Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

4 ozellikli grand galraki yapmistim 2-3 tane. hatta 7 ozellikli bile olmustu socketide sayiyorsak. su anda nasil bilmiyorum para verseler silah yapmam bir daha ama 2 hafta once falan bu sonuclari almistim. ilginc olan 4 ozellikli olanlarda % dmg inc daha yuksek cikmisti hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Molten, Fire chains ve desecrator'lara ninja buff mı geldi?

Şundan soruyorum. 10 gündür oyundan işim dolayısıyla uzağım. 10 gün önce "oh be moltenli çıktı keserim" derken şimdi "molten geldi kaç" modunda oynuyorum.
Skiller: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WSVikP!ZYe!cZcacZ
Statlar.
46k hp
39.9k dps
5.7k armor
600 AR (ki fire resist 700 şu anda)
%7.8 Lifesteal ve 340 life on hit var.

10 gün önce çooook rahat keserken şimdi kesemez oldum. Superstiton aldım yine de bana mısın demiyorlar.

Bu 3 özellik harici inanılmaz rahat farmlıyorum ama sırf bu 3lü yüzünden resmen bunalmış durumdayım. Bu 3 özellik konusunda bir değişiklik hisseden var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

plague direk rahat şu an benim için, mortar da aynen.

molten de nightmarish yada knockback vs olmadığı sürece yine sorun değil. yada şöyle söyliyeyim ben de onlara vurabildiğim sürece sıkıntı yok. fire chain denk gelmedi daha bugün hiç.

mob tipi çok farkediyor ama ya cidden.

act3 ten bahsediyorum bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Wotb kullanarak 15 saniye içersinde packten 1i, %8e yakın life steal ile çok rahat çıkıyor. Ama kalanlarda molten ve fire chain ile bir şekilde ucundan kıyısından bir temasım olursa feci can yakıyor.

Act3 farmlıyorum bende. Yani farmlıyorumdan kastım bu 3 özellik harici her bir haltı çok rahat kesiyorum. Bu 3üne 10 gün içersinde eminim ki bir şeyler olmuş. Böyle düşünen bir tek ben değilmişim en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben eğer çok boktan bir yerde değilsem avoid ediyorum da, bu aralar molten, plague, desecrate, arcane orbs, knockback gibi fantastik kombolar gelmeye başladı; map rengarenk oluyor bazen.

Öyle olunca da wotb bittikte sonra kalan çok olursa ignore pain basıp araya giriyorum, vurup vurup cd. bitince dışarı leapleyip kitelıyorum, başka çözüm bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Banada desec/arcane ve chain damage artmış gibi geldi son bi kaç günde gerçi ben gene Ayuuu buildime döndüm shield pack gelmediği suretce farketmiyor ne özellikleri olduğu çoğu zaman bakmıyorum bile :p

Bu buildde berserker's rage daha iyi değil mi? Zaten mantığı wob sürecinde pack azaltmak ve wotb varken ölmüyoruz zaten, %3 ls için %25 dmg'dan vazgeçilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

daha fazla damage ihtiyacım olmadığı için değiştim ben onsuzda 140k civarı critliyorum full frenzy ile zaten herşey 1-2 critte ölüyor o yüzden hiç gereği yok
40-50k üzeri dps varsa bence gereksiz act 3 için bide dediğim gibi muhtemelen buglu çoğu zaman full 3% çekiyor 0.6% yerine.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...