Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

büyü atışlarında baya bi auto-aim var gibi geldi bana.


öyle zaten.

skyrim mmo bekleyenler fena yanılacak. fps combat çok yalan çoğu kişi de kanacak buna. başta fps combat düşünmüyorlardı bile sonra shitstorm çıkınca eklediler ama swtorda kullanılan heroengine bozması motorla olmaz. artık ne kadar kolektırs, delaks ediyşın satarsak kar diyecekler.

fallen earth'de de fallout 3-nw tarzı fps combat var aynı, bundaki gibi vuruş hissiyatı sıfır hemen heves kaçırıyor tps'e dönüyorsun. fps combat baya yalan olur. camera hack modu yükleyip, wow'a bile böyle birşey yapılabilir belki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Animasyonlar leşti düzeltirler heralde. Ama hiç hoşuma gitmeyen birşey vardı , aynı skyrimde oldugu gibi binaya girerken loadscreen gibi 2-3 snlik bir siyah ekran vardı . İçerde dolaptaki malzemeleri falan lootluyorlardı , instanced yapmak zorunda kaldılar heralde herkes lootlasın diye ama MMO için hiç hoş birşey değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yıl 2013 nefret ediyorum şu grafik ve unit seçiminden. Yıl 98 thief oynuyoruz sanki bu ne ya.

Ne motoruyla falan yapıyolarsa vazgeçsinler şunlardan. Hep aynı bok, karakterinn dünyayla alakası yok, saçma sapan bir modelleme. vanguard ve warhammer falan da aynıydı hep. Bi saçmalık var adını koyamıyorum.


http://i43.tinypic.com/122nrdz.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...