DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Şu an Dungeon token reward'ları bug'lı. Düzeltirler bir sonraki patch'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 oh be hayat precisiondaymış valla, abandım iyice herşey çok güzel oldu, lvl 61 oldum daha harita %36 complete lol edik: fazla falloutun zararları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 silahına da pre stacklayan sigilden tak o zaman tadından yenmiyor valla. ben elementalistimle %60 crit chance %81 crit damage ile geziyorum www'de meteor shower 4.5 - 5.5 k critliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 sifremi unuttum, hatirlatsana seysi yok mu lan, bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 pvp için arenalar mı var yoksa öle yolda gezerken adam gördükmü dalabilio muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 pvp için arena var. WvW'de serverlar arası kapışma var. görevleri falan yaptığın open worldde ise sadece pve. dalma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ırkların ozellıklerı neler hangı ırkın lore u falan uygun hangı classa devrık cumle sooraaa arena dısında sıkılmıomsnz olm areanada herkesle kapısabiliomsn hangı leveldapvp baslıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Peki Sürekli wvwvwvw yapınca hediye bi item falan ne oluyor veya armor weapon alabilyor muyuz? alıyorsak nerde kimden neyle ve bende ondan ne kadar var nasıl görürüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Suark said: ırkların ozellıklerı neler hangı ırkın lore u falan uygun hangı classa devrık cumle sooraaa arena dısında sıkılmıomsnz olm areanada herkesle kapısabiliomsn hangı leveldapvp baslıo ırç özelliği pek yok, 1-2 elite skill var ırklara has ama onlar da pvp'de kapalı zaten. tamamen benim görüşüme göre; Norn=Warrior-guardian, Asura=Elementalist-Engineer, Sylvari=Elementalist-Ranger, Human=Thief, Elementalist bi de necromancer kaldı ama hangi ırçla bağdaştırsam bilemedim. arena dışında sıkılmıyorum arenada 2 tip maç var, biri normal 8v8 9v9 falan oluyor, diğeri turnuva 5v5. 1v1 diye bi olay yok. level 1'den itibaren pvp'ye girebilirsin. pvp alanı ayrı bi alan, pve ile tamamen bağımsız. pve itemları kullanılmıyor, pvp alanına girince max. level oluyorsun, bütün trait puanlarını istediğin gibi dizebiliyosun, tüm skiller açık oluyor vs. illa "ben pve'de kastıklarımla oyuncu tokatlamak istiyorum" diyosan WvW'ye giriceksin. orada pve itemları kullanılıyor. Absolut said: Peki Sürekli wvwvwvw yapınca hediye bi item falan ne oluyor veya armor weapon alabilyor muyuz? alıyorsak nerde kimden neyle ve bende ondan ne kadar var nasıl görürüm? Badge of Honor düşüyor kestiğin oyunculardan. bunlarla zırh alabiliyosun da tek tip var sanırım stat olarak. ha bi de sanırım legendary item yapmak için gerekli bi itemı da alabiliyomuşsun bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Irk özellikleri Arena pvplerde kapalı. ama WvW'lerde açık. bildiğim kadarıyla sürekli WvW ile adam öldürdükçe badge alıyorsun. bunlarla da zırh alabiliyorsun. tüm ırklarınkini bilmiyorum ama char mühendisimde charzooka diye alan saldırıları olan bir tüfek çıkıyor. bu da WvW'de gayet etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ırk elite skill i o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 karakterlere istatislik yok yanlız yoksa varda benmi bulamadım ? aoc da kd falan vardı. insan merak ediyor bir süre sonra su karakterle pvp de ne yapmısım bunla ne yapmısım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Hangi classla kaç tane maç attığını ve kaçını kazanabildiğini görüyorsun şuanlık. ilerde muhtemelen daha spesifik istatistikler eklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 eçivmıntlar arasında wvw'de kaç kişiyi öldürdüğün falan yazıyor da öyle bi karakter istatistiği tabı yok evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bu oyunda kd ratio'ya çok gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Peki wvwvwvde aldığın batch adam öldükçe cantaya mı geliyor yoksa sürekli yerde loot mu aramak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Lootluyorsun ama sanırım yakında ona da bir düzeltme gelir. Keza savaş sırasında o lootu toplamaya çalışmak çok zor. Ben kaç kere loot alırken öldüm. Bir de gözden kaçabiliyor çok kolaylıkla. Bir de bence wvwvw için kesinlikle rütbe falan gibi bir olay getirmeleri lazım bu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 lootları ölenlerin üztünden almıyorsun zaten. adam öldürdükçe kendi karakterinin ayağının dibine loot bag düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Ok bu iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Yine sacma direk lootu ver madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Muhtemelen ileride o olacaktır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 evet direk lootu verse daha temiz olur ama bazen trash itemlar çıkıyor, onları almak istemeyenler falan olabilir bilemedim nasıl yaparlar. opsiyonel olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 İtemleri değil de badge'ları verse on numara beş yıldız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Exodous said: Lootluyorsun ama sanırım yakında ona da bir düzeltme gelir. Keza savaş sırasında o lootu toplamaya çalışmak çok zor. Ben kaç kere loot alırken öldüm. Bir de gözden kaçabiliyor çok kolaylıkla. Bir de bence wvwvw için kesinlikle rütbe falan gibi bir olay getirmeleri lazım bu oyuna. ayarlardan autoloot yaptın demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar