Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 abi dün bir kaç saat sular kesildi kuzen anahtarı damacananın içine düşürdüm diyordu. Şans faktörü o derece aleyhimize siz düşünün. Garanti şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 spotçuda garanti oluyor. buzluğu altta olması bence önemli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 8 ay kadar önce 2. el buzdolabı aldım No-frost Bosch fiyatı 250tl falandı. Ama dolap çok çok az stop ediyor motorun hala yanmadığına şaşıyorum ve akıllı sayacım olmasına rağmen dolap Elektrik faturama tek başına 35-40tl kadar ekstra bindiriyor. Çok pişmanım valla keşke 500-600 verip A sınıfı bişey baksaydım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Buzdolabının ekonomik olması dediğin gibi acaip önemli. Sonuçta aç kapa yapılmayan sürekli çalışan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 buzdolabından yapacağımız tasarrufu doğalgaz ile kompsanse ediyor hükümet sağolsun da dediğiniz de doğru aslında. A sınıfı ucuz bir buzdolabı (700 tl civarı) bulmak mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 http://www.akakce.com/buzdolabi.html Bu hepsi http://www.akakce.com/buzdolabi.html/1064-132,3891-462,500-900tl Bu da A+ sınıf ve 900TL max olup 2 kapılıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 sadece başlığı okudum ve beyaz eşya arçelik'ten alınır diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Selam, Görüyor ve arttırıyorum; Koç'dan bir şey almam :P O grubun hiç bir ürününü almam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Yeni konu açmaktansa burayı hortlatayım dedim. Malum 1.5 ay sonra düğün var ama ben daha buzdolabını alamadım. Bana 2500 lira ve altı, boyu maksimum 185cm olan bir buzdolabı önerirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Beko falan. Bekonun en basit versiyonu olacak ama, sorun cikarmayacak , beyinsiz versiyonlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 alamancı olduğum için her şeyi boschtan alıyordum, buzdolabından sonra vazgeçtim. arçelik'in teknolojisi daha ilerde abi resmen. NO-Frost alıyorsun normal olarak ve, bosch buzdolabı gece takır tukur hayvan gibi ses çıkarıyor, buz kırıyormuş galiba. Oysaki eski 10 senelik arçelik buzdolabı da nofrost'tu ne ses ne seda... Bide tipi ne kadar güzel de olsa, iç raflarından içeçek bölümünü kırdım, adamlar yenisini parayla sattı. Alman dedik, bağrımıza bastık, ağzımıza sıçtılar. edik:kapaktaki alt kısım, içecek bölümüdür ve oraya içecek koydum düştü kırıldı raf. suç benimmiş. fakofffffff nereye suç benim ayak mı bastım kırıldı emenike gittim içecek rafına içecek koydum ve kırıldı. bak sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 2 hafta önce şundan aldım. led med ekran zımbırtıları yok, bodoz dolap, 185 boy. Fiyatı çok kötü durmuyor bence. gerçi ben revizyonlusunu aldım çok daha ucuza geldi ama muadil ürünlere göre de bu fiyat çok kötü değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 2.5k ya arçelik almanın sebebi ne peki? bir şey falan mı okudun? indiriminiz falan mı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 1.4'e aldım ben ya (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ama bosch buzdolapları falan da öyle çok aman aman görünmüyor malzeme olarak (bence). perceived quality işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ginaly said: 2 hafta önce şundan aldım. led med ekran zımbırtıları yok, bodoz dolap, 185 boy. Fiyatı çok kötü durmuyor bence. gerçi ben revizyonlusunu aldım çok daha ucuza geldi ama muadil ürünlere göre de bu fiyat çok kötü değil bence.led med yok ta baya özelliği var. Mağazada gidip bakayım. Beyazı vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 yok düz inox paslanmaz işte 3 sene önce 1.6-1.7 falan vermiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 direk beyazı var mı bilmiyorum ama beyazsa fiyatı çok daha uygun olur. yengeniz inox ve buzluk altta diye tutturdu da ondan aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 evli birisi olarak bazı kuralları size hatırlatmak gerekecek. 1- çamaşır makinesi Arçelik (olmazsa olmaz) 2- buzdolabı Arçelik / Bosch 3- bulaşık makinesi Arçelik / Bosch 4- klima japon markaları bunlar adı konulmayan, evlilik öncesi, kurbanların bilmesi gereken kurallardır. bu maddelerin aksi ispatlansa dahi ailenin büyükleri tarafından bu maddeler kanun hükmündedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 LG GC-B559PQCZ bunu beğendi hatun alınır mı LG buzdolabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 2500'ün üzerine biraz çıkabilirim diyorsan şunu önerebilirim: Arçelik 185 cm boyu var, hacmi başarılı bide şu otomatik buz yapabilme olayı süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Buzluğun aşağıda olmasını seviyorum ya. En az açılıp kapanan kapağı tam yüz seviyesine koymak nasıl bir saçmalıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 go go arçelik abi servis hizmetlerini de düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Samsun Rt-46k6360ww/tr aldım. şansıma indirime girmiş bu ay nakitte 2000 lira yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Buzdolabı devamlı çalıştığı için gerek enerji kullanımı gerekse inverter baya önemli olaylar heralde? A++ ve inverterlı samsung / LG düşünüyorum ben de 1.9k civarı falan, şunu alma bunu al diyeceğiniz bi olay var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar