Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eahu valla görmüşken 1-2 ok da biz atalim belki ucundan bişeyler düşürürüz dedik ama yemedi... Zaten dragonun saçtıgı Chill aura var 6 saniyede yatıyorum direk. Millet'te canla başla beni kaldırmaya ugrasiyo yatıyo fln. lvl 80 sandılar
Mesaj tarihi:
bu skill challengeları çok pis tricky yerlere koymuşlar, gidiyosun 5km yeraltına champion kesiosun challenge lakin duvarın öbür tarafında çıkıo lol
Mesaj tarihi:
DrStein said:

Nasıl anlıyosunuz karşınızdakinin ne olduğunu?
Bir bakışta karşıdakinin ne olduğunu anlayabilen var mı, bunun incelikleri var mı?

argoi said:

Aslında ilk bir Kaç WvW de bende anlamamıştım. Özellikle Range karakterile oynadığınızda zor oluyor. Ama bir süre büyüleri yada skilleri takip ettiğiniz zaman oldukça kolaylaşıyor.

adamı targete alınca heal barın üstünde resmin yanında class simgesi çıkıyor ya ?
sizde cıkmiyor mu ?
Mesaj tarihi:
"Ben ve 10dan fazla arkadaş 3 gün içerisinde 80 olduk ve şuan exotic setlerimizi istediğimiz an tamamlayabiliyoruz"

başka bir forumda gördüm sormak istedim. Istedikleri anda exotic setleri nasıl tamamlıyor acaba bu arkadaşlar?

80 zindanlarına gidip farm yapıyorlar, düşen şeyleri aralarında takaslıyorlar.. gibi birşey mi?
Mesaj tarihi:
Hangi exotic set, bir sürü exotic set var bildiğim kadarıyla, şehir setleri, ırk setleri, dungeon setleri, order setleri, vs.. Bazıları coin ile alınabiliyor yanlış hatırlamıyorsam. Parayı verip coin alırsın veya zaten biriktirmişsindir, zırt diye alabilirsin.
Mesaj tarihi:
karma setini buldum. 80 haritasında 3 tane event yapılıyormuş, vendor sonradan geliyormuş.

coin set dediğin, Mystic Coin? onu bilmiyordum.

Yani 80 oldumda, pvp için kısayoldan set yapayım diyorum. Yukarıdaki mesaj kadar kolaysa..
Silahları marketden aldımda gerisini nasıl ayarlarım diye bakınıyordum.
Mesaj tarihi:
Ya da wvw ile gelen badges of honor var. Onlar ile invader set alabilirsin. bu arada almak istediğiniz statları seçin, set bonusları problem değil. Runelar ile istediğiniz şekilde set bonuslarını ayarlayabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Önerim, karma ile şu an end game alışveriş yapmayın. Karma exploit'inden sonra ArenaNet karma ayarını kaçırdı. Normalde 9k olan itemlar 64k'lara fırladı, vs. Ortalık bir dinip sakinleşince mutlaka end game karma vendorlara ayar çekilecek diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Gold pek yok, setede yatıracağımı pek sanmıyorum.
Zindanlardan set yapmaya çalışmak ızdırap o halde?

@DeviantSun
bu karma vendorunun fiyatları normal sanırım. 80 lvl exotic set parçası için 42k istiyor. Pvp deki dandik rare için 64k istediğine göre bunun fiyatı normal kalmış diye düşünüyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...