Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTL: Faster Than Light

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Abi niye steam achivementları hala yok lan.

Aynı şekilde leaderboards niye yok.

Niye deli s*kmiş gibi o abuk achivementları veya hard mode'u kasıyım ben BU HAYVAN HARD MODEDA FTL BİTİRDİ diye millete gösterebilme imkanım yoksa.

Oyunun başından sonuna 4 kişilik takımla xcomu bitirmenin, classicde bitirmenin achivementını koyuyorsun ya hani profiline. Yanında hani %0.20 of the players have this achivement diyo ya hani. İşte beni en büyük çeken o motorun yaptığı dalga.... köpürtmesi..

http://i.posta.com.tr/editor/HD/18/2/2014/fft2mm4334444.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Hard mode'u iyi challenge yapmışlar ama. Daha ilk sektörden FTLye abanıp elinden kaçan gemiler, beamı keko gibi kullanmayıp lazeri bekleyerek senin shieldın düşünce kullananlar falan. 5. sektörden 4 shieldlı gemiler gelmeye başlıyor adamlara hasar veremiyorsun doğru düzgün çekip çevirmediysen kendi gemini ehuehe.

Screenshot showcase yapıp o scoreboard achivement ekranını koyucam ben hardda bitirirsem :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Metalleri biriktirip 4 tane shield + dodge da abanabilirsin gemiye cloak yerine, ki mesela federasyon gemisi cloak sistemi inşa edemiyordu.

3 drone kapasitesi olan gemilerden biriyle defans robotları da dayayabilirsin, top geçer adam geçmez stayla kendin bile inanamıyorsun nasıl efektif olduklarına. İşte hatta her çatışma bittikten sonra hala çalışan robotları drone part olarak geri getiren gemi eklentisi vardı hede.

Boarding hacking mind control her haltı yükleyip geriye kalan herşeyi disable manyağı yaparak sırf süper weaponu hull repairle kotarırsın falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

siz napıyonuz ya, ben daha normal'de 4. sektörü geçemedim. guide-wiki falan mı kasıyosunuz napıyosunuz? gerçi daha 3-5 kez denedim ama öldüğümde öyle bi ölüyorum ki hani öyle "ufak bi şanssızlık oldu, bi dahakine artık =))" diye değil, overkill oluyorum resmen. bütün hevesim kaçıyor "çok zor lam bu" deyip kapatıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

2. gemi (adını unuttum kare gibi olan) mind control hack ion blast hull-laser birde blast III yanında attack drone boarding drone shield 4 motor 3 şeklinde kombinasyonla girdim.

adamlar çok fena board etti derken hull missillelar çökertti derken shield gitti sonra çayda çıra yakıp oynadık.

Birde daha önce ilk gemi ile toplamda bu bossu 3kere öldürdüm ama genede oyun bitmedi son sectorde ne yapmak gerekiyor?

son olarakta missilelar shield dinlemeden direkt gemiyi mi vurabiliyor doğru mu anladım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...