aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 digerleri de 3 gun asdf, haftasonu betacilari bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 est ye göre beta cuma değil cumartesi sabahı açılacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Exodous said: Beyler yavaş indirenler varsa benim düştüğüm hataya düşmesin. allah'tan çabuk farkettim. Launcher'in settingse girdim. Bir baktım region US görünüyor. Onu EU yapıp tekrar başlattım. US'den 12kb ile iniyordu şimdi 1mb ile iniyor. Launcherı indiremiyoruz ki, değişikliğini yapalım. 16kb ile indiriyor şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Certhas said: est ye göre beta cuma değil cumartesi sabahı açılacak sanırım. Onların saatine göre 7 saat ileride olduğumuzdan dolayı, yanlış bir hesap yapmadıysam Cuma 19:00' a denk geliyor bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 benım de sımdı bıttı indirme, baktım region us gösteriyor onu eu yaptım bir değişiklik olmadı. diablo mantıgı sanırım eu/us farkmetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Exodous said: Beyler yavaş indirenler varsa benim düştüğüm hataya düşmesin. allah'tan çabuk farkettim. Launcher'in settingse girdim. Bir baktım region US görünüyor. Onu EU yapıp tekrar başlattım. US'den 12kb ile iniyordu şimdi 1mb ile iniyor. ya büroda iniyor bak hiç bakmadım ona yarın öğlene kadar da değiştiremeyeceğim. evdekinde yaparım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Exodous said: Beyler yavaş indirenler varsa benim düştüğüm hataya düşmesin. allah'tan çabuk farkettim. Launcher'in settingse girdim. Bir baktım region US görünüyor. Onu EU yapıp tekrar başlattım. US'den 12kb ile iniyordu şimdi 1mb ile iniyor. güzel fark etmişsin tebrikler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hala açılmadı lan curse giveawayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Exodous said: Beyler yavaş indirenler varsa benim düştüğüm hataya düşmesin. allah'tan çabuk farkettim. Launcher'in settingse girdim. Bir baktım region US görünüyor. Onu EU yapıp tekrar başlattım. US'den 12kb ile iniyordu şimdi 1mb ile iniyor. abi imdat baştan başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 he hızlı hızlı gidiyor tmm tmm yok bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 WHAT. THE. FUCK. 22GB İNDİRDİKTEN SONRA "NOT ENOUGH SPACE" DİYORSUN, YER AÇINCA BAŞTAN 22GB İNDİRMEYE BAŞLIYORSUN. WHAT. THE. FUCK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kontroldur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kontrol filan değil, baştan indiriyor. 800kb/sn hızında yapmıyorsa kontrolü. akk'nin canına okudu kıçıkırık beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 o zaman gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 beta forumunda düzinelerce insan aynı şeyi yazmış, inanılmaz birşey. 60gb yer açmadan indirmeyin betayı aman diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 abi uzakçı varsa bende gelim uzaktan takılırım beta plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 curseden aldım key şimdi iniyor isteyen varsa başlamış ordan bedava key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Oyun 29.4gb 20 kusur gb indirdikten sonra bastan indiriyor gibi yapti ama saniyede 150mb fln islem hizi vardi o kurulum fasli idi kanimca. Sonra 90mb + 495mb + 4.7gb olmak uzere birseyler daha indirdi ve sonunda bitebildi. AKK da amq cok afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben de alayım bi key madem curse'den ya. çok da üşeniyorum üyelik açmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 key i olan ve üyeliği de olan biri girip key alıp bana verebilir mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 banada plz, 2 tantuni ısmarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 benim wow zamanında kalma vardı üyelik girin üye olun 5dk abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 maile gelmiş beta da ne vaktim var yükleyip bakacak, ne pc de boş yer var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Sam said: beta forumunda düzinelerce insan aynı şeyi yazmış, inanılmaz birşey. 60gb yer açmadan indirmeyin betayı aman diyeyim. indirmeye baslamadan once yer yok dedi bana. ssd ye kurayim dedim 45 gb yer vardi yerin yok dedi. downloada basladi ama. durdurup normal hd kurdum yeniden.. ok ok ok diye millet okumadan geciyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Nasıl bi heyecansa artık. Elinden şekeri alınacak çocuğun aceleyle hepsini ağzına tıkması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar