di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Selam gencler, Elimde humble bundle ile gelmis bir World Of Goo kodu var Steam icin ama ben zaten satin almistim onu zamaninda. Haliyle bu fazla. Isteyenler varsa post atsinlar konunun altina, cekilis gibi bir sey yapip verelim. Herkes tek mesaj atsin mumkunse, rand(1,mesajsayisi) yapariz, hizli ve acisiz olur.
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 admin yetkimi kullanarak konuyu kitlyiorum. yoksa paranı yollamam ! şaka lan şaka, yollarım.
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Pati'nin tefecisi gibiyim anasini satim. Goren de bisey sanicak. =)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 tim amma alacaklı çıktın ya yoksa milleti haraca bağladın da haberimiz mi yok?
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kendimiz için katılmasak sorun olur mu? çok isteyen ama alamayan dostlara gelse bu oyun?
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 giveaway güzel olur evet bende çekilişe dahil olabilirsem sevinirim
SmithWesson Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Merhaba, Çekilişe katılmak istiyorum Teşekkürler,
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 olm tim benim de sana borcum var lan. bi hesap kitap cıkart halledelim. daha alısveris yapıcam senden. bu da cekilis postu olsun aynı zamanda :)
Öne çıkan mesajlar