GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ilk önce pirate deneseniz ? pişman olmaktansa benim gibi yetersiz oyunculara göre değilmiş öyle diyolaa..:D hala sayıyorum gaza gelip aldık. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 challenge accepted dedim ben oyuna da, teknik olarak kötü bir port falan filan diye okuyodum bi de çalışmayacak flaan, delirtecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 girinpis troll mü ciddi mi çözemedim ama komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 2 mod yükleyince herhangi bir portluk kaynaklı sorunu kalmıyor oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 1 saat played oldu daha oyuna başlayamadım bile dsfixi yükledim oyun böyle oldu. http://i.imgur.com/KzvwH.jpg options'a girince fullscreen oluyor. http://i.imgur.com/yUKKy.jpg çözümü ne bunun bilen varmı? edit: oyundan AA'yı kapattım düzeldi sanırım DSFix SMAA açınca oyundaki AA'yı kapatmam gerekiyormuş. SSAO açınca da, crash oluyordu o da düzeldi oh be. fps unlock açarsak online oynarken, gwfl'dan banlanma riski var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Yetemeyenler olmus eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Xenus said: 1 saat played oldu daha oyuna başlayamadım bile dsfixi yükledim oyun böyle oldu. http://i.imgur.com/KzvwH.jpg options'a girince fullscreen oluyor. http://i.imgur.com/yUKKy.jpg çözümü ne bunun bilen varmı? edit: oyundan AA'yı kapattım düzeldi sanırım DSFix SMAA açınca oyundaki AA'yı kapatmam gerekiyormuş. SSAO açınca da, crash oluyordu o da düzeldi oh be. fps unlock açarsak online oynarken, gwfl'dan banlanma riski var mı? sen indirdiğin birşeyin readme sini okumuyormusun. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 oha readme okuyan mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bck said: gamepad ile oynadığım için dsfixkeys.ini ayarlarını yapını görünce kapatmışım altında yazıyormuş görmedim. direk dsfix.ini içine comment olarak yazabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 açıp bi bakarım önemli bir uyarı var mı diye. özellikle unofficial bir şey ise. benim anlamadığım şey bu tarz saçma sapan hatalarla oyun çıkartmaları. mod yapan adamlar 2 güne yapıyor fix'i. o kadar bile uğraşmadan satmanın peşindeler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 çünkü oyun pc ye çıkmadı, çıkmıyacaktı ama developerlardan biri desteğiyle çok kasıp, imza falan toplayıp zorla çıkarttırdı fakir mustard race korsanları adamlar daha prepare to die edition çıkmadan söyledi zaten böyle olucağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 60 fps fixini kullanıp GFWL'dan banlanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Xenus said: 60 fps fixini kullanıp GFWL'dan banlanan var mı? allah belanı versin gfwl dsfix deki 60 fps yüzünden ban gelmiş yeni farkettim ee ne olcak şimdi düğer oyunlarım damı patladı yani? 60 fps speed hack oluyomuş yuhh diyorum MİKROPSOFT :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 tam alacaktım gfwl fln diyip vazgeçmiştim. iyi yırtmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 of gfwl dünyadaki en korkunç kanser çeşidi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 abi ben o kadar sordum, zaten dsfix'te de fps fixte internal coding değişiklikleri var banlanma riski vardır diye yazıyordu. forumlarda online oynamayın diye yazıyordu. gfwl account'daki diğer oyunlarda patlamış olabilir. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 sorun ms'te değil, hype meşin hazır sıcakken konsolu olmayanları da sıfır eforla yolalım gayesiyle dünyanın en kötü sözümona pc portunu çıkaran yetersiz şirkette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 pc portu o kadarda kotu degıl bır kac unofficial patch ile halledilebiliyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 farkettiysen adamlar ban yemiş bir kaç unoffical patchten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ya böyle salakça bişi olabilirmi? dünya paraya oyunu size satıcaz fekat offical patch yapmakla uğraşmak istemiyoruz, oynamak istiyorsanız unoffical yükleyin ama banlanabilirsiniz ne demek yahu!!! :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Abi kötü bir port + gfwl gibi lanet ötesi bir birleşim olamaz zaten. Oyunu oynarken sağ üstten kutu çıkıyor, log out oldun diyor, update var, serverlarım göçük ne update'i yaptırırım ne oyunu oynatırım diyor... Asla uyanamadığın bir kabus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 korsanı sonuna kadar hakeden bir oyun. yinede fanboilar sevinsin diye steam de oyumu buna verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ban mi ne bani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Oyunu orjinal alanları ortaya çıkaran ban diyorlarmış adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar