Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 logitechin scrolluna alısan baska mouse kullanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 yeni nesiller benim hatamdan ders alsın free scroll a alıştıktan sonra gidip 3-5 fazla vermemek için klasik scroll u mouse alırsanız ızdırap geçersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 gidin a4tech x7 f7 alın, kafanız da rahat etsin http://www.x7.cn/en/product.asp?id=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 "Tatar Ramazan" said: Auberon said: Mouse fln bakmadan yenisini mi gönderdiler? Nasıl oldu gönderme işlemi? Bende eve tekrar bi bakim ama attım sanırım faturayı Evet direk yenisi yola çıkmış, müşteri memnuniyeti odaklı adamlar çingen değil bizim firmalar gibi Aldığım Vatan'a gitsem kesin bilmemkaç gün kontrol edecez diye süründürürlerdi beni. Faturayı scan ettim, kablosunda stickerı zaten var ordan bakıp seri noyu falan yazdım, direk onaylanmış, adresi eksik yazmış İzabel ama mail attım düzeltirler sanırım. Sen garanti kağıtlarını bulabilirsen onları scanle belki kabul ederler, daha olmazsa aldığın yere götürecen mecbur ABV G500!! 1 sene dolmadan yeniledikleri g500 de patladı, aynı sorun sol tuş ya çift basıyor ya hiç basmıyor öff ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 mamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 g500 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 g9 var kaç sene oldu bilmiorumda sol tuşu bi tutukluk yapar gibi oldu sonra ekran temizleme sprayinden sıktım araya hafif şimdi canvar belki 4 sene felan oldu yada daha fazla. Ben sıkıldım mousetan mouse bozulmadı sdlfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 "Tatar Ramazan" said: "Tatar Ramazan" said: Auberon said: Mouse fln bakmadan yenisini mi gönderdiler? Nasıl oldu gönderme işlemi? Bende eve tekrar bi bakim ama attım sanırım faturayı Evet direk yenisi yola çıkmış, müşteri memnuniyeti odaklı adamlar çingen değil bizim firmalar gibi Aldığım Vatan'a gitsem kesin bilmemkaç gün kontrol edecez diye süründürürlerdi beni. Faturayı scan ettim, kablosunda stickerı zaten var ordan bakıp seri noyu falan yazdım, direk onaylanmış, adresi eksik yazmış İzabel ama mail attım düzeltirler sanırım. Sen garanti kağıtlarını bulabilirsen onları scanle belki kabul ederler, daha olmazsa aldığın yere götürecen mecbur ABV G500!! 1 sene dolmadan yeniledikleri g500 de patladı, aynı sorun sol tuş ya çift basıyor ya hiç basmıyor öff ak abi şunun çözümü çok kolay ya. tuşu hafifce tırnağınızla kaldırıp içine üfleyin bitti gitti. toz birikiyor içinde ondan oluyor. şu kadar drama yapılacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Hmm sağol ya, az da olsa düzeldi ama sinirim geçmedi lociteke!! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 zowie'ye fotoğraf çektim bozuk mouseun gönderin hemen değişterlim dediler hemen değiştirdiler bide 50 TL lik mouse pad hediye ettiler mouse 140 TL. Fak you logitech. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 go home zowie, you're drunk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 g500 var bende, Logitech gaming software cihazı görmüyor. Setpoint de görmedi.. Var mıdır bunu tanıtmanın bir yolu yordamı?? asdas gaming software'ın ingilizcesini yükledim düzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 amazon.com Bu mouse nasıldır? Başka önerisi olan var mı max 50 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 deathadder black edition vs deathadder 2013 ikilisinden hangisini önerirsiniz? 2013 bahar gibi gelecekmiş türkiyeye sanırım. fiyatı aynı olur gibime geliyor. ya da biraz daha fazla. ama kafama takılan bir kaç nokta var. 2013 olan mecburen synapse 2 driverı ile kullanılacak. online olma zorunlulugu var diyorlar program için(mantıklı gelmedi gerçi, ayarı çekip offline olabiliriz gibime geliyor) ama asıl onemli olan bildiğin spyware program. personal data filan da topluyor ve kullanmak için bunu kabul etmene zorluyor. bu açıdan eski legacy driver kullanılan black edition daha yakın gibi. eğer 2013 performans ve genel olarak daha iyi bir mouse ise kullanılabilir de. siz hangisini tercih edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 black edition al gitsin gayet hoş alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 (tu) 4-5 yıl oldu heralde banamısın demedi klavye ve mouse. Bone said: gidin a4tech x7 f7 alın, kafanız da rahat etsin http://www.x7.cn/en/product.asp?id=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 barbu said: deathadder black edition vs deathadder 2013 ikilisinden hangisini önerirsiniz? 2013 bahar gibi gelecekmiş türkiyeye sanırım. fiyatı aynı olur gibime geliyor. ya da biraz daha fazla. ama kafama takılan bir kaç nokta var. 2013 olan mecburen synapse 2 driverı ile kullanılacak. online olma zorunlulugu var diyorlar program için(mantıklı gelmedi gerçi, ayarı çekip offline olabiliriz gibime geliyor) ama asıl onemli olan bildiğin spyware program. personal data filan da topluyor ve kullanmak için bunu kabul etmene zorluyor. bu açıdan eski legacy driver kullanılan black edition daha yakın gibi. eğer 2013 performans ve genel olarak daha iyi bir mouse ise kullanılabilir de. siz hangisini tercih edersiniz? şimdi baktım da black edition da alsam 2013 de alsam win8 için legacy driver yok. o salak spyware programı kullandırtıyor illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 black edition için win 8 legacy var yani win 7 için olan gayet çalışıyıor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 emin misin bak? sonra teknosa ile gene kavgaya girmeyim alın bunu geri diye sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ya 2013 deathadder ile black edition arasında ne kadar fark var ki abi sonuçta beklesen biraz dpi artmıştır zaten gayet iyidi sensör be'de ne bilim naapmış daha iyi olarak adamlar anlamadım he belki lift off biraz azalmıştır eğer fps oynuosan black editionda lift off distance uzak mouse bildiğin kaldırman lzm. Al sen al huzuru bulucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 g400 master race vatandaşı bir fareniz olsa ağlamazdınız ama yok, ağlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 4 yıldır falan kullandığım g500 bi bozulsa şu Zowie ec1 evo'yu kestirdim gözüme de bozulmuyor alet bir türlü, mouse'tan sıkıldım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Layn, daha 1 ay önce deathadder black vardı top tier de, zar atıp mı belirliyor 4chan ahalisi, yoksa eski versiyon mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bu eskiymiş evet, yenisinde onu koymuşlar tepeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 zowie am god tier ama tuşları acaip sert soliyim. am-fg modeli alın onunda kaplama glossy. Bide yeni mouse çıkardı zowie FK modeli Daha ergonomik am'e göre aynı donanım. Bekleyin bunu alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar