Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Exodous said:

Beyler yavaş indirenler varsa benim düştüğüm hataya düşmesin. allah'tan çabuk farkettim.

Launcher'in settingse girdim. Bir baktım region US görünüyor. Onu EU yapıp tekrar başlattım. US'den 12kb ile iniyordu şimdi 1mb ile iniyor.

Launcherı indiremiyoruz ki, değişikliğini yapalım. 16kb ile indiriyor şaka gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Beyler yavaş indirenler varsa benim düştüğüm hataya düşmesin. allah'tan çabuk farkettim.

Launcher'in settingse girdim. Bir baktım region US görünüyor. Onu EU yapıp tekrar başlattım. US'den 12kb ile iniyordu şimdi 1mb ile iniyor.

ya büroda iniyor bak hiç bakmadım ona yarın öğlene kadar da değiştiremeyeceğim. evdekinde yaparım artık
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

güzel fark etmişsin tebrikler (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

abi imdat baştan başladı
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

beta forumunda düzinelerce insan aynı şeyi yazmış, inanılmaz birşey.

60gb yer açmadan indirmeyin betayı aman diyeyim.

indirmeye baslamadan once yer yok dedi bana. ssd ye kurayim dedim 45 gb yer vardi yerin yok dedi. downloada basladi ama. durdurup normal hd kurdum yeniden..

ok ok ok diye millet okumadan geciyor herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...