Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 oyun ne kadar değişmiş yahu. ne yapsam, nereden devam etsem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Merhaba pek muhterem barbar ve barbi arkadaslar, bi konuda bilginize basvurmak istedim. Barbarla yeni yeni oynamaya basladim karakterimde sole http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kazal-2711/hero/22839386 Ww oynamaya calisiyorum, ama sanirim beceremiyorum yada atladigim bir seyler var sanirim, cunku cok kirilgan oldugumu dusunuyorum. Kalabalik moblarda bir sorun yok mp 6 da dahi hayatta kalabiliyorum ancak 1 yada 2 elit kaldiginda ww icin yeterli fury i toparlayamiyorum ve de molten ve plague gibi packlerde de pilav ustu tereyag gibi eriyorum, ar de buffsuz 570 civarlarinda battle cry+impurity ile de 600 kusurlere cikiyor ama yinede banamisin demiyor . Sanirim yeterli life steali saglayamiyorum. Sizce bu gearlarla nasil bir oynayis stili gelistirmeliyim? Herkeslere iyi oyunlar ifinim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Doğrudan papaz bir şekilde söyleyeyim: Tick sorunun var:) Şaka bir yana. Elinde skorn varken WW/Tornado'dan hiç bir şekilde verim alamazsın. Skorn HotA buildi için ideal bir silah ancak WW oynamak istiyorsan kesinlikle ve kesinlikle DW oynamalısın. Oyun içinde yazan damage'in hiç bir önemi yok. Oyun içi dps'im unbuffed olarak 105k görünmesine rağmen mp9 farmlayabiliyorum. (Mp10 denemedim. Denemek gibi bir niyetim de yok. Zaten Mp gereksiz saçma bişe. Key topladığım zamanlarda yapardım.) Şu anda karakterinde %3 lifesteal var gearın belli noktalarda benim gearımdan iyi. (Benim hiç trifecta yüzüğüm olmadı:( ) Eğer WW'den vazgeçip Hota'aya dönersen muhtemelen daha rahat oynayacaksındır. http://www.d3rawr.com/e Site bu. Altta armory import'ta var. Bütün skillerde tek tek ne kadar dps'in olduğunu, WW/Tornado'nun breakpointlerini, otunu bokunu her bir haltını gösteriyor. Gavurlar hazırlamışlar madem birazcık kurcala anlarsın umarım ne demek istediğimi. Ya üşenmesem şimdi hesaplattırcam ama üşeniyom. Sözüm olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Oncelikle cok tesekkurler ace, birkac sorum olacak. Oncelikle %3 life steal yeterlimidir, yani dw ye gectigimde silahta loh yada ls aramalimiyim? Bliyorum cok yazildi ama mekanigini hala tam kavrayamadigindan bir daha soracagim lutfen kusura bakmayin. Mh ve oh silahlarda ne benim geara gore ne gibi ozellikler aramaliyim? Ww icin herkes bir ayri bir cc degeri soyluyor, bende pasif skil ile yaklasik % 50 seviyelerine cikiyor bu cc yeterli olur mu? Son olarakta skil ve rune tercihlerim nasil olmali. Usengeclik yaptigimi dusunmeyin ne olur 1 haftadir Us formundaki amcamin birinin yazdiklarini okuyorum, bide adam 1 milyonluk gearla mp10 yapip videosunu koymus, ne denediysem ben yapamadim. Atladigim birseyler oldugunu dusunmeye basladim. Tekrardan tesekkur ederim, ve de iyi oyunlar dilerim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Oyun içinde yazan değil de gerçek anlamda yeterli dps'e sahip olduğunda %3 artar bile. Bende %6 var. Reflect+Molten'de ölmemem için %6 gerekiyor. Ha HotA için belki %6 şart olabilir. Malum Hota biraz yavaş kaldığı için bir ihtimal sıkıntı yaratıyor olabilir. Aluriel en son HotA oynuyordu. Benden daha tecrübeli HotA konusunda. Ona sorman daha yararlı olur. Şu anda derse gitmem gerek ama döndüğümde yardım ederim. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ace-2540/hero/2615912 Bu da benim profil belki biraz fikir veririr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yoo hiç de şart değil, bende ls sıfır mp10 30 saniye sürüyo überler diye aluriel gelir şimdi. sorsan 1800 loh birikmiştir ama onu söylemez. sırf kıllık için ilk cümleyi kurmak için gelir, gözükür, gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hoppidik said: Ya bunlar düğün başlığında rehin alıp okula götürttürmediler. Onlinesan ses et yardım edeyim. Aluriel'in D3 başlığındaki doğal hali o zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Niyetim illa ww olsun degil, bi sekilde mevcut itemlarimla en uygun nasil oynayabilirim onu arastiriyorum. Skorn dh ile oynarken dusmustu ondan dolayi kullaniyorum ( ne hikmetse dh ile oynarken boyuna barb itemi duserdi simdide dh itemi dusuyor). Hota single target icin daha ideal diyorlar aslinda onuda denedim ama dedigim gibi tek hedef karsisinda tutunamiyorum life steal yeterli gelmiyor. Kilic kalkan aldim onda da dps yeterli gelmiyor mob karsisinda resmen kilic kalkan oynuyormus gibi hissediyorum adam banamisin demiyor, eminim birazda kabiliyet eksikligi de etkili bu durumla ilgili olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Bak şimdi. 417k EHP var. True dps olarak: 860k HotA-smash +1 AS alsan breakpoint geçiyosun ve 880kya çıkıyor:) 770k WW tdps'in var. WW için BES skorun ise: 1790498 imiş Bunlar da ne diye kafan karışcak şimdi: -EHP nedir biliyosundur zaten. 500k civarında olması önerilir genellikle. Barbara uzak olduğun için tdps, BES, break pointleri açıklamam lazım(Hem burda bulunsun işe yarar bi wot olur sonuçta) -Gavurlar piskopat gibi Fraps falan kullanarak Attack speed'in Tornado, WW, Bash, HotA gibi skillerdeki breakpointlerini hesaplamışlar. Breakpointin anlamı şu. Aldığın her AS senin dpsine breakpointleri geçtiğin ölçüde etki ediyor. Yani %9 AS veren bir item aldığında breakpoint'i geçemiyor isen bunun sana hiçbir faydası yok. tDPS ise özellikle WW/tornado kullanan barbarların damageini hesaplamayı sağlıyor. Malum offhand dpsi WWye etki etmediğinden tdps'i hesaplamak gerekiyor. Tabii tdps diğer skiller içinde geçerli. Bes ise WW oynarkenki hero score gibi bişe. Fury doluyomu, yeterli life çalınabiliyor mu vsvs. Genellikle yüksek mpler için 2.3m civarı öneriliyor. Skorn kullanarak bu rakama ulaşmak yeterli fury dolmadığından bayaaaa zor. -En başta da yazdığım gibi HotA buildiyle hem daha yüksek damage'e ulaşmış hem de daha yüksek lifesteal sağlamış oluyorsun. (Saniyede yaklaşık 600 life daha fazla imiş)Bu sayede elitelerde nispeten daha rahat olursun -Warcry - impunity kullandığında bufflı EHP 540kya çıkıyor. Ancak OP-Crushing Advance kullandığında 640kya çıkıyor. Overpower crushing advance kullanman daha iyi olur. -HotA'yla oynayanlar genellikle thrash mobları pas geçip Sprint-Marathon kullanıyorlar. Ekstra movespeed bir elite'ten oteki elite'e kadar ki süreyi kısaltıyor diye etkili oluyor. -Pasiflerinden Unforgiving'i kaldır. Yerine Bloodthirst al. Emin ol bayaa fark yaratacaktır. O diilde ben kendim için bu hesap şeysilerini yapmadım hala. 10 dakikamı almadı seninkilere bakmak. Kendim için 10 dakikayı fazla görüyorum resmen. Neyse başka bir soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Piuu terazi olsa tiklarim valla :) cok tesekkurler tekrardan ace, ise yarayip yaramadigini eve gider gitmez kontrol edecegim. Dahada olmazsa diablo bana fazla diyip mayin tarlasi oynamaya baslarim artik. Cok faydasi oldu gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ya hota oynarken rend de oluyor yanında genelde, o yüzden heal sorun olmuyor rend kaçırmadıkça. %5.8 ls var bende bu arda 3 passive, 2.80 beltten gelen. skorn ile yüksek mpde ww/tornado oynayacaksan çok as stacklemen lazım yoksa dw çok daha iyi. aslında dw her türlü daha iyi de neyse uzun onun hesabı şimdi asf hota/rend ile mp10 yapılıyor rahat, eliteler de 30-40 saniye sürüyor. o kullandığım buildte sprint yok o yüzden basıp gidemiyorsun packten packe. sadece key farm için kullanıyorum ben. aynı build ile mp8 uberler de yapılıyor rahat, daha yukarısını deneme fırsatım olmadı hiç. gruba göre bazen de weapon throw/threatening shout alıyorum değişiyor yani. mp0 oynarken bi kaç sayfa önce verilen videodakine benzer bi build kullanıyorum ben. hota, overpower, sprint/tornado, battlerage, warcry/charge, whirlwind, unforgiving, animosity, weapon master skiller. skorn var yine, sadece kosuyorsun thrash moblar direk ölüyor tornado ve ww ile, eliteler de 1 hammerla ölüyor genelde, en kötü 2. çok bi fury sıkıntısı da yok bu arada 5 parca ik set olmadığı halde. bu şekilde 70-75 falan geliyor işte saatte bot gibi oynayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/stargazer-2345/hero/8062638 şöyle bir barbar yaptım biraz gold harcayarak. Daha denemediğimden ilk buradan sorayım dedim: 9k armor (War Cry -Hardened ile), 500 civar AR var. %6 LS ve 2900 LoH ile überlerde mp kaça kadar dayanabilir teorik olarak? Dps de Battle Rage ile birlikte 85k civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 70 75 milyon mu geliyor saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zanza-2727/hero/12582127 arkadaşlar hangi itemleri değiştirmeliyim yerine ne almalıyım yardımcı olur musunuz? Malesef ki 10m bütçem var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 gelir 70-75 normaldir. ben dh ile üzerimde hellfire, yancıda hellfire+leoricle sallana sallana 50m kasıyorum saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Düzgün bir upgrade bulamadım üzerime. 8m civarı gold var. inna pant ve lacuni lere bakıyorum str olanları deli para. Bir de fury sıkıntısı çekiyorum az mob kalınca. Daha bir çare bulamadım. Nereden başlamalı, neleri değiştirmeli ilk önce. Sun Keeper ı düşük MP de farm yaparken takıyorum genelde, diğer silah ile 5-6k daha artıyor dps. Karakter bu. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nyks-2181/hero/82977 öneriler için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sa ilkkez botsuz ww barb oynuom . rage sıkıntısı var. varmi gizli bi taktik http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miraul-2522/hero/23497754 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Miraul said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ace-2540/hero/2615912 Benden kopya çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Miraul said: sa ilkkez botsuz ww barb oynuom . rage sıkıntısı var. varmi gizli bi taktik http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miraul-2522/hero/23497754 düşük mp de gear ne kadar iyi olursa o kadar rage sıkıntısı oluyor, mp5+ oynayınca akmaya başlar. Birde o offhandler tedavülden kalkalı 4 5 ay oluyor fdsf düzgün bişi bul life on hite gerek yok dps i yüksek bişey olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 rage fury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Arma-2630/hero/556900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 [eu.battle.net] Aslında gayet memnunum bu buildden ama varmı değişik bir tavsiyeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zanza-2727/hero/12582127 yukarıda ki gearda sadece silah değişti life steal olmayan Skorn aldım bir tane total dps buffsuz 100k oldu. Ama hala mp4'de zorlanıyorum bu gearda yada buildde ne eksiktir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 loh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 mulgear6 said: loh Sana öm attım cevap yazmadın, kalbimi kırdın. Bunu da dünyalara duyururum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar