Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 12/04/2012 tarihinde blizz karttan ödeme almış. RAF'ı direk iptal edip sıradaki ödemeyi de 12/05/2012 olarak yazmış. Patladı gametimelar. 2 kişiyi daha sordum onda da durum aynı. Siz de bir bakın Battle.Net sayfanızdan durum nedir diye. Direk gametimelar falan da uçmuş. Diablo 3 duruyor bu arada tabi ödemeyi iptal edersen silerler o ayrı. Netice olarak, /summon Pyro edit2: diğer topicte konuşuluyor olabilir ama RAF'ı mı aldım işim bitti diyenlerin gözünden kaçabilir. Dikkat çeksin diye topak açayım dedim. edit3: gelen mail blizzden Mail Hello, We are writing to inform you that, regrettably, due to a payment issue related to one of the accounts you “referred” via the Recruit-a-Friend system, the free month(s) subscription issued to your account has been disabled. Please note that this is not a penalty for your account, but it may require you to update your subscription details if you wish to continue to play. However, the duration of your World of Warcraft Annual Pass has been extended accordingly so you can still take advantage of this special promotion. Please note that we can only discuss this issue with the “referred” account with the account owner of that account, and unfortunately, we will be unable to answer any of your questions relating to that account. If your referee has any question or concerns, (s)he can contact us using the Blizzard customer service website: https://eu.battle.net/support/ticket/submit For more details about the Recruit-a-Friend system, please visit the FAQ located at: http://eu.battle.net/support/en/article/483 Regards, Customer Services Blizzard Entertainment Europe http://eu.battle.net/wow/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 pyro karayiplerde su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ben aylık aylık alıyordum kafam rahat ondan. 12 aylık ödeme birden yapmak en baştan riskliydi zati. neyse çözümlenir inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 İlginç. Reffeal & Rewards kısmında RAFları aktif olarak görebiliyorsunuz ancak gametimeları direk uçurmuşlar ve şu kısım çok sallamasyon; Please note that we can only discuss this issue with the “referred” account with the account owner of that account, and unfortunately, we will be unable to answer any of your questions relating to that account. Nasıl benim sorgulama hakkım yok lol gfd. AVUKAT PATİLER SUMMON PLS!!! GİTTİ 50K GOLDUM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 zaten pek akıl karı bir iş değildi bence bunları almak. alanlara geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 İşin ucunda para olduğunda genellikle Blizzard bırakmıo peşini :p Loot moot olsaydı, "clever use of system mechanics" diyip, ödül diye bırakırlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 gege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Raf değil bizim raf aldığımız adam patlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Bende de aynı durum var diğer topağa yazdım. Bu arada masq direk olarak cancel subs yapamıyoruz ne yazık ki anca kayıtlı kredi kartını internet ödemelerine kapattırcan veya komple kapattırcan ki adamlar çekemesin. He Blizz'le konuşup ben vazgeçtim ağa da denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 evet gümbür gümbür patlamış, yalnız mail filan gelmemiş bana onu bile çok görmüş adamlar neyse mop'u almayı da düşünmüyordum zaten iyice baydım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 benım arkadaş da aynı şekilde patlamış ağlıyordu. üstteki arkadaşın dediği gibi 12ay sözleşme imzaladınız wow oynucam diye. işiniz zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Geçmiş olsun :p Dipnot: Açma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Haha bu sistemin mutlaka patlayacağını biliyordum ama uzun zaman bir şey olmayınca eh önemsemiyorlar artık diyordum geçmiş olsun ufak çaplı dolandırıcılar. (:D Bu bahane ile beraber gaza gelip wowu bırakın ve GW2 oynayın hem onda aylık ödeme de yok işte paranızı çar çur etmemiş olursunuz. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kimse wow oynamak için almamıştı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 zaaaxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Sparkcaster said: kimse wow oynamak için almamıştı zaten this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 tamamen d3'ü ucuza kapatmak için aldık resmen CE parasına denk gelecek boyle. geri dönüşü de yok. big time patladı elimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Ben Allah'tan bankamatik kartı girmiştim çekebiliyorsa çeksin boş hesaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ben de sonicwave den almıştım son 2 ayı. o da patlamış sdgsdfsd. ticket da açamıyoruz dfgsdg said: The server is currently unable to handle your request due to maintenance or high traffic. Please try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 benim kartin limitin doluydu para cekememis ya. simdi para koydugum gibi ceker mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kart bilgilerini iptal etmiştir. o kart bilgilerini girmeden çekmez. benimki de o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 offf adamlar bir önlem alır diyordum valla yapmışlar... ben de yapacaktım iyi ki yapmamışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Geçmiş olsun genjler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar