Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Esh said: 2nd acte geçince garaga nın bi anlamı kalmadı. horrify da bi boka yaramıyo gibi.hem wall of zombie hem unrelated grasp mi çalışsam nedr. zombi duvarını yerinde kullanırsanız 5 saniye mal gibi kalıyor moblar, çok çok etkili act2 ve sonrası için kanımca. Ben de şu guide'ı inceledim biraz, link şöyle bir build çıkarttım ortaya. Healing journey 4 kere heallıyor gibi geldi, bir de o hex çok güzel popo kurtartıyor, 2-3 saniyelik confuse ve fearlara caba kanımca, üstüne healı da var babalar gibi. Spirit vessel olduğunu bilerek oynamak da ayrı bir rahatlık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Hardcore witch doctor açtım, softcore da oynamadan. Yüksek level barbarıma legendary düşmüştü, bir de şapka aldım socket'li exp gem'i falan takıp kullanmayı planlıyordum. Ama kahpe kader, level 10'da jailer savage beast, tuzağı koydu, aynı anda 2'si bir charge'ladı, öldüm. İlk düşen legendary'imde çantada gitti :(((. Hardcore'da oynayan varsa, kullandığı skill'leri yazabilir mi? Level 60'ta mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Delyyyy said: Esh said: 2nd acte geçince garaga nın bi anlamı kalmadı. horrify da bi boka yaramıyo gibi.hem wall of zombie hem unrelated grasp mi çalışsam nedr. zombi duvarını yerinde kullanırsanız 5 saniye mal gibi kalıyor moblar, çok çok etkili act2 ve sonrası için kanımca. Ben de şu guide'ı inceledim biraz, link şöyle bir build çıkarttım ortaya. Healing journey 4 kere heallıyor gibi geldi, bir de o hex çok güzel popo kurtartıyor, 2-3 saniyelik confuse ve fearlara caba kanımca, üstüne healı da var babalar gibi. Spirit vessel olduğunu bilerek oynamak da ayrı bir rahatlık oluyor. evet farkettim, zombi duvarı ve grasp birlikte kullanıyorum.. ama act 2de jailer fast ler pek sallamıyo, etrafından dolanıyo puştlar. yeni gear a 500k harcadım, 18k dps yaptım, makinalı tufek gibi saydırıyorum tüf tüfü.. ona rağmen yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bütün classlar içerisinde en az WD üzerinde zaman harcamışlar herhalde. Bir sürü işe yaramaz spell dolu, bütün buildler hemen hemen birbirinin aynısı :< Baya pişman oldum açtığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 geçmeyin doktorla act 2 ye falan. ben anlamıyorum abi 40k hp 18k dmg ile yetemiyorum yani. hergün ah de item kasmaktan bi hal oldum =P bi sikko legendary'm var onu satıp 3-5 ekleyip 1000dps lik silahlara çıkmadan olacak gibi durmuyo yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 haremle geziyorum , kızlar bön bön bakıyo nerdeyiz biz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ohoo fire chains gelmiş, sen hala adamı kesicem derdindesin. Oyun sana beni kapat diyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 chaini keseriz sorun değil de, teleport olup ortaya alıyolar. kalpler kırılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bir de bunların masterları var, dual wield takılan. 53k hp, 8.5k armor, 900 phy resisti EMİYORLAR böyle HÜP diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 iyi birini kesmişsin yine öle öle kesersin diğerlerinide taktik bu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 690dps bi cerem knife var, 135 intli, komple fiziksel dmg. şimdi bunu verip intsiz 800dps lik bişi almak çok değiştirir mi? ya da fiziksel dmg infernoda komple absorbe mi oluyo nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 titrek class viç dohtur http://www.youtube.com/watch?v=vf9L9aXXX78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 süper ya karakter, büyülerin hepsi bi farklı güzel, yarım saatte bir build değiştiriorm keyfe keder hehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 abi ben infernoda WD ile gayet rahat ilerliyorum şu an siz bi buildinize falan bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Act II ve ilerisi mi? Yoksa 1'de misin daha? Henüz birinci Act'te isen sonra tekrar konuşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 act3 teyim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Eliteler falan da zorlamıyorsa helal olsun diyeyim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 dps? hp? res? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bi de kullandığın build ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bazı büyüler baya op ya, yani diğerlerini switch edebiliorm ama spritwalk'ı hala değiştiremedim. Bide şu aoe mana emip int veren dalgayı. o verdiği int bonusu aynı mı kalıo? çünkü yüksek levellarda anlamsız kalcakmış gibi bi hali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bide her mobun resistlerini görebileceğim bi site var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 spirit walk tam boss için. normalde çok kullanmasam da boss'ta açıyorum hmn. bu arada left click hala kurukafanın 2. özelliğini kullanıyorum(hedefler üzerinde seken). üstüne bi ton yeni rune açıldı ama onun kadar etkili değil. 46 lvl nightmare act3'te 16k hp 1700dmg (soul harvest ile 2400 fln oluyor) normal midir. tek elit pack geldiği sürece sıkıntı yok. ama bi kere 3 farklı mob'un elit packleri yan yana çıktı. 9 elit ve ufak moblar. topuğun dibine vurdum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 dostum darta gec mutlu ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Baya bi firebat kullandım ( daha normaldeyim tabi ben ehehehe ) sonra o toxic kusanı kullanmaya başladım zevkine, zombiler de ii tabi. Şimdi bosslarda sprit barrage, packlere firebat sıkıştığımda pft. mass confusion baya op bu arada ya bide köpeklere o toxic olayı işleyemedim ya bi demoda vardı o onu beceremedim. o büyü süper bu arada. ha bide, summon kullanmıyorum genel olarak templar saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar