cagrus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 hikaye falan çok sönük, bu diyaloglar vesaire metin2 diyalogları gibi olmuş npcler ile. grafikler baya iyi gibi tam açamadım laptopta oynadığımdan, combat sistemi okçular için eziyet olacak gibi çünkü dodge falan var ve ok tutmazsa tutmuyor, kılıçlılar avantajlı yani birebirde falan baya bi. loot felan güzel bir sisteme dayatmışlar, mekanikler hoş, skill treeler skyrimdeki gibi olmadığı için kötü. diyelim pıçakçı seçtiniz, 3 alt class var sadece onların skillerini alabiliyorsunuz. beyle işte tabi bunlar silkroad online mekanikleri bu arada TESO falan anlatmak yasah. edit: biraz daha oynadım güzel aslında baya sevdim oyunu zaman katili resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Ya peki yeni Elder Scrolls çıkmayacak mı başka? Misal ben Skyrimden memnundum, mmo falan gerek yok yani zaman katiline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jU07krDtruw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Hmmm fena da degil gibi, progressin dan 1 ay veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 güzel olcak güzel. bölüm açılır buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 valla aslında guzel ama hepımız bılıyoruz ki tesoHEAD diye bi site olucak ve hangi skill line ı nerde buluruz falan rehber olcak sigh bütün gizemi mahfedio böle siteler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 tps den fpsye mi dönmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 patates göreceksiniz öyle olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 pattiz olmaz, en kötü sp gibi oynarız yani lol. aylık ücret vs önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 konu öyle düşmüş ki özel bölüm açıldı sandım bir an. 4 nisan'da çıkacakmış. beta bahsedildiği kadar kötüyse, tarih epey erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Öh bee nihayet tarihi belli oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Çıkış tarihi, yeni video; http://elderscrollsonline.com/en-uk/news/post/2013/12/11/eso-release-plans-announced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 oha yilbasi vs sonrasi 3 ay kalmis. ne kadar hazirmis ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 siege varsa her türlü gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 @Kanuni beklerken ömür geçti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 çok hazır çok, asıl siz hazır mısınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 o kadar efekti ve playerı kaldırmaz bizim memleketin neti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 aente said: Çıkış tarihi, yeni video; http://elderscrollsonline.com/en-uk/news/post/2013/12/11/eso-release-plans-announced Official trailer tarihinde ilk kez dusuk fps'li video gordum..kalabalik sahnelerin hepsi baya baya 15-20fps...hani dakika 01.30'lar falan...off...neyse sustum. ya bide aylik subs ve microtra...sustum ok ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ESO HAZIR B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi ne derseniz deyin sonunda hepimiz alıcaz bu oyunu paticik ahalisi olarak herkeste farkında bunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 fena patlayacak ama mmo yok işte, en fakir versiyonunu alıp oynarım. heroencin çakması motor ile world pvp bu kadar oluyor, official videoda fps drop nedir abi dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 neden alalım abi şu oyunu saçma sapan konuşmayın seriyi seven adam gider alır lafım yok yokluktan düşülcek noktalarında bir sınırı var 20 dolarlık indie oyunu değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 herhalde alicaz. marvel oynadik, albion oynuyor millet hemde alpha hemde cep telefonlarina falan cikacak :D acliga bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi trailerin arkaplan konuşmasını videoyu yuotubea koymadan 5dk falan önce yazmışlar sanırım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 beles ay suresini degerlendirecek bi fiyatta cıkarsa alınır beles ay oynanır bırakılır yoksa oynanmaz. swtor misali kayıplara kaybolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar