Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel Tartışma Başlığı

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

ya biri bana jewellingi açıklayabilir mi?o kadar seçtim ama çok garip geldi.sadece 3 şey yapabiliyorsunuz başta.yüzük,kolye ve bir şey daha.bir tane power ekleyen item+yüzük+kolye koydum bir item verdi.şuanda sadece 1 recipe biliyorum ve 3-4 itemle yapacağın kombinasyonlar da çok sınırlı.nasıl yeni recipeler öğreneceğim?
Sosyal ağlarda paylaş

Guild Wars 2 status - Thursday, August 30

Arenanet Team açıklaması.

http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z3qqm/guild_wars_2_status_thursday_august_30/

"We left in-game mail disabled for another half-day, because it's difficult for hackers to loot accounts when both in-game mail and the trading post are disabled. Keeping mail disabled this morning to prevent account looting gave us time to get email authentication turned on for all players, and gave players time to secure their accounts. But we will be turning in-game mail back on soon, so we ask everyone to quickly secure their accounts."

Oeh :)o Mail açıldı bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Karma Weapons Exploit

http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z44ml/karma_weapons_exploit/

Özet: Aferin oğlum, şimdi de kardeşlerin gibi, bir daha yaramazlık yapmayacağına dair bana söz ver bakayım.

Yanlız silin demek nedir arkadaş? Sizin bi rollback mekanizmanız yok mu. 21 karmalık silahlarla yaptığı 70 lvl exotic silahıyla gezecek mi o arkadaşlar? 20'nin altında sayıda alanlara ban bile uygulanmamış. Şuan 35k karma değerinde olan silahlardan bahsediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

hah sonunda şunu da düzelteceklermiş :

Parties, guilds, etc. - We're working to address problems with parties, guilds, and other social features, which cause symptoms such as party members not appearing on the map, party members not staying in the same overflow servers as they travel between maps, and guild invites and guild chat failing intermittently.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar, haksız kazançla aldıklarınızı silin, sonra acc. 72saat ban'a çevirirken bizde kontrol edicez eğer silmediyseniz komple terminate edilecek acc. diye yazmışlar.

20'nin altındaki sayı olayı nedir onu anlamadım.

Xenus said:

Karma Weapons Exploit

http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z44ml/karma_weapons_exploit/

Özet: Aferin oğlum, şimdi de kardeşlerin gibi, bir daha yaramazlık yapmayacağına dair bana söz ver bakayım.

Yanlız silin demek nedir arkadaş? Sizin bi rollback mekanizmanız yok mu. 21 karmalık silahlarla yaptığı 70 lvl exotic silahıyla gezecek mi o arkadaşlar? 20'nin altında sayıda alanlara ban bile uygulanmamış. Şuan 35k karma değerinde olan silahlardan bahsediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet okudum ama "Please delete any items or currency you got from the exploit." demeleri bana biraz saçma geldi. Bu itemları alan herkese rollback gelmeliydi. Ben bu şeyin doğru düzgün kontrol edileceğine bile inanmıyorum.

20 dediğim de alınan karma weapon sayısı, 20 den az sayıda alan kişilen ban bile yememiş. Yetkili açıkladı. 40 diyen de var ama 700k karmalık itemı 420 karmaya almış oldular.
Sosyal ağlarda paylaş

Reddit'te bir yorum:

"What about those who bought a few weapons for personal use, and received 72 hour bans initially? Are they allowed to keep their weapons? Or are they going to be informed to delete them as well? If they dont, are they suddenly going to be terminated? Or just keep facing repeatable 3 day bans?

Glad to see that you guys have a heart, especially for this being a first time thing. Hope anyone that actually got perma ban sees this."

Cevap:

"Hi Tom,

Please delete any items or currency you got from the exploit."

Belli bir sayının altında silaha sahip olanlara ceza yok gibi bir şey yok sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...