Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 deadwoll, 27.09.2023 18:48 tarihinde dedi ki: Ben kitaplari para verip alayim dedim sacma sapan fiyatlar istiyorlar ve malum Turkiye’de kitap da yok. Sonra sesli kitaplara baktim, dunyanin en sacma satis strajesini izliyor audible. En azindan WH40k gibi milyon tane kitabi olan settingler mantikli degil. Sonra doktorayi nasil bitirdigim geldi aklima… Haftada bir kitap bitiriyorum su aralar Heresy serisinden. Bulamadigim olmadi. Ben de buraya yazdıktan sonra bunları aldık ama gerisini nasıl halledeceğiz diye bakındım ve halledemeyeceğimi öğrendim. bir yerlerde bir kobo'm olması lazımdı, onu bulayım madem ben de.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Tek cozum. Sonu yok cunku. @Asteroth aklima bunlar gelmisti ve herhalde ilk basta ben de boyle bir seyler cikartirim ortaya diyordum skfkgm
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 deadwoll, 27.09.2023 18:48 tarihinde dedi ki: Ben kitaplari para verip alayim dedim sacma sapan fiyatlar istiyorlar ve malum Turkiye’de kitap da yok. Sonra sesli kitaplara baktim, dunyanin en sacma satis strajesini izliyor audible. En azindan WH40k gibi milyon tane kitabi olan settingler mantikli degil. Sonra doktorayi nasil bitirdigim geldi aklima… Haftada bir kitap bitiriyorum su aralar Heresy serisinden. Bulamadigim olmadi. 40k sesli kitaplar veya işte ebooklar için humble bundle'da ara ara müthiş kampanyalar oluyor çok ucuza dev seriler satın almalık.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Takip edemiyorum ki abi. Takip etmem gereken o kadar cok sey var ki. Gaben’in korsan oyunlar hakkinda soyledigi sey ebooklar icin de gecerli bence. Kolayca ulasilabilir olsalar kimse korsanlamaz, surumden kazanirlar.
fenris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Ne okuyonuz? Son zamanlarda okduklarımdan bahsedeyim. Okuma dediğim, dinlediğim sesli kitaplar... Brothers of Snake: Bu space marine nedir, 40k ne diyenler için baya iyi başlangıç kitabı. Bir astartesin zamana yayılmış haldeki maceralarını anlatıyor. Sonuçta genel bir hikayeye de bağlanıyorlar. Pek grimdark değil. Astartes de delikanlı bi tip. Yani 40k ya yumuşak bir başlangıç için uygun. https://www.amazon.com/Brothers-of-Snake-Dan-Abnett-audiobook/dp/B07W6XLYYL/ref=sr_1_1?crid=T4A3GKOUZR9Y&keywords=iron+snakes&qid=1699737590&s=books&sprefix=iron+snak%2Cstripbooks-intl-ship%2C451&sr=1-1 Spear of the Emperor: Çok generic duruyor ama baya güzel bir kitap. Mentor chapter ından bir space marine serfleriyle beraber rift aşıp, ordaki chapterlar ne durumda diye bakmaya gönderilmesiyle başlıyor. Kitap chapter serf in gözünden. Hem farklı kültürden gelen chapterların çakışmasını hem de war40k evrenindeki bazı olayları güzel anlatmış. 40K'yı pek bilmek gerekmiyor zevk almak için. Son kısım biraz shared world formatına uysun diye aceleye gelmiş sanki. Devamı da gelecek deniyor. https://www.amazon.com/Spear-Emperor-Warhammer-Aaron-Dembski-Bowden/dp/1789990238 Ahriman: The Omnibus: Ben baya sevdim ama bu kitap 40K'yı, özellikle de thousand sons ı iyi bilmeyi gerektiriyor. Shared world romanları için baya cesur bir seri. Pek birşey açıklamadan baya karmaşık mevzulara giriyor. Hoşuma giden başka birşey de kitaptaki tipler demigod gibi ama ona rağmen bazı yerlerde gerilime dönebiliyor. Başlamak için iyi bir seri değil ama 40k ya aşinaysanız baya sağlam. Bazı yan karakterleri de baya sevdim. https://www.amazon.com/Ahriman-Omnibus-John-French/dp/178496509X/ref=sr_1_1?crid=1T7RBATSVHGY7&keywords=ahriman+omnibus&qid=1699737038&s=books&sprefix=ahriman+omni%2Cstripbooks-intl-ship%2C419&sr=1-1 1 1
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 (düzenlendi) Ben Ciaphas Cain okuyordum Caves of Ice ı. Ciaphas cain baya iyi gidiyor çok seviyorum adamı da. Seri zaten herşeyi detaylı anlatıyor 40k ya yeni başlayacak olan bilmeyenler için başlaması kolay bilenler içinde inanılmaz bir engin deniz. Grimdark bir hikaye olsa da Ciaphas Cain in kendisi enteresan bir adam olduğu için çok eğlenceli ve sürükleyici bir hale getiriyor kitabı Ancak şu anda Horus Heresy Siege Of Terra The End and The Death Vol.2 yi okuyorum Yani inanılmaz bir seri olan Horus Heresy nin sondan 1 önceki kitabı. The End and The Death 3 kitap olacak. 2. si yeni yayınlandı. İmparator un Horus un gemisi Vengeful Spirit e Constantin Valdor, Sanguinius ve Rogal Dorn ile inişini ve sonrasını anlatıyor. Gerçekten çok iyi bir kitap HH yi takip etmiş olmak tabii ki önemli hikayeyi anlayabilmek için Kasım 13, 2023 GokTuRK tarafından düzenlendi
fenris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Cain le Eisonhorn u bi ara okumak istiyorum. Eisonhorn a başladım da sarmamisti sanki yıllar önce. Ben hicbiseyin prequel ini sevmiyorum ya, o yüzden 30K ya girmem heralde.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 (düzenlendi) çok uzundur backlogumda duruyordu, geçen aylarda okuma fırsatı buldum. imperial dünyada geçmesi, yerel farklar, değişik sororitas birimlerinin yer alması vs fena değildi, hoşuma gitti. yazar zealotry kısmını da sakınmamış, daha iyi olmuş. şimdi sırada ikinci kitap var, onda necronlar ile boğuşuyorlar sanırım. bir ara zihnimin dingin olduğu an yakalarsam başlarım: https://jswallow.com/book/40ksobha/ Kasım 14, 2023 Sam tarafından düzenlendi
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 fenris, 14.11.2023 20:23 tarihinde dedi ki: Cain le Eisonhorn u bi ara okumak istiyorum. Eisonhorn a başladım da sarmamisti sanki yıllar önce. Ben hicbiseyin prequel ini sevmiyorum ya, o yüzden 30K ya girmem heralde. Eisenhorn serisi guzel bayagi. Ilerledikce daha da guzellesiyor. Tavsiye ederim. Horus Heresy serisi de tabii ki prequel ama esasen lore’u yeniden yaziyor, o acidan cok lezzetli. Ben sonlara geldim HH’de. Bayagi merak ediyorum sonunda ne kadar retcon olacagini smckcm
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 eisenhorn akar bence de, hatta war40k ile alakası olmayan bile sever
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Vashtor ve black king ile alakalı yeni birşeyler varmı? İşden güçten takip edemez olduk kıt bilgimizin üstüne:(
fenris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Yellow king değil miydi? Black de mi var?
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Amaan dark king o kadar konudan koptum ki green king bile olabilir :)) 1
fenris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Dark ı bilmem ama yellow king "pariah" kitapta geçiyor deniyor ama ona gelene kadar da eisonhorn la ravenorı okumak lazım. hayırlısı... Night Lords the Omnibus: Ana karakter ve warband deki karakterler baya iyi. Belli organizasyonalara dahil olmayan chaos marine lerin nasıl gariban olduğunu güzel gösteren bir kitap. Tüm zırhlar parça parça toplama olması, bir power sword için birbirlerini doğramaları filan... Ama işte konu Night Lords olunca en sonunda lüzumsuz edgelordluğa bağlıyor. Sonunu sevmedim o yüzden ama NL üçlemesinden ne bekliyodun derseniz, haklısınız tabi... Sesli kitap olarak baya iyi. Nostramo aksanını çok güzel uydurup yapmış seslendiren. https://www.amazon.com/Night-Lords-Aaron-Dembski-Bowden/dp/1849706123
fenris Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 Hizmette sınır yok. Adamlar en sevilen hikayelerden birini metal parça yapmışlar. (Ballad mı oluyor?) 1
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 1d4chan.org yine patlamış. 2d4chan.org adresinden ulaşılabiliyor ama güvenli değil diyor haberiniz olsun
fenris Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 The Infinite and The Divine: Necronlar arasında da pek sevilmeyen iki deli bilimadamı kılıklı necron lord un bin yıllar içindeki kapışmasını anlatıyor. İkisi de rick tipi adamlar, birbirlerine eşek şakası yaparken arada gezegenler gidiyor filan. Ciddi gibi dursa da okuduğum en mizah ağırlıklı 40k romanı. (çok komik değil, 40k çerçevesinde konuşuyorum.) Giriş seviyesine pek uygun değil. Tam zevk almak için biraz 40k bilmek gerekiyor. https://www.amazon.com/Infinite-Divine-Warhammer-40-000/dp/1789998328 1
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2024 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2024 Bayağı iyi kitap gerçekten, geçen yıl okumuştum. Karakterleri cannon lore'a da soktular.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2024 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2024 bu seferde imperial knight serisi geliyor yeni animasyon:
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Oha çok iyi.yaw bunları izleyeceğim (mümkünse tr altyazılı) yerler varmı? Ücretli/ veya hd40k cehennemi tarzında bir site vb?
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 papagan ve tahta bacak icerikli yerlerde var ingilizce/rusca, zaten wh+ trye acik degil galiba, izlemenin baska yolu yok o acidan. hepsi tam degil ama.
Öne çıkan mesajlar