Paxel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 WvWvW çok ReReRö. Aksini hiç savunmasın kimse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 lvl 80'den sonra oyun baymaya başladı hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Legendlar kolay elde edilse oyun bitti denir. Zor yaparsın bunun için uğraşılmaz denir. Oyun çıkalı daha 1 ay olmadı. Relax biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Edit: hallettim. Şu oyunun fena noobuyum pre orderla betada oynamıştım yetemediğim için daha yeni cesaret geldi, sorularımla ağlamaya hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 HANGİ MESLEKLE BAŞLASAM KOLAY ÖĞRENİRİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Yine niye kapandı bu oyun ya bu seferki hatada bir değişik benden mi kaynaklanıyor acaba benden degilse yetti artık ya oyun oynatmıyolar küt gidiyor satacağım alacak birini bulursam verdigim parayı kurtarıyım yeter.Adamlar patch yapıyor abi bug düzeltmeleri gerekirsen patchten sonra buglar çoğalıyor böyle bir yapımcı görmedim ben ya. craft sorusuna gelincede 2 günde weaponsmiht 400ledim pek zor degildi ama elinde malzeme olması lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 jewelcraft kasan yok mu ? üvey evlat gibi oldu güzelim meslek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Valla hiç de üvey evlat değil. Bizim bir arkadaş parayı buldu resmen o meslekle. JC'nin yanında diğer meslekler fasa fiso. Ben LW kastım ama pişmanım. Zaten sadece kendime set yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 fir3blad3 said: Legendlar kolay elde edilse oyun bitti denir. Zor yaparsın bunun için uğraşılmaz denir. Oyun çıkalı daha 1 ay olmadı. Relax biraz. zorluk amele gücüne bakan bir zorluk... Keşke daha zor olsa ama wow gibi olsaydı. Ne biliyim bir dungeondan recipe olsun ya da class'ına göre story questli eşyalar. Bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 JC şukeladır, supangle üstü karamel dondurmadır. Başka yerde çok zor bulunan 5 item, dahası ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Warrior kasmaya başladım. Oyunu çok bilmediğim için birkaç sorum olacak. 1-Hangi meslekleri kasmam gerekir? 2-Level kaçtan itibaren meslek alabiliyoruz ? 3-Tavsiye edilen meslek üzerine hangi materyalleri saklamalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 tüm materyalleri sakla. Bankada ayrı bir yerde duruyorlar zaten. Meslek seçimide önemsiz. Diğer mesleklere ait silahları satın alıp kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Valla benim yeni başlayacaklara tek tavsiyem hiç bir mesleği almamaları. Toplayıcılık en güzeli. Tüm malzemeleri topla ve sat. Zaten mesleği kasarken harcadığın parayla tüm silah ve armor setlerini düzersin neredeyse. Ben LW ve Cheef kastım ama şimdi sadece kendime set yapmak için kullanıyorum. Cheef7i ise hiç kullanmıyorum. en baba yemekler zaten 20 copper'a satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 20 den 60 a craftla 1 saatte kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Craftla lvl kasmak malzemen veya paran varsa hakkaten süper oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 e oyunun kendi sitesinde kalmamış serial? nerden alıcaz? birde ben en son baktığımda 60 dolardı oyun en son şimcik 125 diyorlar heryerde ben mi yamuluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Meov said: e oyunun kendi sitesinde kalmamış serial? nerden alıcaz? birde ben en son baktığımda 60 dolardı oyun en son şimcik 125 diyorlar heryerde ben mi yamuluyorum? D&R da tonla var İzmir de. Bence en yakın D&R'A bak evden çıkması zor gelmiyorsa. Fiyat olarak 110 TL . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 birde topic açmıştım bölüme yine oda cevaplanırsa çok sevinirim :) buraya açsaydım keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ha bu arada şuda bir muamma ki yorum bekliyorum; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ekran kartı şeysi: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=684&canMyGpuRunIt=Guild%20Wars%202 no diyor senin karta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Bu adamın ilk defa bir oyun hakkında bu kadar normal konuştuğunu ve düşüncelerini söylediğini görüyorum asdgdsagdsag.Ama tamda demek istediğimi söylemiş b2p olmasının avantajları konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 man cave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Meov said: ha bu arada şuda bir muamma ki yorum bekliyorum; hd4200 dediği onboard kart sanırım. Benim kart yanınca denediydim aynı onboard ile. Low da sadece quest yaparak oynarsın 10-15 fps ile. pvp yi falan unut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 sanırım gem shop'u da patlatmanın bi yolunu bulmuşlar. ilk defa gem shop ve currency exchange kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Norak said: ekran kartı şeysi: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=684&canMyGpuRunIt=Guild%20Wars%202 no diyor senin karta. orada var benim kart, meets minimum requirements kısmında. ama ne kadar minimum söylemiyor. ikinci el bi 6850 flm bulsam ya ben ucuza. 9800gt mi alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar