Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Exodous said:

Beyler yavaş indirenler varsa benim düştüğüm hataya düşmesin. allah'tan çabuk farkettim.

Launcher'in settingse girdim. Bir baktım region US görünüyor. Onu EU yapıp tekrar başlattım. US'den 12kb ile iniyordu şimdi 1mb ile iniyor.

Launcherı indiremiyoruz ki, değişikliğini yapalım. 16kb ile indiriyor şaka gibi.
Mesaj tarihi:
Certhas said:

est ye göre beta cuma değil cumartesi sabahı açılacak sanırım.

Onların saatine göre 7 saat ileride olduğumuzdan dolayı, yanlış bir hesap yapmadıysam Cuma 19:00' a denk geliyor bizde.
Mesaj tarihi:
Exodous said:

Beyler yavaş indirenler varsa benim düştüğüm hataya düşmesin. allah'tan çabuk farkettim.

Launcher'in settingse girdim. Bir baktım region US görünüyor. Onu EU yapıp tekrar başlattım. US'den 12kb ile iniyordu şimdi 1mb ile iniyor.

ya büroda iniyor bak hiç bakmadım ona yarın öğlene kadar da değiştiremeyeceğim. evdekinde yaparım artık
Mesaj tarihi:
Exodous said:

güzel fark etmişsin tebrikler (tu)
Mesaj tarihi:
Exodous said:

abi imdat baştan başladı
Mesaj tarihi:
Oyun 29.4gb 20 kusur gb indirdikten sonra bastan indiriyor gibi yapti ama saniyede 150mb fln islem hizi vardi o kurulum fasli idi kanimca. Sonra 90mb + 495mb + 4.7gb olmak uzere birseyler daha indirdi ve sonunda bitebildi. AKK da amq cok afedersiniz.
Mesaj tarihi:
Sam said:

beta forumunda düzinelerce insan aynı şeyi yazmış, inanılmaz birşey.

60gb yer açmadan indirmeyin betayı aman diyeyim.

indirmeye baslamadan once yer yok dedi bana. ssd ye kurayim dedim 45 gb yer vardi yerin yok dedi. downloada basladi ama. durdurup normal hd kurdum yeniden..

ok ok ok diye millet okumadan geciyor herhalde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...