Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 hahaah ne ima etmeye çalıştı onu anlamaya çalışıyodum tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ohş D3 müş burası sdf pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 MP10 için min kaç dmg gerekiyor? bende 150 K var mp5-6 da zar zor kesiyor mp6 elitlerde sabaha kadar sürüyor gibi geliyor 190 K dmg ile mp10 kaç saat sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Rasmon said: armory varsa yorum yapayım. abi denemek için skorn aldım bi tane 100m'e yüksek life stealli oldu gibi. çok daha zor ölüyorum şuan, skorn damageimi arttırmadı da azaltmadı da üstelik. 75k hp var buffsız dps 170k şuan çok rahat run atıyorum, elitelerde 20 saniye süren totemli buffı acıyorum 10 saniyede falan ölüyorlar iyi oldu gibi.ü yalnız knockbackli ve fearlı eliteler hayattan bezdiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 oktayca said: MP10 için min kaç dmg gerekiyor? bende 150 K var mp5-6 da zar zor kesiyor mp6 elitlerde sabaha kadar sürüyor gibi geliyor 190 K dmg ile mp10 kaç saat sürüyor? saat falan sürmüyor her classın dps ve damage mekaniği farklı. paper dps'in çok bi önemi yok. benim 250k unbuffed barbarımdan daha hızlı ilerliyor şu an doktorum. buildini iyi ayarlaman gerek. Mesela 1.09 attack speed üzerine çıkınca (skorn+wh belt) mana problemi yaşıyosun. veya belirli crit damage altında kalırsan firebats ile yeterli kill alamıyosun, alamayınca pasif grave injustice düzgün çalışmıyor. spirit walk un cd u gelmiyor vs derken ehp düşüyor. hepsi birbiri ile bağlantılı şeyler. 150k dps aslında doktor için kötü bi dps değil. soul harvest var 650 int geliyor direkt. mass confuision var %20 fazla damage. Gruesome feast var zaten en önemli bufflardan bi tanesi. tabi onun için min 13 civarında bi pick up radius olması gerek. o bile olmayınca gearda efektif dpsin az olduğunun farkına varıyosun. zaten az çok balance kurduğun vakit locus swarmla çektiğin her büyük pack için big bad voodoo kullanabiliyosun, cd u geliyo yani. barbarların perma wotb gibi. o yüzden full bufflı hayvan gibi stackleri 450-500k dps ile öldürüyosun ki firebats channel max halde 4 milyon falan vuruyo ortalama. arada da locus swarm yenileyerek deli gibi Life steal alıyosun, ölmüyosun. @myshkin firebatse alışmak zor biraz. ben de çok hareketli moblarda falan ya da fear atan knockback falan moblarda arada kendimi etrafımda hiçbişey yokken elleri kolları sallıyo buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Burda seni kurtaran Grave Injustice sanırsamda bu ne kadar efektif denemem lazım her packda CD beklerim yoksa hiç efektif değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 iyi de sen GJ olmadan mı oynuyordun? en temel skillerden biri, spirit walk spam'liyorsun direk onun sayesinde onsuz oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ben ayularla oynuyorum taktik çok farklı onda cd yokki hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 daha hızlı level atlamak isteyenlere, partideki arkadaşlarınız festeringde 3 pack low health getirirken siz cyrpts arıyosunuz. bulursanız girip motherlara locus atıp level2 ye geçip tp liyosunuz. 4 stack yapıp siz tp den level2 ye geri dönüp bütün party size atlıyor. Sonra da questi yapıp 5 stack olup, level1 e girip temizliyosunuz. forumlarda yazılıyo da bilmeyen vardır belki diye şetttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 buffsız dps'i 190k'ya çıkardım. pasifle birlikte zaten 200ü geçiyor. vodooyu açınca 5 saniyede falan kesiyorum mavi elitleri mp10'da çok iyi ya ahaha. DH'den sonra oynaması en zevkli class abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Oha çok pis heveslenti geldi, bu aralar oynayasım vardı zaten bu kadar datamineden sonra. Myhskin reis bir armory koysana feyz alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 buyir http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rukh-2238/hero/23568545 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Pff ArapBacıymış, erkek WD açıp adını Dhalsim koymak varken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Cadi doktoru hardcore icin iyi midir? Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 çogiyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 WDnin yüzüne bakan yok mu ya, bir build de buna yazın başı kel mi (figuretively :p) bunun? Regalya yetiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Pek sevmiyorum pek wd ama girdim baktım sırf senin için he ;) Hain kostok build Şöyle ki 150k felan base dps ile torment 4 eritti resmen 4x zunimasadan sınırsız mana 3% life steal 900 life on hit var aslında solodayken woodo yerine locust , hex vs alınablir chiken yapan çok komik milyon milyon critliyo :D Uzakdan eritiyorsun yanına gelemiyorlar grave injustice yüzünden sürekli zombiwallın cd resetleniyor dolayısı ile paso tauntlanıyorlar. bide scoundrel kullandığınız bütün charlarda pus spitter xbow alın 40-50k felan ticklio artık 50% şansla attığı acid blob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Abi lvl 20 ye zor geldim çok sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Birini bul power level yaptırsın wdnin levellemesi sıkıcıydı benidme hatırladağım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Ya yok, Acid Rain i alın lvl 24 müydü 26 mıydı neydi, ondan sonra 60 olmak iki saat falan sürüyo. Odaya giriyorsun range arttırma rünlü acid rain le, yağdırıyorsun, herşey ölüyor çıkıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 şöyle iyi bi summon buildi yok mu ben yaptım birşeyler ama gene de o necro'daki keyfi vermiyor. yalnız ros'la bi pasif geliyo dmg %30 mu 20 mi ne summonlara o iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 denemedimde söle biş olur heralde bült Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Akhlaur said: Abi lvl 20 ye zor geldim çok sıkıcı. 22den itibaren açılıyor ama gene oyunun net en sıkıcı sınıfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 bilmem bana barbarla bütün ahrita fırfır dönmekten cokdaha zevkli geliyo wd. dotluyorum kacıyorum ccliyorum duvarlıyorum falan zevkli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 haha witch doctor, blizzard oyunları tarihinde var olmuş en geyik şeylerden biri. en sıkıcı ne demek ya. tavuk olun patlayın. yeni fetish army buildleri deneyin aşırı eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar