fenn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 C-p yapıyorum. Beyin tansiyonu geçirdim okurken YÜZÜME GÜLÜPTE ARKAMDAN ATIP TUTAN ŞAHIS ADINI DAHİ VERMİYORUM AMA UMARIM İYİ BİR DERS OLMUŞTUR ; AYLARCA YÜZÜME GÜLDÜN O KADAR GÜVENDİM Kİ SANA FACE ŞİFREMİ BİLE VERDİM SIRF SAÇMA SAPAN O BEĞENİ ÇABAN YÜZÜNDEN FOTOĞRAF BEĞENİLERİM YÜKSEK DİYE GİRDİN FOTOĞRAFLARIMI SİLDİN , SENİN OLDUĞUNU AZ ÇOK TAHMİN ETTİM SESİMİ ÇIKARMADIM , İSMİNİ VERMEYE LÜZUM DUYMADIĞIM BAŞKA KİŞİYLE ARKAMDAN KONUŞUP BANA GELİP HERKES SENİ KONUŞUYO DİYE YALAN ATTIN ? AMACIN SIRF MORELİMİ BOZMAKTI . SENİ CAPSLEDİLER DİYE FACEİME XXXXXX GİRDİ ONLARI BEN YAZMADIM DEDİN SORUNCADA BEN ÖYLE BİŞEY DEMEDİM DEDİN SON GÜNLERDE TE DÖNEM BAŞI OLAN OLAYI KIZA ANLATTIN KIZLA KAVGA EDİP KIZLA SAÇ BAŞ GİRİŞİP KIZIN BAYILMASINA SEBEP OLDUN . VE HALADA ARKADAŞ ÇEVREME BENLE KONUŞUYO DİYE KIZDIN GENE SESİMİ ÇIKARMADIM , SENİ BİLEREK ABİM DEDİĞİM XXXXX ABİME CAPSLETTİM ARTIK DUR DEMEM GEREKİYORDU UMARIM İYİ Bİ DERS OLMUŞTUR GELDİN NERDEYSE YALVARDIN BU DURUMA DAHİ DÜŞTÜN BUNDAN SONRA SENLE MUHABBETİM DAHİ OLMAZ YARINDA HERKESİN İÇİNDE DİLEDİĞİN ÖZÜRLE KİMİN NE OLDUĞU ORTAYA ÇIKACAK.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Bir liseli de sen.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sırf bunun içn topic açmışsında resim okunmuyo bile
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 escape ile ilgili bişey sandım değilmiş. meh
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bişey yaparken resmini falan mı çektirmiş napmış
Krology Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sostizm said: Tag'lemek mi demek? ah ah keşke öyle olsa bazı incicilerin(yada bana göre ilgi odağı olmak için herşeyi yapmaya hazır olanların,kişiden kişiye değişir bu tabir) kendini tatmin etme çabasında resimlerin altına kırmızı fon üstü beyaz yazıyla saçma sapan yazılar yazması gibi birşey benim anladığım kadarıyla. Tl;dr:öcü pis bir saçmalık sıradışı olma çabasına girenlerin kendilerini tatmin etmek için kullandığı bir yöntem "bana göre" (anlatım bozuklukları yüzünden Türkçemden utandım)
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 toplulukta özür dileyeceksin falan diyor, abilerime capsini aldırttım diyor, zoraki özür diletecek.. bunun içinde elinde tehdit unsuru bi şeyler var sanırım hoş geldin sherlock sakdj
copry Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Ahahah yalnız değilmişim ' ATAR' sanıyordum ben de capsi sdf
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 hacı sen gene yanlışlardasın bizim kullandığımız caps ile bu liselinin kullandığı abiye capsletmek ayrı şeylerde ben abili olanını anlamadım yada anlamak istemiyorum.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 caps dedigi caption falan mı oluyor hic bisi anlamadım yazıdan
Öne çıkan mesajlar