Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Berry toplarken biraz fazla ileri gitmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Hadi hadi millet orda canla basla ejder keserken ben keyfimin pesindeydim demiyosun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 eahu valla görmüşken 1-2 ok da biz atalim belki ucundan bişeyler düşürürüz dedik ama yemedi... Zaten dragonun saçtıgı Chill aura var 6 saniyede yatıyorum direk. Millet'te canla başla beni kaldırmaya ugrasiyo yatıyo fln. lvl 80 sandılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 wvw videomuz. http://www.youtube.com/watch?v=o3n6V-C_cTI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 yurdum insanının başarısızlıklarından video yapma aşkı nedir anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 çok güzel meteor shower atmışsınız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 daha traitleri açmadan pvp videosu koyuyor. zerg pvp videosu zaten te allahım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ben niye charr açmadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 bu skill challengeları çok pis tricky yerlere koymuşlar, gidiyosun 5km yeraltına champion kesiosun challenge lakin duvarın öbür tarafında çıkıo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Level 80 bölgesinde bir skill challenge pointe ulaşabilmek için 3. kez ölüyorum. Anasını sattığımın mobları 10 km öteden bana halleniyolar -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 80 haritası zor ya. 80 lerin sayısı artınca oralarda gezmek kolaylaşır herhalde. Npc ler şuan haritayı ele geçirmiş durumda (event yapılmadığından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 tek mob keserken bile pvp yapıyorum resmen ölüyorum durmadan sadece benmiyim böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Büyük ihtimal underleveldır giydiklerin =) Benimkiler öyle ordan biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 başladım da çok sarmadı ya, gülte falan alın bari beni asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ne yetosunuz lan ahaha zerg demiş bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Zindanları başka bir karakterle yapmamızın bir eksisi var mı? Ne bileyim soulbound birşeyler düşüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 DrStein said: Nasıl anlıyosunuz karşınızdakinin ne olduğunu? Bir bakışta karşıdakinin ne olduğunu anlayabilen var mı, bunun incelikleri var mı? argoi said: Aslında ilk bir Kaç WvW de bende anlamamıştım. Özellikle Range karakterile oynadığınızda zor oluyor. Ama bir süre büyüleri yada skilleri takip ettiğiniz zaman oldukça kolaylaşıyor. adamı targete alınca heal barın üstünde resmin yanında class simgesi çıkıyor ya ? sizde cıkmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 "Ben ve 10dan fazla arkadaş 3 gün içerisinde 80 olduk ve şuan exotic setlerimizi istediğimiz an tamamlayabiliyoruz" başka bir forumda gördüm sormak istedim. Istedikleri anda exotic setleri nasıl tamamlıyor acaba bu arkadaşlar? 80 zindanlarına gidip farm yapıyorlar, düşen şeyleri aralarında takaslıyorlar.. gibi birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Hangi exotic set, bir sürü exotic set var bildiğim kadarıyla, şehir setleri, ırk setleri, dungeon setleri, order setleri, vs.. Bazıları coin ile alınabiliyor yanlış hatırlamıyorsam. Parayı verip coin alırsın veya zaten biriktirmişsindir, zırt diye alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 karma setini buldum. 80 haritasında 3 tane event yapılıyormuş, vendor sonradan geliyormuş. coin set dediğin, Mystic Coin? onu bilmiyordum. Yani 80 oldumda, pvp için kısayoldan set yapayım diyorum. Yukarıdaki mesaj kadar kolaysa.. Silahları marketden aldımda gerisini nasıl ayarlarım diye bakınıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 diabloya az daha 140 lira verecektim fail oldu oyun komple, bu da 129 lira falan, ben fail olmadan önce baya bi düşünecem bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Crafted setler var, paran varsa. Ya da senin söylediğin Orr Karma seti var. Son olarak da gene paran varsa Order setleri para ile satılıyor diye aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Ya da wvw ile gelen badges of honor var. Onlar ile invader set alabilirsin. bu arada almak istediğiniz statları seçin, set bonusları problem değil. Runelar ile istediğiniz şekilde set bonuslarını ayarlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Önerim, karma ile şu an end game alışveriş yapmayın. Karma exploit'inden sonra ArenaNet karma ayarını kaçırdı. Normalde 9k olan itemlar 64k'lara fırladı, vs. Ortalık bir dinip sakinleşince mutlaka end game karma vendorlara ayar çekilecek diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Gold pek yok, setede yatıracağımı pek sanmıyorum. Zindanlardan set yapmaya çalışmak ızdırap o halde? @DeviantSun bu karma vendorunun fiyatları normal sanırım. 80 lvl exotic set parçası için 42k istiyor. Pvp deki dandik rare için 64k istediğine göre bunun fiyatı normal kalmış diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar