Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 infernoda acı çekiyorum. silahın 550lik dps si yetmiyo ama para da yok ki gidip 1000lik alalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 en uyuz edeni tanklanmayan elitler anlamıyorum neden direk bana geliyon arkada tüf tüf takılıyorum ne güzel önüne ayı gibi gntuarganı tempları koyduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 SenariouS said: hellde ana kapidan cikmaya korkar oldum... Ne yaptiysam olmadi asdfdf Bizim hodor adam gibi tanklasa olmayacak bunlar hangi acttesin? buildini ve dps/hpni yazarsan bir kac tweak onerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 act 2 de ben kesiyorum abi sagi solu champleri rarelari diyen bir baba yigit guzel bir spec ve statlarini bi bildirse? butcher run falan gectim butun acti kosuyorum yine dusmuyor herseyi herkesi kesiyorum. act 1 in champlerine champ oldum resmen ama yok arkadas cikiyorum caldeum dan lancuni hunter geliyo zaten direk charge la cakiyo bi agzima 20k (43k can var) sonra kite kite kite kite kesiyorum. ondan sonra champ pack bi geliyor ekonomiye katki oluyorum sadece alayina repair vermekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 enchantress la oynayan bi lavuk ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 vortex frozen jailer arcane 3 mob mavi. nasıl kesilir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 wd ile inferno belial'i kesern var mı? çok hızlı bir şekilde son phase'e geçiyorum fakat herhangi bir hatamda GG oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Bone said: vortex frozen jailer arcane 3 mob mavi. nasıl kesilir bu? map res Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 act2 farm yapabilen birileri var mı?hp dmg resi ne kadar var biraz bilgi verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 nayu said: act2 farm yapabilen birileri var mı?hp dmg resi ne kadar var biraz bilgi verebilir mi? +1 ya hp ile olmuycagi kesin, resi kasmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Act II "The Massacre". HP kurtuluş değil. 51k HP ile onlarca kez denedim yemiyor. İlerliyorum, ilerleyemiyorum değil ama her dakikada 1 kere ölmek oyundan soğutuyor. Hele ki Elite Pack ve Rare Elite geldi mi zaten bırak klavyeyi, fareyi :) Resist daha çok önemli vitalityden. Resist'i yüksek 20-25k HP ile yapıyor millet duyduğumuz, okuduğumuz kadarıyla. AH düzelsin Vitalityden kısıp Resistli itemler alacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Bone said: vortex frozen jailer arcane 3 mob mavi. nasıl kesilir bu? moblara her zaman max rangede durmaya calıs, yeterince uzaksan sen onlara vurabiliyor ancak Vortex den etkilenmiyorsun, Frozen ve Arcane i duzgun move ederek halledeceksin jailer ıda yedigin an spirit walk la brake edeceksin, act 2 icin bu build tarzı bir build le max range e grasp of the dead acıp tuf tuf seklinde gidebilirsin, mobların birsekilde arasında kalırsan mass confisuon kullanabilirsin uzerine hemen soul harvestle hem mana hem int boost, o esnada yine max range e gecip grasp + tuf tufe devam, Buildde mana yiyen birsey olmadıgı icin mana regen e de gerek yok ... Lafta kolay aksionda zor olan seyler yazdıklarım, Bu sekilde elite rare pack (invul minion ve fast haric) act 2 de kesebiliyorum ( bu pack i de kesersin, alan cok dar degilse) ama omur torpusu bildigin, Ha bu tarz bir build le kesecegime bu max range slow ve bu buildin amacladıgı seyleri demon hunter kendi skilleri ile cok daha iyi yapıyor oda ayrı mevzu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 cok sacma ama işlevsel sayılan bi taktik şeyettim. snake to ass şimdilik fena deil, koridorlardaki waller lara karşı yine işlemiyo sanırsam ama, onun dışında gayet oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Buda benim kullandıgım build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 infernoda şu buildle bişiler yapabiliyosan helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Hell deyim su an olup olup diriliorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 abi sizin damage lar kac? weapondan falan ne aliyosunuz bi bakalim ya yok yani 599 luk cerem knife var 471 max resist 392 min resistim 13.6k civari damage var act 1 cok rahat act 2 mumkun degil resmen act 2 fail sunu kullanmaya calisiyorum big stinker-bad medicine gozumde cok degersiz garga direk ölüyor onun aoe poison u yalan oluyor direk. ama harbiden 6 gun oldu inferno farm yok arkadas item dusmuyor act 1 den varsa yoksa kankalari gearliyoruz. birisi hayrina al abi benim eski gear benim bunlarla isim yok desin ahden hic duses gelmiyor item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 act 4 inferno başından azmodana kadar bu buildle gittim. elite pack ler için spirit walk la içlerine koşup soul harvest + fetish army, sonra uzağa gidip grasp la yavaşlatıp, voodo totemiyle single target ındırıyorum. en efektif bunu buldum şu ana kadar. yazmayı unutmuşum, dartları kitelamak için attack speed lazım baya. attıktan hemen sonra 1-2 adım geriye gitmek için. bu yüzden attack speed gloves, 2x yuzuk ve kolye lazım. ve tabiki hızlı silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Adam oturmuş üşenmemiş yazmış buyrun: Hesterry's Solo Inferno Guide baktiktan sonra ben genel sorunumun dps odakli olduguna karar verdim elimde 599 dps li silah var 13.6k damage herkes 20k min diyor dogrudur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 beyler, yeni bir item bulduğunuzda eskisini satmayın bizlere dağıtın yardımcı olalım birbirimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 GwindonSurion said: beyler, yeni bir item bulduğunuzda eskisini satmayın bizlere dağıtın yardımcı olalım birbirimize Aynen ya hayrina ah ye koymadan bize satin en kotu 750k falan var istedigim itemlar 1m+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Arkadaşın verdiği linkteki guide kadar olmasa da bende araştırmalarımı kısaca özetleyeyim: 1) Vitality : Anlamsız, act 2'den sonra projective'ler dahil her şey 1 shot çekiyor. 1k hp olmsı ile 45k hp olması arasında fark nerdeyse hiç. Ölmemek bir opsiyon değil. Gear'a boşuna vitality stat yatırımı yapmayın. 2) Resist : Vitality kadar anlamsız şu noktada. 600'a çekseniz bile 45k hp ile elde ettiğiniz şey 1 vuruşta değil 2 vuruşta ölmek, böyle bir resist + hp toplamak için kaybettiğiniz int/dps oyunu oynanamaz hale getirecektir. 3) Int : Öleceksin her türlü. Bunu kabul ettiğin zaman geriye iki survival kalıyor. Biri passive spirit, diğeri de aktif spirit walk. Totalde 8 saniye invul oluyorsunuz. Bu 8 saniyede yaptığınız dps yanınıza kalıyor, gerisi yalan. Kısaca okuduğum kadarı ile Int sonuna kadar abanın. 4) Atk / Movement speed : Movement speed sadece botlarda oluyor. Botunuzda en azından 10% mov. speed olmak zorunda. Survival'ı kite'a dayalı oyun tekniği ile movement speedle ciddi anlamda arttırabiliyorsunuz. Attack speed en zorunlu statlardan biri olarak geliyor. Atk speed olabilen bütün slotlarınızda Atk speed olmak zorunda. Bu yeterli değil, ayrıca atk speed'i yüksek(hızlı) bir silaha ihtiyacınız var. Atk speed DPS'in yanında dartlar ile kite yapmanıza olanak sağlıyor. Eğer atk speed'iniz yeterince yükse değil ise vur-kaç gibi bir şansınız yok, vur-öl'den başka bir alternatifiniz yok. Mobility her şey. Bu yazdıklarım act 2 ve sonrasını öle öle sabrederek oynarım diyenler için. Act 1 farmlayanlara tavsiye etmiyorum şayet düşük HP champ/boss farmında çok büyük ızdıraba dönüşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 vitaliy ve resist anlamsız degil, ona katılmıyorum, act 2 de hersey 1 shot cekmiyor, Movementla dodge edebilecegin ama etmedigin seyler genel olarak 1 shot cekiyor, ornegin bir champion gelip white atak tarzı birsey vurursa %40 pasif damage reduction + armordan sonra bana 8-9k vuruyor ama, sineklerin attıgı arıcıklar 17k, bu oynak olup fire bomb atan adamların vurdugu seyler 50k vuruyor, bu saydıklarımdan 1. si unavoidanble eger fight ın tamamı kite degilse, Blizz sanırım avoidance skill kullanmadan oynayabilme sunmak adına white damage ini dusuk tutuyor mobların, orn. fast mob gelip sana 1 shot cekmiyor ama sinegin attıgı arıcık (hayvan isimlerine takılmayalım) yada fire bomb u yersen bu senin movement la avoid edebilecegin birsey ama etmemissin diyor ve seni yatırıyor ... Keza cok dusuk Hp ile saray da invis olan moblarda cok cok cok buyuk sorunlar yasarsınız, Hatta act son boss oncesinde addleri gecemezsiniz, key point akıllı oynayıp ekrandaki butun mobların ne yaptıgını anlamak dogru yerlere slow koyup dogru atakları yapmak ve kesinlikle ama kesinlikle RİSK teşkil edecek şeylere hiç teşebbüs etmemek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 2nd acte geçince garaga nın bi anlamı kalmadı. horrify da bi boka yaramıyo gibi.hem wall of zombie hem unrelated grasp mi çalışsam nedr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 The_Delucian, 42k hp var şu an, 200-300 aralığında resistlerim, avoid edilemeyen şeylerde 1 shot çekiyor :/ örn: telepor özellikli moblar kesinlikle teleport sonrası vuruyor ve bana istisnasız 1 shot çekiyor, aynı şekilde fastler unrelenting veya slow cd'deyken yaklaşırsa ne yaparsan yap 1 shot çekiyor. bende herhalde sorun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar