Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 releaseden sonra dvdli kutu alan var mı install ettikten sonra oyunu ne kadarlık bi patch yapio bilen varsa sölesin plçx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 yine firewall sohbeti grr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mortis said: releaseden sonra dvdli kutu alan var mı install ettikten sonra oyunu ne kadarlık bi patch yapio bilen varsa sölesin plçx 3 4 arasi sanirsam 2.5 saat max surmustur...fazla degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 gençler şu skill manualları para dışında karma ile falan da alabilio muyuz 2 gold verecem 30 skill için içim yanıyor 3 goldum var zaten daha level 44 iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 dvdli kutu satışı nerede var? d&r ın sitesinde gözüküyo ama 2 şubesine baktım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 erenköy dnrdan almış arkadaş bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 abi hep bu anı yakalamak için bekleyip direk ss almışın yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 paylaşılmıştı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Adamlar digital satislari durdurmus server kapasiteleri doldu diye gecici olarak hll anet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yeni server açsınlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 server kapasitesi durumlarını aylar önce bilmeleri lazımdı. o kadar stres test yapıldı her hafta. kaç tane sattıklarını; kaç oyuncu olduğunu oyun başladıktan sonra mı öğrendiler?(!) bu çok reklam kokan bi hareket oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yeni server açmak saçma abi zaten yeterince server var.gereken şey dengelenmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Bu oyunda aylik yok sattiklarindan kazanicaklar 2 gun bile satis yapmasalar zarar demek hangi oyun releasede sorunsuz cikti, dunyanin en cok para kazanin firmasi 10 yil beklenen oyunda belki 10 yilin en kotu baslangicini yapti sirf o yuzde oyunun puani hala 3.8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 gayet yer olan serverlar var şuanda oyun baya dolu ama bana da reklam gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ya biri bana jewellingi açıklayabilir mi?o kadar seçtim ama çok garip geldi.sadece 3 şey yapabiliyorsunuz başta.yüzük,kolye ve bir şey daha.bir tane power ekleyen item+yüzük+kolye koydum bir item verdi.şuanda sadece 1 recipe biliyorum ve 3-4 itemle yapacağın kombinasyonlar da çok sınırlı.nasıl yeni recipeler öğreneceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 en kolay kasılan crafting jewel dediler ama bana da zor geldi o yüzden cookinge geçtim bir günde 400 yaptım. acaba bir şeyi yanlış mı yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Guild Wars 2 status - Thursday, August 30 Arenanet Team açıklaması. http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z3qqm/guild_wars_2_status_thursday_august_30/ "We left in-game mail disabled for another half-day, because it's difficult for hackers to loot accounts when both in-game mail and the trading post are disabled. Keeping mail disabled this morning to prevent account looting gave us time to get email authentication turned on for all players, and gave players time to secure their accounts. But we will be turning in-game mail back on soon, so we ask everyone to quickly secure their accounts." Oeh :)o Mail açıldı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Karma Weapons Exploit http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z44ml/karma_weapons_exploit/ Özet: Aferin oğlum, şimdi de kardeşlerin gibi, bir daha yaramazlık yapmayacağına dair bana söz ver bakayım. Yanlız silin demek nedir arkadaş? Sizin bi rollback mekanizmanız yok mu. 21 karmalık silahlarla yaptığı 70 lvl exotic silahıyla gezecek mi o arkadaşlar? 20'nin altında sayıda alanlara ban bile uygulanmamış. Şuan 35k karma değerinde olan silahlardan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 hah sonunda şunu da düzelteceklermiş : Parties, guilds, etc. - We're working to address problems with parties, guilds, and other social features, which cause symptoms such as party members not appearing on the map, party members not staying in the same overflow servers as they travel between maps, and guild invites and guild chat failing intermittently. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 adamlar, haksız kazançla aldıklarınızı silin, sonra acc. 72saat ban'a çevirirken bizde kontrol edicez eğer silmediyseniz komple terminate edilecek acc. diye yazmışlar. 20'nin altındaki sayı olayı nedir onu anlamadım. Xenus said: Karma Weapons Exploit http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z44ml/karma_weapons_exploit/ Özet: Aferin oğlum, şimdi de kardeşlerin gibi, bir daha yaramazlık yapmayacağına dair bana söz ver bakayım. Yanlız silin demek nedir arkadaş? Sizin bi rollback mekanizmanız yok mu. 21 karmalık silahlarla yaptığı 70 lvl exotic silahıyla gezecek mi o arkadaşlar? 20'nin altında sayıda alanlara ban bile uygulanmamış. Şuan 35k karma değerinde olan silahlardan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Evet okudum ama "Please delete any items or currency you got from the exploit." demeleri bana biraz saçma geldi. Bu itemları alan herkese rollback gelmeliydi. Ben bu şeyin doğru düzgün kontrol edileceğine bile inanmıyorum. 20 dediğim de alınan karma weapon sayısı, 20 den az sayıda alan kişilen ban bile yememiş. Yetkili açıkladı. 40 diyen de var ama 700k karmalık itemı 420 karmaya almış oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Reddit'te bir yorum: "What about those who bought a few weapons for personal use, and received 72 hour bans initially? Are they allowed to keep their weapons? Or are they going to be informed to delete them as well? If they dont, are they suddenly going to be terminated? Or just keep facing repeatable 3 day bans? Glad to see that you guys have a heart, especially for this being a first time thing. Hope anyone that actually got perma ban sees this." Cevap: "Hi Tom, Please delete any items or currency you got from the exploit." Belli bir sayının altında silaha sahip olanlara ceza yok gibi bir şey yok sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 level 30 olmanın hafifliği ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar