Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ters psikoloji ile daha basarili skorlar


Goering

Öne çıkan mesajlar

selam

ilk tutom ile karsinizdayim,

basari orani bende %33 ama siz eminim ki gelistirebilirsiniz..

soyle isliyo, birebir datede uygulayamazsiniz. 2-3. grup bulusmasina kadar bu taktikle devam edin..

hem disi kisilikler hem de erkenkler uygulayabilir:
yeni tanistiginiz birini gozunuze kestirdikten sonra (diyelim cansu) arkadas ortamlarinda muhabbetlerde diger herkezin gozunun icine baka baka muhabbetinizi yapin ama cansuya asla bakmayin goz temasi kurmayin.. bisi anlatirken cevrenizdeki diger arkadaslarizi isimleriyle muhabbete dahil edin. dimi mehmet, ayse gecen zary zurt falan. bi sure sonra cansu bu manyak mi niye bana bakmiyo falan triplerine girecek ve olucak gibiyse size yanasicak.

to be continued,
discuss
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok yakın zamanda yaşadığım bir olayı anlatayım.


Bir kız ile tanıştım barda kıza yazdım kartını numarasını falan aldım ama sonra da baktım ki kızın yanındaki arkadaşı çok güzel sonra lan bu saatten sonra nası dönüş yapıcaz falan dedim o akşam orada bıraktım olayı sonra kızla görüşmeye başladım o arkadaşı da bizimle beraber.

Geçenlerde diğer kızı aradım buluşalım mı dedim buluştuk sonra ben sana şöyle böyle dedim e ama hiç belli etmedin baştan falan dedi ben de diğer kız bana yazınca ayıp olmasın diye bir şey yapamadım ama aslında sana hastayım dedim.

Şuan görüşüyoruz.

Like a boss.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir gün eski sevgililerimden bir tanesi, eski sevgilisi ile görüşmek istediğini ve onunla yarım kalan bir konuşmasını bitirmek istediğini söyledi.

ben tabii ki görüşsünler istemem, görüşmek ne demek ulan... niye görüşüyorsun, unutamadın mı? falan demek, olay çıkartmak yerine "tamam, istediğin gibi görüşebilirsin" dedim.

ardından şaşırdı bu ve ben ekledim; "ama şunları bir düşün, onunla konuşmak sana ne kazandıracak? eğer ben bu tarz bir şey yapmaya kalksaydım senin tepkin ne olur? ve sen yarın onunla görüşürsün ben ne düşünürüm..."

sonra kendiliğinden vazgeçti herifle görüşmekten. ben de başarılı olmuş oldum. biraz ters psikoloji ile kendi isteğimi onun düşüncesiymiş gibi ona yedirdim.

ÇOK İYİYİM.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...