Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Bende tam tersini yapıyorum.Kızın gözlerine bakıyorum sürekli ismini falan sayıklıyorum.O da bazen işe yarıyor.%33. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 zaten 33% dedigin 1/3 sans oluyor. ya beraber olursun ya arkadas olursun ya friendzoned olursun ne taktiginden bahsedion arkadas sen? yokus asagi salsan zaten secenekler bunlar. istersen havada dur yine kardesi, annesi, babasi falan olamazsin. basarisiz tuto bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ix=seb&ie=UTF-8&ion=1#hl=tr&sclient=psy-ab&q=+site:forum.donanimhaber.com+k%C4%B1z+tavlama+teknikleri+donan%C4%B1mhaber&oq=+site:forum.donanimhaber.com+k%C4%B1z+tavlama+teknikleri+donan%C4%B1mhaber&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=12&gs_upl=6453l6453l0l12098l1l1l0l0l0l0l0l0ll0l0&gs_l=hp.12...6453l6453l0l12098l1l1l0l0l0l0l0l0ll0l0&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=e0808fbb24b3305c&ix=seb&ion=1&biw=1366&bih=643 said: Cikma Teklifi Etmek Kizlar o cikmadan onceki 2 haftalik erkeklerin onlari asiri derecede taktigi donemlerden hoslanirlar. Eger kiz kasar bir tip ise 1 hafta bile yeterlidir. Ancak normali 2-3 hafta arasidir. Eger kiz ile araliksiz surekli mesajlasiyorsaniz, seni bekletmiyor veya ters ters cevaplar vermiyorsa o da seni istiyor demektir. Bu durumda durumunun ciddi oldugunu belirtecegin en guzel yontem laf arasinda ben hayatimda hicbir kizla bu kadar surekli mesajlasmadim gibi laflar demek olacaktir. Ayrica laf arasinda canim sozleri de edebilirsin. Ama cok belli etmeden. Sen de bir garipsin canim, yok artik canim daha neler falan gibi .. Cikma teklifinde ise yapilacak en buyuk hata telefondan veya MSNden cikma teklifi etmektir. Kizin kabul edecegi varsa bile reddeder. Biraz iyi niyetliyse prensip meselesi lutfen yuz yuze et gibi bahaneler uydurabilir cunku bu kizlar arasi alay konusudur. Cikma teklifinde ise klasik bir cumle kullanacaksin. Eger mumkunse okul cikisi bir yere davet etmek en iyi fikirdir. Eger kabul etmezse veya ben bir erkekle basbasa disari cikamam diyip redderse bir tenefuste yanina cekip bu sihirli cumleyi soyleyeceksin."Uzun zamandir sana soylemeyi planliyordum ama kismet buguneymis." deyip derin bir nefes aldiktan sonra "Seni seviyorum" diyerek isi tamamlamaktir. Telefon Numarasi Alma Teknigi Bu durumda yapilmasi gerekenleri sana kisaca ozetleyeyim. Burada en onemli olan sey kizlarla duzgun bir sekilde muhabbet edebilmektir. Eger agziniz az cok laf yapiyorsa bu plan tikir tikir isler. Oncelikle yuzyuze konustugun kizin sadece adini ve soyadini aklinda tutman bu planda tek yapman gereken. Sanirim zor olmasa gerek. Kizla okulda bir gun konustuktan sonra - az veya cok olmasi o kadar da onemli degil, isminizi bilsin yeter- onu Facebook'da ekliyorsun. Kendini online konuma getiriyorsun. Kizlarin cogu bizden daha fazla acik oldugundan Facebook Sohbette onlari yakalamak zor olmasa gerek. Kizi acik oldugunu gorur gormez " Heey naber :D " diye bir mesaj yolluyoruz. Konusma cok fazla ilerlemeden - 3-5 cumle sonra - Sohbetten konusmak hosuma gitmiyor MSNini ver oradan konusalim diyorsun. Eger kiz MSNim yok derse o zaman isimiz daha kolay direk telefon numarasini istemek. Eger onu da istedigimizde vermediyse size guvenmiyor demektir. Kesinlikle yilmak, umutsuzluga kapilmak yok! Konusma MSN'e gectikten sonrasi kolay. Hem boylece bilgisayari acar acmaz iletisime gecmek cok kolay olur hem de Facebook Sohbette gibi Offline olunmaz genelde. Kizdan kiza degisse de firsati kacirmamak acisindan 1-2 saat konustuktan sonra( bazi kizlar icin 1-2 gun daha idaeldir. Ama bu sureyi ne kadar fazla tutarsak iliskinin arkadasliga kayma olasiligi da o kadar yuksektir) MSN'i kapamam gerekiyor gibi bir bahane uyduruyoruz ve ona buna benzer bir cumle soyluyoruz " MSN'i kapamam gerekiyor ancak tel nonu verirsen konusmaya telefondan devam edebiliriz". Cevrimdisi gorunseniz de olur amac burada telefon numarasini almak. Eger agziniz az cok laf yapiyorsa, veya herhangi bir pot kirmadiysaniz size Tel Nosunu vermeyecek kiz tanimiyorum. Kolay gelsin.. http://www.gifsforum.com/images/gif/bertstare/grand/el-meme-mother-of-god-animado.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 sipeyskeyk said: Paticik ne hale geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 DoruK said: bistroda oturup viskimi yudumluyorum gerisi geliyor http://www.teen.com/wp-content/uploads/2011/07/hottie-ryan-gosling-crazy-stupid-love.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LTbASqoqH3Q en iyisi bu ya. şunca yıldır yaşıyorum daha iyisini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hey ne dinliyosun çok güzelmiş msn varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 en güzeli bodoslama tekniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 filiz sevişelimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ren said: Ayrica laf arasinda canim sozleri de edebilirsin. Ama cok belli etmeden. Sen de bir garipsin canim, yok artik canim daha neler falan gibi ..offf (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bu doğru ama... said: Kizdan kiza degisse de firsati kacirmamak acisindan 1-2 saat konustuktan sonra( bazi kizlar icin 1-2 gun daha idaeldir. Ama bu sureyi ne kadar fazla tutarsak iliskinin arkadasliga kayma olasiligi da o kadar yuksektir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ginaly said: 31 virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ren said: http://www.youtube.com/watch?v=LTbASqoqH3Q en iyisi bu ya. şunca yıldır yaşıyorum daha iyisini görmedim. şunun bi benzerini bana yapmışlardı bir clubda geçen sene. tabi tüm club değil. çocuk ve arkadaşları 10 kişi falan. dans etmek istedi işte etmemiştim ben de, baya uğraştı en son şarkı söyledi arkadaşları bunu havaya kaldırdılar falan söylediği şarkı da merry xmas şarkısıydı ya ahah ama hoşuma gitmişti utanmıştım sdklfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bana inanmadınız bak noldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ne içiuonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ne %33ü öle bir dilim yok onun ismi %50 görünce ya etkilenmiştir yada etkilenmemiştir. 2 dk muhabbet edeyim kızın mimiklerinden ne düşündüğü çıkar ortaya baktım olucak gibi bir kaç yem atarım ha yemez ise next plsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ulan bir babaeren de çıkıp 4s dememiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 4s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 İlgiye doygun insan çok nadirdir. Eğer etkileyici bir tipe sahipseniz, özgüveniniz yerindeyse bu konular hiç sorun olmayacaktır. Bunlardan yoksunsanız, kendi liginizin üstüne çıkmayın. Ağzın laf yapmıyor, hoş hatun görünce elin ayağına dolaşıyorsa hazır değilsin henüz. Zamana ihtiyacın var. Bazen bazı şeyleri zorlamanın alemi yok. Yalnızsınız yalnız kalacakınız. Bütün kızlar benim. Hadi görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 denedim bunu kız adımı bile sormadı lan ş tam tersine kendim olsam şuanda evleniyor olabilirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 O değil de bu işlere girecekseniz Neil Strauss'un The Rules of the Gameve The Game'i okuyun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 o degilde saat kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ginaly said: 31 virali. OF AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 tsundere tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 SeaGle said: Yok abi öğrencilikte orgy oluyor direk. College dorm room fln işte, klasik şeyler. Öyle kart mart prosedür yok. atma recep ikimizde u.ü. biliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar