bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 adsasdasdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 abi ben de şundan alayım diyorum ne dersiniz, çünkü götüm buna değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 tuvalet kağıdı bile söylemek lazım amerikadan. türkiye'deki en yumuşağı bile zımpara kağıdı gibi oradakilere oranla. 9 sene önce gidip döndüğümde anneme niye boktan kağıt almaya başladın demiştim, meğerse kadın en iyisini alıyormuş zaten. yurtdışındakiler böyle direk melekler götünü yalıyormuş hissiyatı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 ahahahsjdgajhs amazon sipariş de göte kakaya bağlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 sabonis said: KillJoy said: abi tırnak makasını da amazondan almak nedir yalnız ahhaha dfsadfsdaf https://www.amazon.de/gp/product/B01FKACPU2/ref=oh_aui_detailpage_o09_s01?ie=UTF8&psc=1 mesela şu. al 40 sene kullan, körelmez, hiç bişi olmaz. babam 40 yıl önce gittiğinde amerikaya almış mesela tırnak makası, bir de o kadar rahat kesiyor ki. sonra buradan alınanlardan biriyle kesmeye çalışınca küfür ediyosun. her malın kalitelisini alacaksın rahat edeceksin. ucuz mal alacak kadar zengin değiliz ;) hakkaten pahali mal gibisi yok bikere al omurluk, apple haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 hahahha sağlam güldüm gece gece :D son 3-5 mesaj efso sfkasdfmnasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 tırnak makası ya asdjoasjdo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Mal said: birde geçen uzun zamandır tırnaklarımı kesmemişim. dışarda farkettim, bi tane milyoncuya girdim tırnak makası aldım. hayırlı olsun abi dedi adam. dükkancı "ömürlük mal satıyorum" babında iyi laf koymuş, vermiş süblimi. mal dandik de olsa "mmh torunlarım kullanacak" hissiyatıyla çıkmışsın dükkandan. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Hayır tırnakları uzun görünce laf sokuyor sonunda karar vermişsin abi hayırlı olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Mal said: birde geçen uzun zamandır tırnaklarımı kesmemişim. dışarda farkettim, bi tane milyoncuya girdim tırnak makası aldım. hayırlı olsun abi dedi adam. 30 yıllık insanım. 1 kere bile tırnak makası kullanmadım. el tırnaklarımı yiyorum. ayak tırnaklarımı koparıyorum. yeteri kadar esnek olsam ayak tırnaklarımı da yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 sabonis said: KillJoy said: abi tırnak makasını da amazondan almak nedir yalnız ahhaha dfsadfsdaf https://www.amazon.de/gp/product/B01FKACPU2/ref=oh_aui_detailpage_o09_s01?ie=UTF8&psc=1 mesela şu. al 40 sene kullan, körelmez, hiç bişi olmaz. abi sabah evdekine dikkat ettim benimki de singer marka imiş.. en azından markası var, güzel de kesiyor. Ama benim için kalitesinden, iyi kesmesinden çok güzel gözükmesi önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 tirnak makasinin guzel gozukmesi niye onemli abi, tasarim harikasi falan mi olsun istiyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 eve kızları öyle çağırıyormuş "çoggüzel tırnak makası koleksiyonum var" diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 abi her şeyin güzel gözükmesi gerekli, tırnak makasının bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar