reampage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Oyuna para vermedim diye sevemedim galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 oyunda asiri eksiklikler ve gerceklestirilmemis tonla potansiyel oldugu icin de sevememis olabilirsin :P hayir bir yandan kickstarter falan gercekci olmak lazim zaten oyunun kendisinden cok, editorle millet bir seyler yapar umudunu satiyor o ayri da, bir yandan da project eternity veya wasteland 2 bu kadar sig cikarsa feci sinirim bozulurdu yalan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Oyun güzel aslında ama sanki işte bu kadarına para yetti havası var, çünkü eksik olan şeyler teknik detay değilde daha çok mesai isteyen seyler, onun içinde alın size editör demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Abi bir şeyi anlamadım neden 0 sesledirme yani.Bence oyunun atmosferine en fazla sokan şeylerden biri.Harbiden paraları mı yetmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bu kadar çok satırı seslendirecek aktör c-film cameo-grade olur ancak bu bütçede, aynısı da 3-4 charı birden seslendirir. ya çok yazı ya seslendirme, ikisi birden olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 editörleri fena değil daha tutoriallarını bitiremedim vaktim yok ama güzel bişiler yapıcam :D oyun fazla popüler değil daha popülerleşirse steamworkshop zaten yeterince content getirir oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 shaman neden bu kadar dandik ya warrior actim herseye 1 shot shamanda full summoning gittim trapler bi boka yaramiyo, butun dusmanlar range'e girer girmez hareket etmeyi kesiyolar geri cekiliyorum traplara bassinlar diye bu sefer de baska path kullaniyolar yine traplar ise yaramiyo elementallar cok gucsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 air elemental kuvvetli değil mi? turn başı 10 dmg vuran bir zımbırtı vardı hani. adept çok güçlü. hele bir de buffbot mage varsa of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 güçsüzden öte zevksiz ya, yoksa dmgları kötü değil 4-4 ap basıyosun daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 orc shaman actim ama full charisma ve spirit control'u limitine kadar fullememe ragmen paso kaciyo elementallar fire elemental paso missliyo rank 6 almama ragmen anlamadim yani full support takiliyim conjuring ve summoning hesabi ama cok gucsuz bu sekilde belki bi yandan spellcasting falan gitseymisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Bunlar kickstarter parasını bildiğin yemişler ahah. Release party diye koydukları resim mutfağa tıkışmış sandviç yiyen 25 kişi olduğuna göre tahmin ediyorum ki tablet versiyonu patlatacaklar. Arayüz de bunun destekçisi. Onun dışında artık büyük mü olur küçük mü bilemem, başka campaignler de görürürüz. Bunların hepsi kickstartçıların cebinden çıkacak ve o campaignler için bir de üstüne para isteyecekler. Millet belki millet çok QQlarsa ufak bir campaign hediye ederler. hikaye hakkında Hikaye çok iyi gidiyordu da o böcek olayı işi bozdu. Jessica Watts aracılığıyla bir felsefe anlatılmak istenmiş ama çok tırt olmuş. Sanki böyle herşeyi birbirine bağlayan bir end boss eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 son bossta queenin gelmesini bekledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 arcane said: Release party diye koydukları resim mutfağa tıkışmış sandviç yiyen 25 kişi olduğuna göre tahmin ediyorum ki tablet versiyonu patlatacaklar. Arayüz de bunun destekçisi. tahmin etmene gerek yoktu kickstarter sayfalarinda yaziyor zaten :P hatta ayni anda cikmis olmasi lazim zaten ertelemedilerse http://i.imgur.com/TIkR96W.jpg ayri bir end boss'a gerek yokta asil hikaye ne guzel murder-mystery giderken bir anda save the world hobaaaaaa ya donmemeliydi. direkt orda kaybetti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 tabletlerde yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 HellHound said: ayri bir end boss'a gerek yokta asil hikaye ne guzel murder-mystery giderken bir anda save the world hobaaaaaa ya donmemeliydi. direkt orda kaybetti oyun abi evet ya, bundan ben de çok şikayetçiyim. çıkacak olan diger campaignleri bekleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 hikayebu böcek muhabbetinin birebir aynısı masaüstü shadowrun'da varmış. chicago bug city olmuş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 http://harebrained-schemes.com/post/whats-happening-and-whats-next/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ya böyle saçma bir save sistemi görmedim. ne amaca hizmet ettiğini de anlamadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 yetoluklarından save sistemi yapamamışlar, çok zormuş lel (real story, sitede faqde yazıyo zormuş asdfghj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 rezillik hakikaten. hayır bir de bu oyunun daha devamı olacak berlin falan, gideri var yani. umarım sorunu çözerler. takip etmiyorum. acaba to do liste almışlar mıdır? sonuçta daha oyunu yamalayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bilmiyorum valla ama outsource programcı alıp yaptırsalar bari kendileri yapamıyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 checkpoint sistemi ile save edilen bir rpg... müthişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Genel olarak keyifliydi ama rpgden çok action adventure olmuş gibi. Oyun sonuna kadar çok az seçim yapıp hiç sonuç görmüyorsunuz, npcler tamamen hireling olduğu için soundboardluk bi durum yok, questlerin farklı çözümleri ya da farklı factionlar için çalışmak yok. Baya baya dümdüz önüme gelene bir tekme şeklinde gidiyor ki faction çeşitliliği yüzünden inanılmaz potansiyel var aslında oyunda. Ha hikayesi ve anlatımı güzel, combat ve skiller de eğlenceli ama lineerlik baya baya sırıtıyor. Beni save sisteminden çok gidilecek mekanlar konusunda hiç bir özgürlüğün olmaması rahatsız etti, hatta bazı durumlarda alışveriş yapıp sidequestleri teslim edemeden yeni quest bölgesine "ışınlandığım" oldu dialog ekranından. Geri geldiğinde aynı sidequestlerin teslim edilmemesi (zamanlı falan bişey değil, bulduğun gemleri fencera satıyorsun sadece) can sıkıcı bi lineerlik örneği. Grafikler ve sanat yönetimi direk oyun dünyasına çekiyor, son combat bölgesine kadar özensiz alan görmedim ama combat haritaları da aynı lineerlikten nasibini almış. Hacking minigame i yerine decking combatları koyma fikri başta güzel görünse de bi süre sonra cıjüv cıjüv sıkıyor aynı düşmanlar. Bide shadowrunning temalı bi oyunda stealth ve alternatif rotaların eksikliği kendini hissettiriyor. Skilller ve çeşitlilik güzel olmuş. Melee biraz zayıf ama working as intended da olabilir. Özellikle magic çok güçlü, ana karakterin mage olması ve confusion atabilmesi çoğu combat için kırılma noktası gibi. Summonlar fazla güçlü ama her yerde bulunmamaları dengeliyor, consumable ve para dengesi de iyi kurulmuş. Oyun ortasında yeni skill/itemları alıp 4 kişilik ekip kiralayınca 0a yaklaşıyordum genelde. Skillerin combat dışı kullanımları tamamen kozmetik, decking/hackinge ihtiyaç duyduğun her yerde etrafı araştırarak aynı çözümü bulabiliyorsun. Bide işin kötüsü seçtiğin runnerların deckinginden faydalanamıyorsun bu ekranlarda, ancak nodelardan girip turret kontrol etmeye yarıyorlar. Alternatif quest çözümü olmayınca charisma ve etiquette ancak 200-300 nuyen fazladan kazanmaya yarıyor. Oyun genel olarak güzel, hatta son dönemde çıkan tek rpg mars : warlogsla karşılaştırınca fersah fersah iyi. Ama bu aşırı lineerlik ve rpg öğelerinin eksikliği çok şey alıp götürüyor. Potansiyeli olan ama build-upını deliverlayamayan bir oyun, yeni gelecek modüllerin de bunu değiştirebileceğini sanmıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 4 kişilik takım kurmuyorum genelde. ben mage (rifle lı) im, bi öküz yetiyo yanıma. melee hakkaten lüzumsuz göründü gözüme. shaman da dandik gibi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Melee nasıl zayıf ya. Chi Adept = GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar