Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Yarın bulursam, denerim ama tadını beğenmezsem, kaç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 nerden buluruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 macrocenter'larda varmış kadıköy'de rind'e de gelmiş. bar olarak da belfast, bay yengeç, zeplin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Duvel içene kadar Efesçiydim ama Duvel hakkaten güzel bira.Alkolüde yüksek ama içimi keyifli. Türkiyede yok sanırım hiç görmedim.Hollanda malı falan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 duvelin avantajı efesçilere de hitap eden bi bira olması bence. efese alışan damakların ağır aromalı trappist biralardan zevk alması çok zor ilk seferde. mesela ben dünyanın en güzel birası dedikleri westvleteren'i de içtim, berbat geldi bi bok anlamadım. bira dediğin biraz ferahlatıcı, tatsız olacak öyle likör gibi muz aromalı falan olmayacak. pilsner'leri sadece rengi altın sarısı diye sevmedi bu millet! duvel gibi pale ale biralar ise bu tat-ferahlık dengesini en iyi otutturan biralar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 moncici +1 Aromalı biralara bitürlü alışamadım bende.Hani bi iki kere içmeklede olacak gibi değil.Her seferinde ulan acaba ağzımın tadımı yoktu diyip tekrar denememe rağmen oflıya poflıya bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 bomonti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 bomonti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paticik Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 bomonti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 bira ne ya tam fakir isi. kahvaltimi hazirladim viskimi koydum yaziyorum. diyen olmadi mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ben şimdi bira içen fakirlerle aynı forumdamıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 bira-type:Tuborg, Bomonti, sans-serif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 oyyş duvel çogzel laan. 8.5 lira ama tanesi, çok pahalı EFES AKILLI OL LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 apostel üstüne tanımam, içimi güzel kafsı güzel inanılmaz iyi bi bira fp olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 bu bira metro gross market'te var cok pahalı ama var alsam mı yarın hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 moncici said: oyyş duvel çogzel laan. 8.5 lira ama tanesi, çok pahalı EFES AKILLI OL LAN T.C. ye getirdilermi abi duvel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Tuborg Gold. Bu arada Efes'in tadı üretim fabrikasına göre değişiyor tabii. Birde hem basketbol için, hem de /başta Rusya olmak üzere) birçok ülkede ciddi satış rakamlarını yakaladığından tebrik etmek lazım ama tad kötü arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Corona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgesnisatanferarri Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Rakı demediğinize göre ağızınızın tadı yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 aslında corona ve miller, ama bomonti denedim o da güzel gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Benim 1 numara Tuborg Gold o da malt olduğu için. İkincisi şu aralar Efesin çıkardığı Efes Malt. Hoş Bomonti de Efesin maltıydı ama şimdi kendi adıyla çıkarıyor, Tuborga göre daha hafif olsa da güzel bira. Bu üçünde de şeker olmaması benim için en büyük seçim sebebi. Avrupada yanılmıyosam şeker katılan bira yok gibi ama nedense bizde adamlar yıllarca tekel olduklarından mıdır nedir tutturmuşlar bi formül yutturdular yıllarca millete bira diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Açıkcası Efes veya Tuborg artık çok farketmiyor. Eskiden Efesin bariz üstünlük vardı tadında ama Tuborg iyi geliştirdi kendini. Soğuk olsun, cam şişe veya bardakta olsun yeter bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 listede budweiser yok : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bomonti filtresiz favorim su siralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar