Feamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 kızacaksınız ama görmeyen varsa diye fenamı komiklikli hikaye + ibretlik paylaşım http://g1204.hizliresim.com/w/f/4dtru.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 postlarımı bundan sonra ya settar diye bitirerek atacağım. ekranlarınız patlayacak ya settar? oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Allah Rusları genel olarak sevmiyor o zaman ._.? Taş atıldı diye hepsi ölüyor falan. not: Bu post özel bir olay ve Kremlin'e bildirilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Selam, İlkokul 1. sınıf çocuklarının 'abim aslan dövdü' demesi gibi bir anlatım olmuş. Şimdi alta bilgiyi doğrulamak için bir merci de belirtmişler; Kremlin Sarayı. Bana inanmayan açar oraya sorar, gibi olmuş. Ben de geçen gün uzaya kaçan topumu almaya gittim; inanmayan NASA'da Michael Cabbage var, arasın sorsun! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 allah değilmiş daha alt kademe bi divinemış bunu yapan diyorlar, nova falanmış galiba sonradan putin 1v1 de almış o novayı kremlin meydanında aşağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 İnanmıyorsanız saygı duyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 TRT'nin rusların cinlerle haberleştiği bilinen bir gerçek diye program yaptığını düşünürsek bu olay da gayet olmuş ve kremline bildirildiğini düşünebiliriz. Hatta bildiren cinlermiş yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 said: Lütfen benim gözümü kara çıkarma Bune olm, adam hem yalancı hem cahil hem de dua etmeyi bile bilmiyor lütfen ne lan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 http://inciswf.com/1320414701.swf imana geldim kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 HAHAHAHAHAHA DAT SWF 10 dk oldu olmadı boğulan adam yabtımdı o tirbüşonla dsagadghba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 "Tatar Ramazan" said: said: Lütfen benim gözümü kara çıkarma Bune olm, adam hem yalancı hem cahil hem de dua etmeyi bile bilmiyor lütfen ne lan lol kanka arkadaşlara söz verdim ya hadi yap bi güzellik. rezil olucaz yoksa hadi pls pls pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Gercek islam bu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 lord_gorthaur said: şunu koymaya gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 süper banana bomb üstüne tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 dasaaa said: postlarımı bundan sonra ya settar diye bitirerek atacağım. ekranlarınız patlayacak ya settar? oldu mu? ya arkadaşım dikkat edin yazdıklarınıza. ekranım bozuldu senin yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 adam modern paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 http://www2.picturepush.com/photo/a/8038200/img/8038200.png yazar bu kısımda ilköğretim 4'te okuldan atıldığını vurguluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Bir kere 4-5 metre uzağınızdaki bir tank infilak ederse hayatta kalmanız mucize olur. keptın obviyus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4dKnnUcNrwU&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Law said: Bir kere 4-5 metre uzağınızdaki bir tank infilak ederse hayatta kalmanız mucize olur. keptın obviyus. adam tasla tank patlatiyo, hayatta kalma mucizesi yaninda default geliyodur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Hikmetinden sual olunmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 newfags sucqs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sonra yarabbim MASİFATAK diye bağırıp Cd'yi attı! Kalabalık infilak etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 holy hand grenade demeye gelmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar