Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 daha iyisi çıkmadı, alacak para da çıkmadı, olduğu kadar. 24/7 farmlayacak zamanım da yok. Ayrıca 900-1k all resist o kadar da düşük değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Gangren said: 75% resistance reduction, impunity ile 11% block chance 4% melee reduction 53k hp 9k civarında armor, ench buffı ile act3'te to-kat-lı-yor-lar 10k armor 650 civari resistler %24 melee dmg reduction %36 block 42k hp 18k dmg 1600 life on hit 10 elite packten 6-7 tanesini anca kesebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 seninde hp çok azmış resist te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 9.5k armor 41k hp 10.5k dmg 724-832 resist 12% melee dmg reduction 48% block 10% dodge 400 loh ile sadece beyaz mobları kesebiliyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 barb'ın genel olarak sorunu ama bu. Fury spender yok bi kere buildlerde çoğu zaman. Full fury'de işine yarayan berserker rage'de alamıyorsun, supersition bırakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 @Pulkas ~200k-500k yatırım yaptığın equiple act4 e 2 günde gelmen zor çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Sparkcaster said: seninde hp çok azmış resist te superstition ile zaten %20 daha az vuruyor non physical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 8k armor 52.500 hp 29300 civarı dps(buffed) 800 resist(buffed) 36.5% crit chance 141% crit damage 500 falan loh 1000 de öldürünce canım doluyor su halde act 3 tamamen işkence. elit packlerin bir kısmına hala dokunamıyorum. shieldbreaker abimiz yaklaştırmıyor zaten... Azmodanı kestim ama coop sekilde packleri atlayarak vardık abiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Madem öyle diminishing return'u açıklamak lazım. Pek çok kişinin hali hazırda bildiğini düşünüyorum ancak bilmeyenler olabilir. Diminishing return belli bir rakamı aştıktan sonra özelliklerin normal artışının azalması demek oluyor. Bu nedenle blizzardın bizim doğrudan gözümüze sokmadığı ancak hidden valuelerin önemi çok büyük. Nasıl yani? Şöyle ki: 700 all resistiniz olduğu zaman kendinizle aynı seviyedeki bir mobun vereceği hasarın %70ini reduce ederken 1200 all resistiniz olduğunda aynı seviyedeki bir mobun vereceği hasarın %78i reduce ediliyor. Yani 500 allresist size sadece ve sadece %8 reduction sağlıyor. Bu nedenle özellikle inferno act 1deki arkadaşların allresist kasmak uğruna 1k gibi değerlere ulaşmasına gerek yok. Ancak act2den itibaren mob levelleri sizin levelinizi aştığı için efektif olarak resist sağlayacağınız üst değer artıyor. Aynı durum armor için de geçerli. 7k diminishing return'un başladığı nokta. Ancak act2'den itibaren daha fazla armora mob leveli arttığı için ihtiyacınız olacak. Bazı özelliklerde ise diminishing return çok küçük rakamlarda başlıyor. Melee ve range dmg reduction ilk aklıma gelen 2 stat. Yani toplamda %50 melee reductionım olacak artık bana bişey olmaz diye gaza gelmeyin. Çünkü bu hesaplama şekli nedeniyle 1+1=2 olmayabiliyor. Shield konusunda ayrı bir parantez açmak lazım. Eğer defansif bir şekilde oynuyorsanız yüksek block ve yüksek block amountlı bir kalkan inanılmaz önemli. Çünkü shield'ın vereceği block miktarı tüm reductionlardan sonra ortaya çıkan dmgi reduce ettiği için çok çok çok önemli. Bu nedenle zaten Tank oynayan barbarlar Justice Lantern ve Helm of Command'e onca para döküyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 tamam bunu acıkladın cok güzel ama cok temel bir matematiksel hesabıda acıklamak lazım. 100 dmg vurdu yaratık, 5k armorım sayesinde bunun %50'ını azalttım, 50 dmg aldım. sonra kastım ettim 6k armor yaptım +1k armor upgrade oldum yanı, lakın dmg reduction'ım %60 olmadı onun yerine %58 oldu. 42 dmg aldım. şimdi işin inceliği surdaki, o 1k armor, aslında üst senaryoya göre alıcağım 50 dmg'ı 42 ye indirdi. yanı 5k dan sonra gelen 1k armorın bana kazancı %8 değil %16. bu akdar korkamyın diminsihingden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 armor icin dr = armor / (armor + mob lvl*50) resist için dr = resist / (resist +mob lvlx5) act2 lvl61 , act3 lvl62, act4 lvl63 mob sanirim, emin degilim ama. 1 str -> 1 armor veriyor passive skiller falan karistirmazsan 10 int -> 1 all resist dexterity ile gelen dodge olayi biraz karmasik. 100 dex = %10 dodge (100 e kadar 1 dex 0.1 dodge veriyor) 500 dex = %20 dodge (100-500 arasi 1 dex 0.025 dodge) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Robert_Poche said: 8k armor 52.500 hp 29300 civarı dps(buffed) 800 resist(buffed) 36.5% crit chance 141% crit damage 500 falan loh 1000 de öldürünce canım doluyor su halde act 3 tamamen işkence. elit packlerin bir kısmına hala dokunamıyorum. shieldbreaker abimiz yaklaştırmıyor zaten... Azmodanı kestim ama coop sekilde packleri atlayarak vardık abiye. çok rahat abi shieldbreaker kitelayarak, vur kac sürekli. he move speed lazim biraz orasi ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 siegebreaker dan mı bahsediyorsunuz ? siegebreaker çok kolay. bacakları arasına charge ediyorsun vuramıyor melee. sadece aoe stomp ve eline almasından dmg yiyorsunuz. e zaten aoe stomp 10k vuruyor vurursa. bi halt değil. eline aldıktan sonra yere bırakıyor charge edip gene bacakları arasına girin. ölene kadar böyle devam. son 50k kala falan MF gear'a switch. tyrael vursun ağzına ağzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bacakları arasına charge olayını deneyecegim :) teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 şunu paylaşmadan edemicem , adam ders vermiş resmen.. no best gears required temalı bir video... http://www.youtube.com/watch?v=UOGsZZTEFmg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 cikardi cikardi %25 dmg reduction %42 block kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 valla barb ile siegebreaker farmlayanlar var. sprint ile cok zor oluyor o yuzden leap sart. direk ayaklarinin dibine atlayinca charge atmiyor. sadece stomp ve bite atiyo ki bite sonrasi seni firlattiktan sonra direk leap atiyon dibine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 yuh adam yarı cıplak 42 block chance zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 string of ears, stormshield var üstünde adamin, %23 melee damage reduction var. ben aynı buildle o itemler olmadan yapıyorum onun yaptığını, ama dibim çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 full block madness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 e zaten perfect gear var adamın üzerinde 42% block. ring gordum ve stormshield gordum. diğer armor parcalarında %block yoksa adamın o 2 legendary den shield 31% veriyor belli ring fix 11%. hadi 11% ring i ucuza bulmak kolay diğer statları umursamazsan ve başka iyi parçaların varsa mesela res ve vit çok kaybetmiyorsan ring slottan 11% block çok çok iyi bir değer. e adamın 22% melee dmg reduction'ı var ki barbarın genele baktığımızda en çok yediği damage aslında melee dmg. range moblar zor değil ama barbar için can sıkıcı. yanına molten , knockback, jailer, waller veya diğer cc'ler geldiği zaman can sıkıyor. Zor olmasına zor değil. projectile mobları avoid etmek kolay. ama onu avoid et, bir yandan moba vurmaya çalış, diğer yandan shield açsın, knockback etsin, o bu derken iş can sıkıcı hale geliyor. ben belial'i 10dakikada kestim 15% block 2k dmg reduction, 39k hp 650 all res 8k damage 7.5k armor ile. 5 stack vardı üzerimde. Kullandığım tek legendary 5% life 57 all res 30 physical 15magic find ice climbers boots. o kadar yani. başka stat yok üzerinde. Evet perfect gear lazım değil progress için, farm için. ama benim iyi bile olmayan, çok sıradan gearımla yaptığım progress hayattan bezdiriyor öbür taraftan DH'ler wizard'lar solo akıyorlar gayet kötü gearla. ne block lazım, ne res lazım, ne vita lazım, ne damage reduction lazım. Ben acı çekiyorum gold ve globe pickup bonusum yok diye adam akıllı. dibimde duran globe'u alamıyorum, 300 400g için 5-10sn harcıyorum o koyuyor bana çünkü en azından pot parası, repair parası çıkar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 mani said: range moblar zor değil ama barbar için can sıkıcı. meleeden cok daha zor rangeler valla. act3teki icy quillbackler mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Act 3 mü? NOPE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ya act2de boss/elite kesmekten çok daha karli bence act3te resp chest isi. yapabiliyorsan siegebreaker run tabiki daha iyi ama yok yani gearsiz zor oluyor o baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ya saatlerce farmladım ben Depths 1 chesti. Hiç de zorlanmıyorum champ çıkmazsa da, bayıyor bir süre sonra. Çok dengesiz bir de, NV stack olmadan 180% mf ile açıyorum, bazen 2 sarı, bazen tırt 1 mavi atıo. Siegebreaker denedim ama NV stackleyemediğim için o da anlamsız. Zaten 1.03 ile boss kesmek manasız olacak, garanti rare sayısı düştüğünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar