Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Şöyle bir anket yapalım, "en çok sevdiğiniz film, en çok sevdiğiniz dizi vs..." konularını tümden kapsasın. Aynı zamanda tavsiye topiği gibi de olur, güzel filmler yazarsanız, insanlar seçer, izler, bilmiyorsa öğrenmiş olur. En çok beğendiğiniz, en çok etkilendiğiniz veya mükemmel bulduğunuz birer tane söyleyiniz. Kategoriler: Film: Dizi: Uzun Metraj Çizgi/Anime Film: Çizgi/Anime Dizi: Türk Filmi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Zor başlık olmuş. Film: Annie Hall Dizi: Buffy the Vampire Slayer Uzun Metraj Çizgi/Anime Film: Shrek 2 Çizgi/Anime Dizi: Death Note (tek uzunca izlediğim anime lol) Türk Filmi: Turist Ömer Uzay Yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 http://www.image-upload.net/dm-1XDS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Film: lotr Dizi: house md Çizgi film: finding nemo Çizgi dizi: spider man Turk filmi: uçurtmayı vurmasınlar / eşkiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Film : Fight Club Dizi : House MD Çizgi Film : Kung Fu Panda (animasyon ama olsun) Çizgi Dizi : He-man Türk Filmi : Eşkıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Film: El laberinto del fauno Dizi: Firefly Uzun Metraj Çizgi/Anime Film: Wall-E Çizgi/Anime Dizi: Haibane Renmei Türk Filmi: Duvara Karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Film: Unforgiven (ya da 12 Angry Men ve imdb ilk 3ten biri fark yapmaz) Dizi: Firefly Uzun Metraj Çizgi/Anime Film: Spirited Away Çizgi/Anime Dizi: Avatar Türk Filmi: Eskiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Film: The Godfather Dizi: The Wire Uzun Metraj Cizgi/Anime Film: Toy Story Cizgi/Anime Dizi: Avatar Turk Filmi: Ucurtmayi Vurmasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Film: Scarface Dizi: Dexter Uzun Metraj Cizgi/Anime Film: Buz Devri Cizgi/Anime Dizi: Naruto Turk Filmi: Kabadayı bi tane seçmek ne kadar zor ya. 5'er tane mi yazsaydık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 en iyi türk filmine eşkıya demeyenler bundan sonra ocak dışısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 diziye rahatlıkla firefly derim ama diğerlerine 5-6 aday çıkıyor en az asdfasd gerçi türk filmine çıkmaz sanırım o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 nerd bir cevap vereyim, Film: Star Wars serisi Dizi: Spartacus Blood and Sand Uzun Metraj Çizgi/Anime Film: Aslan Kral [b]Çizgi/Anime Dizi: Naruto Türk Filmi:[/b] Ağır Roman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Film: heat Dizi: boardwalk empire Uzun Metraj Çizgi/Anime Film: wall e Çizgi/Anime Dizi: - Türk Filmi: herşey çok güzel olacak filme en sevdiklerimden bi tanesini yazdım da seçmesi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Film: Blade Runner Dizi: Battlestar Galactica Uzun Metraj Çizgi/Anime Film: Preses Mononoke Çizgi/Anime Dizi: Full Metal Panic! Türk Filmi: Ekmek Teknesi (Heredot Cevdet ftw) http://www.youtube.com/watch?v=cpR2eeDrcEw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Film: Sin City Dizi: Black Books Uzun Metraj Çizgi/Anime Film: Spirited Away Çizgi/Anime Dizi: Cowboy Bebop Türk Filmi: Babam ve Oğlum aklıma ilk gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Anime: Naruto Gerisine karar veremiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Film:The Godfather Dizi: OZ Uzun Metraj Çizgi/Anime Film: Toy Story Çizgi/Anime Dizi: X-men Türk Filmi: Kemal Sunal'ın olduğu bütün filmler.içinden 1 tane seçmek çok zor ama Sakar Şakir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Buddha said: Anime: Naruto Gerisine karar veremiyorum =) dur tahmin edeyim. izlediğin tek seri naruto dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Witch Hunter Robin diyecektim ben az daha. Günlerdir aklıma gelip duruyor, tekrar mı izlesem ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 @Aluriel Yok Avatar Last Airbender izledim ilk sonra sarınca Naruto'yu izledim. Sonra Bleach, One Piece, Death Note 5-6 bölüm baktım hepsi Naruto'dan sonra pek sarmadılar devam etmedim. Naruto'dan önce izleseydim Avatar gibi belki ama :D 5-6 bölümle konuşmak doğru değil ama Naruto ilk bölümden itibaren bağladı. E tamamen izlediklerim Avatar ve Naruto evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Witch Hunter Robin izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 samurai champloo, cowboy bebop, ghost in the shell izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 mlp hepsini döver tabi orası ayrı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar