Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 zuni son seti toplamaya calısıyodumda gerek kalmadı gibi bişi %10 fetish buffından sonra nasıl bşii yapmalı acabağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 zunimassasız birşey yapmalı çünkü stealth nerf gelmiş. saykolar army'i overwrite ediyor. o kadar slot harcayacağıma başka setler giyer, t6'da akarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ay nası bi kombin giymeliyim bilemeding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Vay insafsız blizzard. Yalnız army saykolardan daha çok vurmuyor mu? Belki saykolardan vazgeçmek daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 nedense ben fire yaptım daha yeni 70 karakter t2 yapıyor rahat rahat fakat skilleri bir türlü oturtamadım mana problemi çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 pyrogeist + vampire bats + wrathful protector = GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Nıç sadece Fetish Sycophants + Mask of Jeram yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 fire ve mana denmiş de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#alZidY!TVgW!aYcbca Dünyanın en zevkli speci lan. Nasıl akıyor belli değil. Permanent %55 movement speed, devamlı resetlenip spamlanabilen cdlar, rain of corpsesla splintersla devamlı en az 7-8 tane fetish, ekrandaki herşeyi temizleyen piranha dalgası. Ve hiçbir fix spesifik required itemi yok, oynayın bunu. 4chande yazmışlar 17 parça mothernigger setim var şöyle vuruom böyle kaçıom yerine alın adamakıllı oynayın demişler sdffd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Dart splinters yerine aoe havadan kurbağa yağdırma ve artık eskisi kadar işe yaramayan soul harvest yerine waller dan ıdıdan bıdıdan kaçmak için bir Spirit Walk olsa daha iyi olur kanaatindeyim. Hex Shaman yerine de Big BAd Voodoo alınabilir, onun da CD si oldukça çabuk doluyo bu specle, boss tur elite tir slam dance i açtın mı eriyip gidiyo. Köpeklere de seni iyileştiren rün daha iyi gidiyo kanaatindeyim. Tam olarak: http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#WlZUQY!TVgW!bbcabc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 fierce loyalty'nin battle.net'de halen update edilmemiş olması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Köpeklerde %12 vuruyo gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Grasp yerine Gargantuan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Yok denedim de, dar yerlerde takılıyo falan çok verimli olmuyor, ha vurunca vuruyo ama vurmayınca da kanser ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Zuni set giycem son parçayı bulcam die kanser olmuştum tam sonra bu fetishler gizli nerf yiyince çıldırıp komple değiştirdim buildi, fetish dmgları tek tek rollamaya başladım buildden. Harvester set veya başka bişiler düşürene kadar suan cok cok daha akıcı oldu gibi öneri var mı? hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 şu şahane ya denemek lazım: http://www.youtube.com/watch?v=QtlrSoj6LdE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Adamda bütün setler var lan hem zuni hem aug hem blackthorne, bide üstüne grandeur. Başka bültle de rahat rahat t6 yapar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 aughild crafted abi. hem de en rahat craft edilenlerden. bahane edilemez. jade harvester nerflenmezse en rahat yol o gibi. neyse ki birden fazla viable t6 buildi var. adamın kanalına bak epey bir build ile t6 yapıyor. bunun fire versiyonu var mesela ama köpek o kadar vurmuyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 7 milyardan fazla vuran varmıdır acaba ? https://www.youtube.com/watch?v=Rt6UTWHXmJI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Kukrili fetish build iş yapmıyor mu artık ? sanki gizli nerf vs geldi diye birşeyler okumuşdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ahah jade harvester... 7 milyar ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Law said: Kukrili fetish build iş yapmıyor mu artık ? sanki gizli nerf vs geldi diye birşeyler okumuşdum. yooo yapıyor, sadece aktif fetishlerle pasif fetishler stacklanmıyor artık, o yüzden pasif fetish yerine extra dog +%50 dog damage pasifini alıyorsun, tall mans fingerla akıyorsun aktif fetishleri fire runeuyla seçerek hatta poison gidenler de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 7 milyar çok normal power cyclone+harrington belt'i ve grup bufflarını düşünürsek. Adamın gear'i de iyi tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Normal dediğim vurması balanced değil tabi ki. Sadece matematiksel olarak çok inanılmaz bişi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Abi %100 pet damage perfect roll mask of jeram düştü. Ağlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar