mascio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 şu an hiç hatırlamıyorum ama çok da yüksek değildi galiba .7 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 @konu dışı Yine patchden sonra droplarda sıkıntı yaşıyan var mı ? 3 gündür 30+ üstü ilvl63 açtım. Çalı çırpı çıktı hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Var bi tane eldiven ve silah hariç 3 haftadır düzgün item düşmedi. 1-2 ye satayım diyeceğin itemler bile çıkmıyor 30 str 30 vit armorlar 300-500 dps silahlar çıkıyor paso.. Mf giyiyorsun 325~ (no swap) gene bişi çıkmıyor. act 3 bişi atmıyo act 1 baydı act 2 yapcam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ayrıca 1 saatdir act 2 de vendorlar yok. Bendemi sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 stormeagle said: ayrıca 1 saatdir act 2 de vendorlar yok. Bendemi sorun var. bir sonraki adıma kadar vendorların kaybolduğu bir görev var act2'de onu mu yapıyorsun acaba? son görev öncesi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Aluriel said: http://www.youtube.com/watch?v=-z9o0q7cXnk çok rezil oldu galiba ya asdfgasd Kardeş büyüyünce bende böyle olucam. Müzik güzeldi lan ahaha benim hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 S-H said: stormeagle said: ayrıca 1 saatdir act 2 de vendorlar yok. Bendemi sorun var. bir sonraki adıma kadar vendorların kaybolduğu bir görev var act2'de onu mu yapıyorsun acaba? son görev öncesi sanırım epic fail :D öleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Akhlaur said: Kardeş büyüyünce bende böyle olucam. Müzik güzeldi lan ahaha benim hoşuma gitti. video detaylarında build, gear ve statlar var. öyle çok abartı iyi itemlarım yok zaten, gayet mediocre. müziği beğendiğine sevindim ama asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acar41 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Merhaba bir süredir sizleri takip etmekteyim karakterimi act2 ye hazırlamaya çalışıyorum ama halen yetersiz kaldığını düşünüyorum sizce nelerim eksik yada neler yanlış? Olumlu ve olumsuz yorumlayabilirmisiniz? Teşekkürler. http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WhPUik!bYZ!cZcZYc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 resist dps hp çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 resist özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 dps iyi bence act2 için ama health ve resist düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acar41 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Yorumlar için teşekkürler. Bunlarda naçizane itemlerim küçük küçük birşeyler yapmaya çalışıyorum act1 den çok sıkıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 resistler warcry açıl değilen 300 felan 450 olcak işte 600 civari olsa iyi tabi pysical 700 olursa aslında bir iki parça ile hp resist veren act 2 için olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 http://i.imgur.com/vQHKm.png bu gear ne kadar eder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nightrain-2372/hero/16153955 tecrübeleri barbarlardan,gear upg ve skiller hakkında tavsiyeleri duymak isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 life stealli belt bulup o pasifini def veya attack olarak değiştir bence. battle rage güzel ama act3'te leapsiz oynayabilmek için iyi bir set lazım baya. yerinde olsam ilk mace'i değiştirirdim, sen de öyle düşünüyordun muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 o pasifi kullanmıyorum ya şimdi görüp düzelttim bende rage full olunca %25 dmg veren pasifi kullanıyorum,kardeşim oynarken onu seçmiş. loh olan silah bakıyorum sürekli,o mace'i de 800k'ya almıştım şans eseri güzel bişey bulabilirsem 15m civarı upg etmeyi düşünüyorum. leapsiz oynamaya alışınca pek problem olmuyor özellikle defansif olarak kullanılıyorsa.tek eksikliğini hissettiğim yer act3 sonlarındaki vur-kaç yapan keçi ve shield atan şişmanlar.sürekli kaçıyorlar abi çıldırıyorum. ha bir başka defansif olarak eksik olduğum yer isimlerini bilmiyorum ben tarif edeyim siz anlarsınız :D yine act3 sonundaki dev şişmanlar onlar ignore pain yoksa 1.5 vuruşta aklımı alıyor.elite geldiyseler direk passlıyorum zaten ignore painsiz yaklaşıp vurmam imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 o kaçanlar saç baş yoldurtuyor harbi berserkerin yarısı kovalarken geçiyor, üstüne bi de fear atan gelince hoop şenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 sorma ya bi de molten-fire chain filan varsa çıldırıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 An itibarı ile act 3 den başladığım double tornado buildi ile solo diablo kestim infernoda. 20500 dps 780-900 ar, 2080 loh ile.en başından beri boşuna kasınmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 800loh'la çalışır mı o build :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 valla loh un yüksek olması hayatta kalmana yardımcı oluyor.dmg düşük olsun ama loh iyi olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 *konu dışı* RMAH'da item satıldıktan sonra 2-3 gün süre ile complate kısmında kırmızı "!" işareti çıkıyor ve ardından procces tamamlandıktan sonra 27$ satılmış şekilde gözüktü. Ancak paypal'a halen yansımadı. Bu şekilde gecikme oluyor mu ? Daha önce başıma hiç gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/KillMore-2138/hero/4179663 evet karakterimiz bu barbar. inferno act 2'de takılmaya yeni başladım. act 1'de dual hand silah ile oynarken act 2 'de kalkan ihtiyacı duydum ve buildım komple değişti. bir süre daha act 2 infernoda takılacağımı düşünürsek, barbarıma baktığınızda çok maaliyetli olmayacak ufak tefek değişiklik ne yapılabilir? ne diyorsunuz? edit: warcry ile resist 700e çıkıyor. LoH 525'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar