Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muv-luv Alternative : Total Eclipse


Walrus

Öne çıkan mesajlar

Yıllardır beklediğim şey gerçek oldu nihayet. Her ne kadar yan hikaye olsada MLA animesi sonuçta.



1973 yılında BETA(Beings of Extra Terrestrial origin which is Adversary of human race)isimli uzaydan gelen bir ırk dünyayı işgal etmiş 28 yıl sonra dünya nüfusunu 6 milyardan 1 milyara indirip Avrasya'yı yaşanmaz hale getirmişlerdir. Eski askeri taktikler BETA'lara karşı bir işe yaramadığı için insanlar BETA ile savaşmak için Tactical Surface Fighter adı verilen bipedal robotlar geliştirmiştir. 2001 yılında Alaska Yukon üssünde dünyanın her yerinden toplanan elit pilotlar project Prominence isimli bir harekat için toplanırlar ve prototip TSF testlerine başlanır. Bu sırada ana karakterimiz Yuuya Bridges yarattığı sorunlar yüzünden Amerikan ordusu tarafından uzakta olması için Yukon üssüne yollanır ve olaylar gelişir.

Trailer :

http://www.youtube.com/watch?v=NSMgfkwuueU



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

mangalara başlayacaktım üşeniyordum, iyi oldu. bekliyordum ben de bayağıdır. umarım güzel bir sonuç çıkar. :)


Her ne kadar CGI olacak olsada Macross Frontier'i yapan stüdyonun elinden çıkacak ki Frontier'in CGI çok iyiydi. Mangaları boşver visual novelları oku bi' an önce settinge alış biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

cgiı baya kötüydü satelite olmasına rağmen

esas altered fabledaki mini static novel kısmının açılış müziği enfesti. onu koysunlar açılışa gene kesin


GRANRODEO olacak açılış. Bence baya iyi olur Once&Forever iyiydi alternative chroniclestaki.

http://www.youtube.com/watch?v=Z7e8iwLomjc&feature=related

İşin başka güzel bi' tarafı piyasayı kokluyolar iyi satarsa bu asıl üçlemeyi görme şansımız var.

Ayrıca chronicles 03'te çok acayip bi'şey oldu hiç beklemiyodum



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Diğer konudan c/p yapıyorum:

Total Eclipse: Daha ilk sahneden suspension of disbelief skillini açman lazım, ama çok kasman gerekli değil skilli, az bir puan verdiysen yeterli oluyor şimdilik. bir sci-fi olduğu için ama Total Eclipse'i tamamen farklı bir açıdan eleştirmem gerek. Sci-fi = detaya özen benim için. Burada bu yok işte, o yüzden büyük bir eksi alıyor benden. ama sonuçta anime herşeyden önce bir öykü anlatma medium'u, karakterler ve öykünün kendisi iyi çıkarsa detaysızlık önemli değil. İlk önce anime eroge kökenli, bu nedenle ecchi her yeri diye girdim sevmediğim bu aşırıya kaçmış ecchi olayına kendimi hazırlayıp, ama ilk bölümde ecchi neredeyse hiç yoktu. Çizim olarak animasyonları beğendim, özellikle aksiyon epey iyi olacak gibi; ama arkaplanlar kötü olmuş, güzel yapmaya çalıştık ama kotaramadık seviyesinde bir kötü bu. Karakterler iyi, şimdiden umursanacak karakterler yaratabilmişler. Son kararım karakterlerin başlarına ne gelecek merakıyla izlenebilir olsa da alternatif tarih, yaşanan kültür ve ortamın atmosferi uymuyor; bu da Total Eclipse'i kötü bir sci-fi yapıyor. Ama düzgün karakterler, shounen konu, standartın üstünde aksiyon sahneleri Total Eclipse'ı iyi bir shounen anime yapıyor. İyi anime ve aksiyon diye izlerim ben, sci-fi diye bakmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3. bolumu simdi izledim, uzun zamandir izledigim en iyi sey bu demek isterdim ama fate zero bozuyo isi :p

kadro cok iyi, ibrahim cok delikanli sanirim turkey-kundan sonra en baba anime karakterimize kavustuk, afedersinizhesaplutfen den bu gunlere gelebildik asdffdsa

potansiyel cok iyi, seslendirenlerde cok iyi, notoyta ilk defa sayko karakter verdikleri gibi ablasinida lez queene seslendirmisler (ki bu hatun noto ya cikma teklif edip reddedilmis zamaninda asfdasdf)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...