serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 En son Beta Keyler 9 Nisan da dağıtıldı yanlışınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 stormeagle said: kim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 "hoşuna gitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 jennifer lawrence sazanlık yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bizim arkadaşın birine mesaj attım dedim böyle böyle bir oyun var başvur diye zaten bana geldi beta key dedi öldüresim geldi lan, ben daha dün başvurdum kesin gelmez beta dimi? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 105 account ile başvuran bazı arkadaşlarımız var. zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 105 105 diyonuz da, bak şimdi noldu? 3 invitecık çıktı. arkadaş grubu olarak başlıyoruz o yüzden 105 acc açtık zaten :/ 2. part invite gelir ise kullanmadığımız beta keyleri buradan alamayan arkadaşlara vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Bende başvurmuştum da babayı verdiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Normalde çirkin tasarlanan ırkları MMO'da güzelleştirme trendi mi başlıyor? Aynı lore'un öbür oyunlarında göt suratlı tipler burda fap material olmuş. Neverwinter'da half orclar, bu oyunda elfler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 sorun sende bence half orc lar gayet çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ST9D_P0d_Oc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Crafting in ne/nasıl olduğu değil , ekonomiye ne derece etki ettiği önemli. İşe yaramaz ( daha iyi loot, quest reward vs varken ) craft itemleri yapsan ne olur yapmasan ne olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesela başlarda tam tersiyken Lotro'da artık öyle, craft yapsan ne yapmasan ne oldu. Ancak bir iki legendary item recipe düşerse onu craft edersin, onu da yeter ki düşürebil edecek birini illa ki bulursun. Craft olayı ekonomik olarak bitmiş durumda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Tarumar said: sorun sende bence half orc lar gayet çirkin. haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Şunu okuyunca oyun hakkında biraz da olsa umutlandım: beta impressions http://www.betacake.net/2013/05/17/elder-scrolls-online-beta-impressions/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 casual oyun olacagı ıcın crafting olsada olur olmasada seviyesinde olcaktır haa mesela, sadece dandini itemlar düşse yaratıklardan hatta çok az item düşse. o kadar güzel olur ki oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 yine masalardan eppek pattis çalmalı olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Olay basit aslında, Item Craftta olsa, dropta olsa, rewardda olsa belli bir durability olacak ve zamanla azalıp parçalanacak. İşte o zaman crafting hayat bulur bir oyunda.. 3242342 tane skill yazacaklar, item koyacaklar tek tek recipelerini ayarlayacaklar ama sonuçta hiç bir işe yaramayan, kullanılmayacak bir sistem, hadi oyuncuları geçtim developerların emeklerine, zamanlarına yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 e hepsini aynı anda koyarsan yaramaz tabi 3-5 tane olcak önce, bi kısmı npc de olcak sonra zamanla değişicek eve mantığı öle mesela. İlk çıktığında bu kadar değildi, yavaş yavaş, alıştıra alıştıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yutubdan falan bazı kanallara üyeyim ESO dan haber gelsin diye. Son zamanlarda yeni birşey görmedim. Beta oynayan, yeni birşeyler duyan falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 opposing factions won’t even be able to see each other when they’re in each other’s PVE content areas: http://www.zam.com/story.html?story=32287 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Bu oyun sanırım bayağı bir tatminkar olacak. Ulan bir beta göndermediler be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mAMQMEmlCu0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ps4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 simdi fb fan sayfasindan yayinladilar. Check your email! New invites to The Elder Scrolls Online beta test for PC are going out today Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar