guernica Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 neyse ya zaten season kasıcam ben eski charlar pek bişey ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 fire monk setim için iyi, light set için kötü oldu değişmesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Solo play Monk icin onericeginiz bir set var mi? Adventure modeda onu toplamaya kasiyim bari atraksiyon olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ilk buildi genelde oyun seçiyor hangi item düşerse ona göre gidiyosun. Bana tf düştüydü sora won khim lau geldi lighting için 2 item gelince ona göre şekillmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zed-2442/hero/44022019 çok saçma oldu abi. sağa sola uçarak 120m critleye critleye max 10dk'da t6 bitiriyo karakter. monk op. wizard'ın firebird setine de benzer ayar çekilmeli ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 dex armor vermesi cok iyi olmus, dodge zaten cogu ground effectlerde etkisizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 dodge eskisi gibi elite special'larına karşı da çalışsaydı ya böyle yapacaklarına. dex'i kaldırsınlar o halde zaten anlamı kalmamış. str ve int yapıp bıraksınlar. sonra int'i de kaldırsınlar tam olsun. herkes tek stat gezsin. akıl fikir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 dodge çok işlevsiz çalışıyordu ama böyle de çok tekdüze olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 monk son değişiklikten sonra ultra sıkıcı bir class oldu. sağa sola dashing strike atıp koşuşturuyoruz sadece. bu ney lan. monk op değil, aptalca bir gameplaye sürüklendi. keyif alarak max 2 gün oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 aslında sadece jawbreaker nerflense bu kadar cılkı çıkmaz. sınırsız dashing strike yerine +1 counter verir olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 spirit generator damajlarını nerflemişler ama peç notlarında görünmeyecek attack speed buffı var diyorlardı. ptr gelsin görelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 muhtemelen aynı miktarda vurup, daha fazla spirit yaratacak şekilde değişmiştir. said: Perseverance : Has been completely redesigned : Passive: Increases the resistance to all elements bonus to 40%. bu çok iyi. activate edince bir 20% de oradan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 inna setine yaradı bu mantra değişiklikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 monk yine oyunun tek ölümsüz karakteri olmaya devam ediyor patch sonrası da. enayi gibi witch doctor yerine monk ile başlasam şu an ladder'da önemli yerlerde adım yazıyor olurdu da, neyse yavaş yavaş geliyoruz şimdi tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 electrified. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ahahah ölümsüz olunca damaj vuramıyorsun, vurabiliyorum diyorsan da anlat biz de öğrenelim. grift 30+ yapmadan ahkam kesmeyin istirham edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Alıyorsun tafnıs meyç yanına 30-40m tafnıslı akıyörü o sırf set bonus dipiesi ile mobları eritirken sen ölümsüzlüğünün meziyetlerinden faydalanıp tanklıyörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 xephirian sahibiyseniz electrified gördüğünüzde içine koşup heallatıyorsunuz bir de kendinizi. zaten cdr yüzde 75 civarına çıkarsa perma epiphany ve serenity kullanılabildiği için de ölme şansınız gerçekten disconnect'e bakıyor ancak. zaten mantık tank olması. hem 120 milyon toughness hem de dmg verebilecek bir karakter yaratamazsınız tabii ki. ama yanınızda üç yüksek dps dh mage falan olduğunda, inner sanctuary gibi skillerle riftler 10 dakikada bitmeye başlıyor. 32 grift tamamladık zaten bu arada. 34 deneyip ölmeyi düşünüyoruz da henüz yemedi. hardcore çünkü gidecek karakter heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 cdr %75 nasıl cekiceksin onu merak ettim bende :). http://eu.battle.net/d3/en/profile/RobotNinja-21451/hero/47533151 31 rahat 32 zorluyor ama bitiyor 33+ riftin duruma bakıyor smite gem'i 35+ yaparsam 32 de rahat olur heralde. xephirian da kolay düşüyomuş gibi bahsetmişsiniz :D. monk ölümsüz o ayrı yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 tam olarak böyle çıkardım :) http://eu.battle.net/d3/en/profile/higuita-2240/hero/48731492 sheet olarak 52.3 olduğuna bakmayın 20 de set bonuslarından geliyor ve 72.3 oluyor. ringimi de kökleyip elimden kalkanı bıraktığımda yüzde 76'yı geçmiş oluyorum. grift yapacak kendine güvenen insan bulmak zor yalnız. unity takıyor ve taktırıyorum insanlara ama yine de ölmekten korkarak yüksek griftlere girmek istemiyor çoğu. ben dmg yemiyorum çünkü. zaten moratorium gem sayesinde yediğim dmg 6 saniyeye yayılıyor, bu süreçte serenity kesin olarak basılmış olduğundan gelen bütün dmg absorbe ediliyor. sonuç olarak evet monk ölümsüz gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 haa bende 500+ damage 70'e yakın cdr sanmıstım öyle cıkar tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 bu hacılar çok iyi olmuş , uzun zamandır girmiyodum. Bu zamana kadar da t6 yapabildiğim sadece dh vardı. O da çok dps im olduğundan değilde sadece girip milletin arasında skill atıyodum. Ama şimdi monk la ölmüyorum resmen, eğer abuk subuk bir elite pack gelmezse. Çok mutlu etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 DeBuffAndHeal said: haa bende 500+ damage 70'e yakın cdr sanmıstım öyle cıkar tabi :) yok abi öyle bi şey olabilir mi :) zdps diye geçiyor işte bu build. mantık tüm aggroyu üzerine alarak unity ile diğer hero'ların aldığı hasarı da üzerine almak falan filan. 35 grift bitirdim bugün. ama açıkcası hardcore'da yüksek grift'e girmek insanları bayağı korkutuyor çünkü hiçbir şey olmasa bile bir anda bnet disconnect edebiliyor insanı. bu yüzden ölümsüzüm demek istemiyorum genellikle. bir disconnecte bakar 30+ grift'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Beyler Reaper of Souls'ta daha yeni ikinci karakterimi açtım, Monk oynuyorum. 70 level oldu. Setler, buildler; kısacası her şey değişmiş. Sudan çıkmış balığa döndüm. Önerilerinizi dinliyorum. Torment 1 bile yapamıyorum şuan. Master'da oynarsam da Legendary düşmüyormuş vs. vs. Clan falan mı bulayım ne yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 T1 public riftlere gir abi. Sonra da bloodshardlar ile kadaladan set farm. Buildler için de diablofans a bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar