Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 4 ozellikli grand galraki yapmistim 2-3 tane. hatta 7 ozellikli bile olmustu socketide sayiyorsak. su anda nasil bilmiyorum para verseler silah yapmam bir daha ama 2 hafta once falan bu sonuclari almistim. ilginc olan 4 ozellikli olanlarda % dmg inc daha yuksek cikmisti hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 2 stat veren affixler var, int/vit gibi. o yüzden fazla özellik görünüyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 got benim gotum, laf bana atılmıs, baskası ustune almıs derin yorumlar yapmıs aile falan karıstırmıs ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 durability rollamıs olma ihtimali de mantıklıymıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Evet durability çok mantıklıymış, hayatta aklıma gelmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Ya bişi sorucam bi sürü kalkan falan düşüyor ama ne değerlidir siz barbarlar için bilemediğimden yazık günah oluyor kalkanlara. :P Şimdi bir kalkanda aranan özellikler nedir? Suistimale açık bir yazı olduğundan lütfen ciddi cevaplar veriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Boyu önemli ama işlevi de mühim tabi asd % block chance ,all res ,str ,vita ,socket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 socket çok önemli değil ya olmasa da olur. yüksek block chance ve block amount ilk önce. %life %crit all resist yüksek str/vita bunların üçlü kombinasyonları falan iyi shield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Molten, Fire chains ve desecrator'lara ninja buff mı geldi? Şundan soruyorum. 10 gündür oyundan işim dolayısıyla uzağım. 10 gün önce "oh be moltenli çıktı keserim" derken şimdi "molten geldi kaç" modunda oynuyorum. Skiller: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WSVikP!ZYe!cZcacZ Statlar. 46k hp 39.9k dps 5.7k armor 600 AR (ki fire resist 700 şu anda) %7.8 Lifesteal ve 340 life on hit var. 10 gün önce çooook rahat keserken şimdi kesemez oldum. Superstiton aldım yine de bana mısın demiyorlar. Bu 3 özellik harici inanılmaz rahat farmlıyorum ama sırf bu 3lü yüzünden resmen bunalmış durumdayım. Bu 3 özellik konusunda bir değişiklik hisseden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Molten ve Firechains'te ben de bir farklılık seziyorum, plagued de aynı şekilde, daha fazla tickliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Plague eziyor resmen önceden üstünde dururdum şimdi duramıyorum fire chain gelince klasik taktik duvar varsa köşede arkanı vericen düz vurucan birşey olmuyor o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 plague direk rahat şu an benim için, mortar da aynen. molten de nightmarish yada knockback vs olmadığı sürece yine sorun değil. yada şöyle söyliyeyim ben de onlara vurabildiğim sürece sıkıntı yok. fire chain denk gelmedi daha bugün hiç. mob tipi çok farkediyor ama ya cidden. act3 ten bahsediyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 shielding, knockback, bunlar gicik ediyor eger mob tipi ve diger 2 ozellik sinir bozucuysa. tam ignore pain acip full hp olurum dedigin anda shield basiyor herifler mal mal bakiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 fire chain geldiğinde sırtını köşeli bi yere verebiliyosan kurtarıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Nightmare,shield,frozen bunlardan ikisi varsa o grupta wrath kullanmadan çıkamıyorum aralarından.Act1 de çok zorlamıyor ama act 2 ve 3 için korkmuyor değilim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ya aslında çok ters bişeyler olmadığı süre 15 saniye wotb süresince en az birini çıkaramıyorsan aradan dmg az demektir zaten bulunduğun yere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Wotb kullanarak 15 saniye içersinde packten 1i, %8e yakın life steal ile çok rahat çıkıyor. Ama kalanlarda molten ve fire chain ile bir şekilde ucundan kıyısından bir temasım olursa feci can yakıyor. Act3 farmlıyorum bende. Yani farmlıyorumdan kastım bu 3 özellik harici her bir haltı çok rahat kesiyorum. Bu 3üne 10 gün içersinde eminim ki bir şeyler olmuş. Böyle düşünen bir tek ben değilmişim en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 attack speed yüksek mobların fire-chain ve molten dmgları artıyor diye bir dedikodu var ama kesin bi açıklama yok o konuda. Ama bazı moblarda fire-chain ve molten anormal vuruyor bazılarında ortasında dursan bile birşey olmuyor. var bi gariplik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Ben eğer çok boktan bir yerde değilsem avoid ediyorum da, bu aralar molten, plague, desecrate, arcane orbs, knockback gibi fantastik kombolar gelmeye başladı; map rengarenk oluyor bazen. Öyle olunca da wotb bittikte sonra kalan çok olursa ignore pain basıp araya giriyorum, vurup vurup cd. bitince dışarı leapleyip kitelıyorum, başka çözüm bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Banada desec/arcane ve chain damage artmış gibi geldi son bi kaç günde gerçi ben gene Ayuuu buildime döndüm shield pack gelmediği suretce farketmiyor ne özellikleri olduğu çoğu zaman bakmıyorum bile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bu arada o bloodthirstten gelen %3 life steal infernoda azalıyormu yoksa full mü geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Buglu o bazen bull bazen 0.6 geliyor bu arada pıleygü stacklanıyor eskiden stacklanmıyordu gib hatırlıyorum ama şimdi 1-2 pool bişi yapmıyorda 4-5 tane oldumu sağlam ticklemeye başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Regalya said: Banada desec/arcane ve chain damage artmış gibi geldi son bi kaç günde gerçi ben gene Ayuuu buildime döndüm shield pack gelmediği suretce farketmiyor ne özellikleri olduğu çoğu zaman bakmıyorum bile :p Bu buildde berserker's rage daha iyi değil mi? Zaten mantığı wob sürecinde pack azaltmak ve wotb varken ölmüyoruz zaten, %3 ls için %25 dmg'dan vazgeçilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 başka bi yol yoksa kendini healleyecek ve dmg de yüksekse neden olmasın? 80k dmg vardır mesela ama loh veya life steal yoktur gearda, yada az geliyordur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 daha fazla damage ihtiyacım olmadığı için değiştim ben onsuzda 140k civarı critliyorum full frenzy ile zaten herşey 1-2 critte ölüyor o yüzden hiç gereği yok 40-50k üzeri dps varsa bence gereksiz act 3 için bide dediğim gibi muhtemelen buglu çoğu zaman full 3% çekiyor 0.6% yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar