Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var bi tane eldiven ve silah hariç 3 haftadır düzgün item düşmedi.
1-2 ye satayım diyeceğin itemler bile çıkmıyor
30 str 30 vit armorlar 300-500 dps silahlar çıkıyor paso..
Mf giyiyorsun 325~ (no swap) gene bişi çıkmıyor.
act 3 bişi atmıyo act 1 baydı act 2 yapcam lol
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

ayrıca 1 saatdir act 2 de vendorlar yok. Bendemi sorun var.

bir sonraki adıma kadar vendorların kaybolduğu bir görev var act2'de onu mu yapıyorsun acaba?

son görev öncesi sanırım
Mesaj tarihi:
S-H said:

stormeagle said:

ayrıca 1 saatdir act 2 de vendorlar yok. Bendemi sorun var.

bir sonraki adıma kadar vendorların kaybolduğu bir görev var act2'de onu mu yapıyorsun acaba?

son görev öncesi sanırım

epic fail :D öleymiş.
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Kardeş büyüyünce bende böyle olucam.

Müzik güzeldi lan ahaha benim hoşuma gitti.

video detaylarında build, gear ve statlar var. öyle çok abartı iyi itemlarım yok zaten, gayet mediocre.

müziği beğendiğine sevindim ama asdfsa
Mesaj tarihi:

Merhaba bir süredir sizleri takip etmekteyim karakterimi act2 ye hazırlamaya çalışıyorum ama halen yetersiz kaldığını düşünüyorum sizce nelerim eksik yada neler yanlış? Olumlu ve olumsuz yorumlayabilirmisiniz? Teşekkürler.

http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WhPUik!bYZ!cZcZYc

Mesaj tarihi:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nightrain-2372/hero/16153955

tecrübeleri barbarlardan,gear upg ve skiller hakkında tavsiyeleri duymak isterim :)
Mesaj tarihi:
life stealli belt bulup o pasifini def veya attack olarak değiştir bence. battle rage güzel ama act3'te leapsiz oynayabilmek için iyi bir set lazım baya. yerinde olsam ilk mace'i değiştirirdim, sen de öyle düşünüyordun muhtemelen.
Mesaj tarihi:
o pasifi kullanmıyorum ya şimdi görüp düzelttim bende rage full olunca %25 dmg veren pasifi kullanıyorum,kardeşim oynarken onu seçmiş.

loh olan silah bakıyorum sürekli,o mace'i de 800k'ya almıştım şans eseri güzel bişey bulabilirsem 15m civarı upg etmeyi düşünüyorum.

leapsiz oynamaya alışınca pek problem olmuyor özellikle defansif olarak kullanılıyorsa.tek eksikliğini hissettiğim yer act3 sonlarındaki vur-kaç yapan keçi ve shield atan şişmanlar.sürekli kaçıyorlar abi çıldırıyorum.

ha bir başka defansif olarak eksik olduğum yer isimlerini bilmiyorum ben tarif edeyim siz anlarsınız :D yine act3 sonundaki dev şişmanlar onlar ignore pain yoksa 1.5 vuruşta aklımı alıyor.elite geldiyseler direk passlıyorum zaten ignore painsiz yaklaşıp vurmam imkansız.
Mesaj tarihi:
*konu dışı*

RMAH'da item satıldıktan sonra 2-3 gün süre ile complate kısmında kırmızı "!" işareti çıkıyor ve ardından procces tamamlandıktan sonra 27$ satılmış şekilde gözüktü. Ancak paypal'a halen yansımadı. Bu şekilde gecikme oluyor mu ? Daha önce başıma hiç gelmemişti.
Mesaj tarihi:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/KillMore-2138/hero/4179663

evet karakterimiz bu barbar. inferno act 2'de takılmaya yeni başladım. act 1'de dual hand silah ile oynarken act 2 'de kalkan ihtiyacı duydum ve buildım komple değişti. bir süre daha act 2 infernoda takılacağımı düşünürsek, barbarıma baktığınızda çok maaliyetli olmayacak ufak tefek değişiklik ne yapılabilir? ne diyorsunuz?

edit:
warcry ile resist 700e çıkıyor. LoH 525'de.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...