Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amazon sipariş

Flassh

Öne çıkan mesajlar

tuvalet kağıdı bile söylemek lazım amerikadan. türkiye'deki en yumuşağı bile zımpara kağıdı gibi oradakilere oranla. 9 sene önce gidip döndüğümde anneme niye boktan kağıt almaya başladın demiştim, meğerse kadın en iyisini alıyormuş zaten. yurtdışındakiler böyle direk melekler götünü yalıyormuş hissiyatı veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

KillJoy said:

abi tırnak makasını da amazondan almak nedir yalnız ahhaha dfsadfsdaf

https://www.amazon.de/gp/product/B01FKACPU2/ref=oh_aui_detailpage_o09_s01?ie=UTF8&psc=1

mesela şu. al 40 sene kullan, körelmez, hiç bişi olmaz.

babam 40 yıl önce gittiğinde amerikaya almış mesela tırnak makası, bir de o kadar rahat kesiyor ki. sonra buradan alınanlardan biriyle kesmeye çalışınca küfür ediyosun.

her malın kalitelisini alacaksın rahat edeceksin. ucuz mal alacak kadar zengin değiliz ;)

hakkaten pahali mal gibisi yok bikere al omurluk,

apple haric.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

birde geçen uzun zamandır tırnaklarımı kesmemişim. dışarda farkettim, bi tane milyoncuya girdim tırnak makası aldım. hayırlı olsun abi dedi adam.

dükkancı "ömürlük mal satıyorum" babında iyi laf koymuş, vermiş süblimi. mal dandik de olsa "mmh torunlarım kullanacak" hissiyatıyla çıkmışsın dükkandan. gg.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

birde geçen uzun zamandır tırnaklarımı kesmemişim. dışarda farkettim, bi tane milyoncuya girdim tırnak makası aldım. hayırlı olsun abi dedi adam.

30 yıllık insanım. 1 kere bile tırnak makası kullanmadım. el tırnaklarımı yiyorum. ayak tırnaklarımı koparıyorum. yeteri kadar esnek olsam ayak tırnaklarımı da yerim.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

KillJoy said:

abi tırnak makasını da amazondan almak nedir yalnız ahhaha dfsadfsdaf

https://www.amazon.de/gp/product/B01FKACPU2/ref=oh_aui_detailpage_o09_s01?ie=UTF8&psc=1

mesela şu. al 40 sene kullan, körelmez, hiç bişi olmaz.

abi sabah evdekine dikkat ettim benimki de singer marka imiş.. en azından markası var, güzel de kesiyor. Ama benim için kalitesinden, iyi kesmesinden çok güzel gözükmesi önemli
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...