SenariouS Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 “İngilizce bilmememe rağmen dev İngiliz şirketini yöneten beş kişiden biriyim” diyen Hedef Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, diğer girişimcilerin de korkmadan hedeflerini ortaya koyması durumunda 2023 yılı için öngörülen ekonomik tahminlerin gerçekleşebileceğini söyledi. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20141008.asp discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Madem bu kadar param var ingilizce konuşup yorulacağıma tercüman satın alır onu konuşturturum diyor adam. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Pesinden ayrilmayan tercuman,asistan, danisman oldukcan sonra cukum de yonetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 zamanında ingilizce bilmiyor diye ezilmiş demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 yav neyse tanımam etmem.. yorum yapmıcam ama şu paragraf çok dikkat çekici "Kapitalizmin tıkandığı bir noktadayız. Bunu aşmanın yolu Asya’nın 4 milyar insanını üretken hale getirmektir. Bu üretim başlarsa bolluk gelir ve kapitalizm düştüğü çukurdan çıkar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ülkeyi yöneten ülke yönetmeyi mi biliyor? Danışmandı oydu buydu şuydu derken yuvarlanıp gidiyorlar o veya bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 adam başarılı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Yönetmeyi bilsin yeter ingilizce bilmesine gerek yok. Okumadım haberi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bu adamları duyunca salt girişimcilikle "ethem sancak" olunabilir diye düşünüyorum ama sadece bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Sn7pNTsY5iY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ingilizce bilmiyorum ama barlardan hatun kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Trasty geldi sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 copry said: Ülkeyi yöneten ülke yönetmeyi mi biliyor? Danışmandı oydu buydu şuydu derken yuvarlanıp gidiyorlar o veya bu şekilde. Güzel analoji. Bakanlar çıkıp "Muhtarlık yapamam ama bakanlık yapıyorum" diyebilir bu ülkede. Marifet lan sanki bi de bilmiyosan git öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 herkes herişin altından kalksa işsizlik*100 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Her işin olmasa da çoğu işin altından kalkıyorum ben işe alacaklara selam =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 gerizekalı ve gururlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 haber değeri taşıyan bir demeç değil kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ingilizce biliyorum ama dev ingiliz şirketini yönetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 di said: Pesinden ayrilmayan tercuman,asistan, danisman oldukcan sonra cukum de yonetir. benimkisi hem yönetir hem yargilar. para ne kadar güzel birsey sevgiyi bile satin alabiliyorken ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 İngilizce bilmemesi problem değil ama bundan gururla bahsetmesi enteresan olmuş, o seviyede birisi daha örnek teşkil edebilecek bir cevap verebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ne güzel lan, ben bir yerde çalışmak istesem yabancı dil şart koşacaklar, üniversiteye gitsem yine yabancı dil şart koşacaklar, bu adam bilmeden etmeden şirketi yönetiyor. parayla saadet olunmuyor derler bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ama adamın kendisine sorsan İngilizce bilen eleman almak ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 siz de şirketinize milyonlar kazandırabilecek biri olun şirket size seks kölesi bile tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 eseklik baki kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Üniversite bitirmedim ama Bill Gates oldum, İngilizce bilmiyorum ama CEO oldum, duvar boyacılığından terkim ama Miro'um alimallah... En aptal laflar bunlar olsa gerek, gerçi bu amcamız başkalarının yaptığı ne olduğu belirsiz imajlara nesne olmak yerine kendisi söyleyerek boyut atlamış meselede. Sesshoumaru kadar Orochimaru düşsün başına, e mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar