Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 sever normal moblarda çok iyi de sadece onun last hitlerinden gelecek heale bırakırsan bazı elite packlerde ve bosslarda yalan olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Yok canım sorun yok gibi görünüyor şimdilik. %3LS ve 10k hp bonus yetiyo. Sadece Sever çok dengesiz hp dolduruyor. Güvenmiyorum. Bir tek ekstra health, Reflect dmg, Health linkten 2si olan Blood clan sorcererlar işkence. Bide birbirlerine o shieldi atıp kaçışmıyolar mı. Yeminle monitöre kafa atasım geliyo. (Ekstra hp ile health link beraber çıkamıyorlar allahtan :) Gerisi çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Aceace said: Bu arada loh'un etkisi %60 azaltılıyor ama AH'deki itemların fiyatları inanılmaz düşmüş. 900+ Loh, crit ve soketli silahlar 300klara kadar düşmüş. Sırf bu panik havasından yararlanıp aşırı iyi offhandleri çok iyi fiyatlara alabilirsiniz. Not: Sever'in çalışma mantığını bilen var mı? Az önce saçma bir şekilde 55k hpmin TAMAMINI dolduran bir last hit yaptım. Anlamadım nasıl olduğunu. Eli yüzü düzgün soketli bir Sever off hand olarak bayaa işe yarıyomuş:) Offhandde duran silahin dpssi onemli degil mi?neylere bakmamiz gerekiyor offhanddeki silahlar icin?Ww barb icin soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 act 3 ww tornado buildi için statlar ne olmalı? kaç milyon gold lazım olur böyle bir gear için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 souldarkorn said: act 3 ww tornado buildi için statlar ne olmalı? kaç milyon gold lazım olur böyle bir gear için. Cok pahali degil bildigim kadariyla hatta en ucuz build sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Offhand'te duran silahın dpsi tornadolarda 0 etkili. Mesela benim eski daggerımda 250dps vardı.Bu da oyun içindeki damage yerinde 30k dps yazmasına neden oluyordu. Genel olarak oyundan kafasını kaldıramayan gavurların yaptıkları hesaplara göre offhand'in dpsinin toplam dmg'e %15-20 arasında etki ettiği görülmüş. (WW yaparken vuruyoz ya hani. Orayı hesaplamış rahatsızlar.) Offhand'te ilk bakılması gereken özellik 800+ LoH ve boş soket. Ancak 1.05 patchinden sonra LoH ciddi anlamda nerf yiyecek. Bu nedenle LoH'un yanı sıra Lifesteal'de aranan özelliklerin arasına giriyor. 2. olarak bakılması gereken attackspeed. Offhand'teki silahın dmg'i tornadoları etkilemiyor fakat AS tornadoların AS'ini doğrudan etkiliyor. Mesela benim eski offhandim şu şekildeydi. Dagger (1.5 AS) 200kusur dps 850 LoH Soket Crit dmg +60 70 str Str ve crit dmg varsa çok güzel olur. Ama unutmayın ilk olarak bakılması gereken LoH(1.05'ten itibaren lifestealde LoH'la beraber bakılabilir) ve AS. WW Tornado pahalı bir build değil ama oyunun en ucuz buildi hala açık ara Glass Cannon DH. Ancak Glass Cannon DH'den çoook daha hızlı farm yapılabiliyor. Minimum sistem gereksinimleri -24 Movespeed (12 bottan + 12'de legendary bir itemdan gelecek. Tyrael's Might, Compass Rose, Lacuni Brawler ilk aklıma gelenler.) -40k hp -900-1000 LoH -500-550 AR (Warcrylı) -5000 Armor (Ench ile) -30-35k dps (Offhand'te 200-300 dmg aralığında bir silah olduğunu varsayıyoruz bu rakamda) -EN AZ %45 Crit (1.05 ile bu rakam daha da yukarıya çıkacak.) -Main Hand'te en az 1k dmgli bir silah. (Tornado bütün dmgi main hand dps'inize göre hesaplanan bir skill olduğundan önemli. Mesela şu anda benim elimde 990dps +120 str + soket bir silah var. Ama keşke 1200dps+str+soket olsa diyorum. Main hand'inizi iyi bulmanız cidden önemli. ) Minimum sistem gereksinimleri bunlar ancak şunu da eklemek lazım. Bu rakamların TAMAMI birbiriyle ilişkili. Şöyleki; Eğer Resistler 500 yerine 650 ise daha az LoH ve HP sizin için yeterli olabilir. Ya da DPS'iniz daha fazla ise daha rahat keseceğiniz için 1k yerine 800-900 kurtarabilir. 12 yerine 24 movespeed kullanmanızı ŞİDDETLE öneririm. 24 movespeed kullandığınızda 3 değil 4 adet tornado çıkartırsınız. Ki bunun önemini anlatmama gerek yok. Adı Double Tornado buildin:) Ancak lütfen unutmayın. 1.05 patchiyle bu yukarda yazdığım LoH miktarları neredeyse 2 katına çıkacak. Bu nedenle daha önceden yazdığım gibi alternatif HP doldurma araçlarına yönelebilirsiniz. Eğer dikkatli bir şekilde itemlarınızı alırsanız bir aksilik olmazsa 8-10m arasında bir fiyatla act3ü rahatlıkla farmlayabilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Ben bayadır 100k edecek item bile düşüremedim paramın suyu kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 aceace güzel demişsin ama %0 moevement speedle bile 4 tornado çıkarıyoruz? başkalarında da böyle? yanlışın var. aluriel görmesin kızar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yok la ne kızacam, ne haddime lol. 12 var bende movement speed ama bash yerine frenzy/vanguard kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Herkes mi duble tornado arkadaş.. Bi ben 2hander rend takılıyorum galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 @capul farmlama hızı iyi artı paragon kasıyorsan baya işine geliyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Aceace said: -EN AZ %45 Crit (1.05 ile bu rakam daha da yukarıya çıkacak.) çıkacak derken yama ile gelecek /ağaya beleş mi / yoksa bizler yeni itemlere mi alacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Bedavaya Crit gelmiyo canııım:D Daha da yüksek crit chance gerekecek demek istemiştim. Mesela lamentation'un fiyatları eminim ki yükselecek (Lifesteal ve Crit verdiğinden) http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ace-2540/hero/2615912 Bu benim profilim. Kendi profilim üzerinden eksiklerimi göstereyim belki açıklayıcı olur. Yeni patchle beraber WW açıp koşmak için gerekli fury'i kazanmak cidden zorlaşacak. Daha fazla attack speed daha fazla crit chance gerekecek. (Animosity kullanmayanı dövecekler) Main Hand'e Mighty weapon almaya başlayacak oyuncular (Çook az rage dolduruyo ama yapcak bişi yok.) Bak şimdi. Ben muhtemelen amuletimi değiştirip Attack speed + Crit chance veren bir amulet alacağım. Eldivenimi Attackspeed+Critchance veren bir eldivenle değiştireceğim. Helm'e de Andariel Visage gelecek gibi duruyor :) Ha yeter mi? Başarılı olur muyum? Bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum. Kısmet. Bir alternatifim daha var. Immortal'ın glove, helm, chest, bot 4lüsünü alacağım :) Yerse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Fury doldurmak niye zor olsun ki bashla 2 tane vur arada doluyor fury onda sıkıntı yok çok kötü gearın yoksa tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/demir-2191/hero/19966496 Karakterim bu. Barbarian. Daha birkaç gün önce 60 level oldum. Eşimde wizard la ufak ufak 60 a doğru geliyor. Kendimce itemlar aldım ucuzundan, birkaç itemda Letsgetthesunshine verdi saolsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Sonraki upgrade ler sırasıyla neler olmalı, bana kaça patlar, bu halimle ne kadar sorunsuz ilerleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 helm ve shoulder değiştir ilk. bi de build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 helm ilk aldığım item :) gaza gelip hiç bakmadan aldım, sonra Aluriel senin başlıkta yazdıklarını okuyunca gereksiz para verdiğimi gördüm. build olarak tornado oynamak istemiyorum oyundan zevk alamam diye düşünüyorum. ne gibi bi değişiklik yapabilirim build için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 @CuteButPsycho gemleri büyüt sol elindeki silahın atack speedi daha yüksek bir şeyle değiştir mümkünse life on hit ve soketli olsun ya da crit dmg. versin 300 all resist var onları da biraz yükseltmen lazım. Ondan sonrasında o helmdeki taşı ruby ile değiştir paragon lvl kasmak için. Sağ elindeki yüzük act 3 e kadar idare eder daha iyisini bulunca değiştir. Pasif skillerinden Blood yerine Supersition mudur nedir onunla değiştir koyunlu olan. Skilleri de WW buildinde yaptın mı rahat rahat Act 1-2 farmlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Kafana göre bir build ile oynayabilmen için öncelikle az biraz itemın olması lazım. O zamana kadar genel geçer buildlerle ilerlemeye çalışmalısın. Bize ne kadar bütçen olduğunu söylersen elimizden geldiğince yardım ederiz tabii. Bir de anlaşılan build konusunda kararsızsın. Öncelikle onu seçmen gerekir. Şu sıralar en popüler buildler WW/D.Tornado, 2H Rend, 1H tanky/DPS. Arada throw barbarlar da var tabii:D Daha önceki sayfalarda da yazıldı. Eğer ingilizcen varsa; http://www.teamliquid.net/forum/index.php?show_part=64 Burda pek çok yararlı bilgiyi bulabilirsin. Öyle saatler harcamana da gerek yok. 15-20 dakika hayli hayli yeter. En azından karar vermende yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 dual wield frenzy de oynar rahatlıkla istiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 @Letsgetthesunshine evet gemlere daha gelemedim, haklısın onları büyütmek lazım. sol eldeki silahtan kastın offhand de olan mı ? onu dün lootladım. life on hit, crit damage var onda. main hand dekinide 300k ya aldım, simdilik idare etsin diye. superstition deneyeyim, rangedler hirpalamaya başladı gerçekten. @Aceace ingilizcem var okuyayim o sayfayı. evet kararsızım çünkü daha hiçbirini düzgün denemedim, biraz deneye yanıla bulucam sanırım :) ama tornado build i oynayacağımı hiç sanmıyorum. bütçe olarak çok param yok, eğer bir iki item satılmazsa 1m civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Eğer oyundaysan ekle beni. Bugün başka bir arkadaşı 0'dan yaptım. Param biraz az kaldı. Ama elimde kalan pek çok item var. Onları vereyim. (Eh iştelik bi shoulder da alayım. O 1m değerli şu anda senin için.) Ace#2540 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Desecrator molten elitelar amma çıkmaya başladı. WW buildindeyim diyemi çıkıyor anlamadım her girişimde eliteların %50'si desecrator molten . Benim için fark etmiyor ama ezik gearla wwler kasamaz artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 abi bayadır oyundan uzak kaldim,itemlerim ortalama üstü inf act 3 basnda zorlanmstm fln en son bırakırken. su ww build nasl oluyor birisi link verebilr mi bunca sayfa aratmayn bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ww build diye google'a yazsan şimdiye bulmuştun heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar