Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yine niye kapandı bu oyun ya bu seferki hatada bir değişik benden mi kaynaklanıyor acaba benden degilse yetti artık ya oyun oynatmıyolar küt gidiyor satacağım alacak birini bulursam verdigim parayı kurtarıyım yeter.Adamlar patch yapıyor abi bug düzeltmeleri gerekirsen patchten sonra buglar çoğalıyor böyle bir yapımcı görmedim ben ya.
craft sorusuna gelincede 2 günde weaponsmiht 400ledim pek zor degildi ama elinde malzeme olması lazım tabi.
Mesaj tarihi:
Valla hiç de üvey evlat değil. Bizim bir arkadaş parayı buldu resmen o meslekle. JC'nin yanında diğer meslekler fasa fiso. Ben LW kastım ama pişmanım. Zaten sadece kendime set yapıyorum.
Mesaj tarihi:
fir3blad3 said:

Legendlar kolay elde edilse oyun bitti denir. Zor yaparsın bunun için uğraşılmaz denir. Oyun çıkalı daha 1 ay olmadı.
Relax biraz.

zorluk amele gücüne bakan bir zorluk... Keşke daha zor olsa ama wow gibi olsaydı. Ne biliyim bir dungeondan recipe olsun ya da class'ına göre story questli eşyalar.

Bence
Mesaj tarihi:
Warrior kasmaya başladım. Oyunu çok bilmediğim için birkaç sorum olacak.

1-Hangi meslekleri kasmam gerekir?
2-Level kaçtan itibaren meslek alabiliyoruz ?
3-Tavsiye edilen meslek üzerine hangi materyalleri saklamalıyım?
Mesaj tarihi:
Valla benim yeni başlayacaklara tek tavsiyem hiç bir mesleği almamaları. Toplayıcılık en güzeli. Tüm malzemeleri topla ve sat. Zaten mesleği kasarken harcadığın parayla tüm silah ve armor setlerini düzersin neredeyse.
Ben LW ve Cheef kastım ama şimdi sadece kendime set yapmak için kullanıyorum. Cheef7i ise hiç kullanmıyorum. en baba yemekler zaten 20 copper'a satılıyor.
Mesaj tarihi:
e oyunun kendi sitesinde kalmamış serial?

nerden alıcaz?

birde ben en son baktığımda 60 dolardı oyun en son şimcik 125 diyorlar heryerde ben mi yamuluyorum?
Mesaj tarihi:
Meov said:

e oyunun kendi sitesinde kalmamış serial?

nerden alıcaz?

birde ben en son baktığımda 60 dolardı oyun en son şimcik 125 diyorlar heryerde ben mi yamuluyorum?

D&R da tonla var İzmir de. Bence en yakın D&R'A bak evden çıkması zor gelmiyorsa. Fiyat olarak 110 TL .
Mesaj tarihi:

Bu adamın ilk defa bir oyun hakkında bu kadar normal konuştuğunu ve düşüncelerini söylediğini görüyorum asdgdsagdsag.Ama tamda demek istediğimi söylemiş b2p olmasının avantajları konusunda.

Mesaj tarihi:
Meov said:

ha bu arada şuda bir muamma ki yorum bekliyorum;

hd4200 dediği onboard kart sanırım. Benim kart yanınca denediydim aynı onboard ile. Low da sadece quest yaparak oynarsın 10-15 fps ile. pvp yi falan unut
Mesaj tarihi:
Norak said:

ekran kartı şeysi:

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=684&canMyGpuRunIt=Guild%20Wars%202

no diyor senin karta.

orada var benim kart, meets minimum requirements kısmında. ama ne kadar minimum söylemiyor.

ikinci el bi 6850 flm bulsam ya ben ucuza.

9800gt mi alsam?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...