Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Leap kaçmak için daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 leap + ground stomp + whirwind ile aoe de cok can yakıyor zaten. yanına furious charge ile versatility muhabbetini koruyorum. nightmare de seismic slam cok gerekiyor fena aralıyorlar bazen kacıp spamlamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 chargeı merciless assault rünüyle bir deneyin sonra leapi tekrar dusunun spam charge yapmaktan bahsediyoum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Charge, dmg'ını arttıran rune ile birlikte çok iyi oluyor. Charge+vortex stomp+rend+overpower ile muazzam dmg veriyorsun, sonra iki üç cleave verdiğinde zaten patlamalı çatlamalı chain reaction'lar olmaya başlıyor. Çok sakat durumlarda earthquake eklediğin vakit eriyor mob'lar. Daha single target isteyen moblar gelirse vampiric falan gibi, stun'lı bash'e çeviriyor, yardırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 valla d2de bi barbarım vardı elinde grief ve last wish hiçbir zaman yanıma healing potion aldığımı hatırlamıyorum. last wish life steal curse atıyordu milletin üstüne, frenzy ile abartı miktarda attack speed kazanıp, runewordlerden ve auralardan gelen müthiş güçle oyunu silip süpürebiliyodun. d3te böyle bir build için uygun skill ve eşya var mıdır ? frenzyi görebildim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Passivelerde %3'lük life steal var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 frenzy yi mi kullanıyorsunuz yoksa cleave me? ben frezy ye geçtim baya kullanışlı geldi bana. revenge ve whirlwind ile dehset oldu baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ben adam başına bonus fury veren cleave ile ww yaptım güzel gidiyorum aoe çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 rupture patlatan rune'du sanırım. low level'da çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Illumemati said: ben adam başına bonus fury veren cleave ile ww yaptım güzel gidiyorum aoe çok iyi böyle gidiyorum bende, aoe seven adamız zaten ölümüne buna dayandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 dancın gezerken cleave, bosslara frenzy veya bash açıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 o aoe çok güzel duruyo ama frenzy baltalı rün ve sismik slam ondan daha iyi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 I'll just leave this here. Build ve oynanış ile ilgili detaylı bir yazı yazacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 malesef 39 bucuk level olduk ama damaj 350-400 lerde biri bize bir yardım etse makbule geççek,bu diablocuların bulustugu bir ts3 ventrilo falan yok mu ? he bir de toggie diye bir uye var mı burda bize davet atmış ama arkasa listemiz doluymus kabul edemiyoruz,biraz saçma olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Sorieno said: I'll just leave this here. Build ve oynanış ile ilgili detaylı bir yazı yazacağım. e insanity acınca 3100 dmgın olmus 6200. bişi ifade etmiyo pek. ha zaten hell'de hiçbişi bişi ifade etmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Shout da var o screende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bu arada yapmayan varsa : eathquake + giantstride ile ignore pain + Ignorance is bliss birlikte acarsanız HP cok az bile olsa 3-4 sn de Hp yi fulluyor , ozellikle boss // rare // elite fightlarda zor durumda kalınınca kullanılabilir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Evet, rune'lü shout çok güzel etki ediyor. Neyse şu işlerim bitsin detaylı bir şekilde yazacağım. Yeni geçtim bu build'e ve felaket memnun kaldım. Hell'de ve ilerisinde ne olacak, orası muamma şu an tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bu arada armorın butun dmgları azalttığı kısmı doğrumu varmı bunun bı yerde yazdığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Doğru. Details kısmındaki damage reduction'ı etkiliyor direkt. Fiziksel resistance diğer bütün resistler gibi intelligence'la artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 boşuna uğraşmayın hellde en az 3 defence skill kullnacaksınız rage skilin bile kaldırın pek bir işinize yaramıycak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 saçma sapan ölmeye başladım nightmare act 1 in sonlarına doğru.health im inanılmaz düşmüş 2k şu an 3-5 vuruşta yatabiliyorum , 36 lvl 480 damage var ama ya ben kombinasyonda bi saçmalık yaptım yada gearda bi sıkıntı var çözemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Arkadaşlar hell'de act 2 deyim size yeni buildimi paylaşayım. Yeni build Şimdi eliteleri çatır çutur kesmek için ideal. Defans falan yok passive skillde fury de harcamıyorsunuz berserker rage den %25 dmg geliyor. fury maximumken 8.3k dps yazıyor rare gruplar zorlu ile açın ignore pain ve wrath of berserker açın. 2x 300 dps li one hand var elimde %10 crit için main hande axe weapon koydum ve %23 crit hit chance yaptım. Critical hit damage de %236 wrath of bers ile 17k küsür dps e cıkıyor 70 k crit bile vurabiliyorsunuz. benim battletag diablo#2969 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Hellde furios charge şart merciless assaultla ya be ngerisinde frenzy ground stomp ve overpover kullanıyorum. bosslarda da earthquake. edit: üstteki builldde çok başarılıymış bu arada pasiflerimbiraz farklı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 nightmare geçtim de def kasmak gerekiyor anladığım kadarıyla şimdi, hiçte sevmem ya yardır yardır oynamak güzeldi normalde :( ozii'nin build hoşuma gitti gibi gerçi, kopyalamaya başlayabilirim asfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar