AmoRPHouS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Bu videyou ilk defa gördüm , Keg Brawl baya eğlenceli gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Sparkcaster said: max level nasıl başlanıyo bu official bir şey diye biliyorum, direk max char açabiliyorsun server'a girerken? arkadaştan duyduğum bir olay bu yani. sallamış veya bişeyi okuyup yanlış anlayıp öyle iletmiş olabilir. mmo mantığına ters ama sonuç olarak guild wars aylık para ödetmediği için 1 ay boyunca level'layacak bir insanın onlara getirisi yok, o yüzden olursa guild wars'da olur bu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 AmoRPHouS said: Bu videyou ilk defa gördüm , Keg Brawl baya eğlenceli gözüküyor. ben yaptım bunu, inanılmaz keyifli bir şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 sabonis said: Sparkcaster said: max level nasıl başlanıyo bu official bir şey diye biliyorum, direk max char açabiliyorsun server'a girerken? arkadaştan duyduğum bir olay bu yani. sallamış veya bişeyi okuyup yanlış anlayıp öyle iletmiş olabilir. mmo mantığına ters ama sonuç olarak guild wars aylık para ödetmediği için 1 ay boyunca level'layacak bir insanın onlara getirisi yok, o yüzden olursa guild wars'da olur bu sanki. guild wars ta var bu evet, oyun guild wars 2, bunda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ahah keg brawl cok iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 aa lan keg brawl yapçaktım unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 asura tekmelenir mi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 norn şehrinin en arka tarafında bu. Şans eseri buldum baya keyifli. Bar kavgasını bulamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 oyundaki armor set modellemeleri suana kadar oynadıgım sp oyunlarda dahil best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=C8B7vYD2b1Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 dreagloth said: sabonis said: Sparkcaster said: max level nasıl başlanıyo bu official bir şey diye biliyorum, direk max char açabiliyorsun server'a girerken? arkadaştan duyduğum bir olay bu yani. sallamış veya bişeyi okuyup yanlış anlayıp öyle iletmiş olabilir. mmo mantığına ters ama sonuç olarak guild wars aylık para ödetmediği için 1 ay boyunca level'layacak bir insanın onlara getirisi yok, o yüzden olursa guild wars'da olur bu sanki. guild wars ta var bu evet, oyun guild wars 2, bunda yok. pvp yapmak için direkt 80den başlayabiliyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Şimdi şöyle o, Guild Wars 1'de direk PvP only olarak lvl 20 (max) char açabiliyorsun. Bunda biraz daha değişik. Bunda max level char açamıyorsun ancak, Açtığın karakter ile ilk quest serisini tamamladığında ki bu yaklaşık 2-3 dk'lık bir süreç. Sana Heart of the Mist'e gitme imkanı tanıyor. Burda Tüm trait, silah skilleri, utility,elite skiller vs sana mümkün kılınıyor. Aynı zamanda istediğin item ve runeları vendordan temin edebiliyorsun baya çeşit mevcut runelarda. Aynı zamanda karakterin 80 (max level) oluyor. Sadece Tournament ve Bg'lerde kullanabiliyorsun. WvWvW'e girdiğindede karakterin 80 oluyor ancak burda sadece kasmış olduğun silah skillerini, itemlarını, traitlerini ve utility,elite skillerini kullanabiliyorsun. Mantık biraz Guild Wars 1 gibi olsada Farklı işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Arkadaslar US keyi ile EU keyi arasinda bir fark var mi? Biri 60$ digeri 55 euro. Ben 50 dolara Umman'da kutulu aldim kodu girdim onaylandi ama key ne keyi bilmiyorum buyuk ihtimal US keyi server seciminde bir sorun olur mu? Betalari oynamadim, fazla da takip edemedim ama oyunu aldim insallah beni utandirmaz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Hayır sorun olmaz bir çok eu guild'ı Alliance'ından ötürü US serverında oynayacak. elbet EU'da oynayacak US guildıda vardır. Hatta şu an en çok kafamı kurcalayan konu pingin nası olacağı. US server deneyen oldumu Ping hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 US'de serverların nerde olduğunu bilmiyorum da LOTRO'dan biraz tecrübeliyim. EU server aletlerini US'e taşımışlardı bir sene önce. Ortalama 140-170 arası ping oluyordu Türkiye'den. +-10 fark eder maksimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=85VR6CPuMpQ&feature=youtu.be&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Xenus said: Arkadaslar US keyi ile EU keyi arasinda bir fark var mi? Biri 60$ digeri 55 euro. Ben 50 dolara Umman'da kutulu aldim kodu girdim onaylandi ama key ne keyi bilmiyorum buyuk ihtimal US keyi server seciminde bir sorun olur mu? Betalari oynamadim, fazla da takip edemedim ama oyunu aldim insallah beni utandirmaz. :) oyunda region lock var. us aldıysanız amerikadan oynayabilirsiniz sadece. dikkat edin ona. us keyi ile amerikadan eu serverında oynayabilirsiniz. farklı şeyler server seçimi ile dünyada bulunulan yer seçimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 http://www.gamebreaker.tv/mmorpg/breaking-the-trinity/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 500 MB (10.000 dosya) patch gelmiş az önce indirdim. Acaba bir stress test daha mı yapacaklar yoksa release için mevcut clientı kullanabileceğimizi söylemişlerdi ona mı hazırlık yapıldı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ben de aldım vay ak guildi tekrar kurulsun drama cıkarıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 guild olacak da, isim değişecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 agalar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Raze said: Xenus said: Arkadaslar US keyi ile EU keyi arasinda bir fark var mi? Biri 60$ digeri 55 euro. Ben 50 dolara Umman'da kutulu aldim kodu girdim onaylandi ama key ne keyi bilmiyorum buyuk ihtimal US keyi server seciminde bir sorun olur mu? Betalari oynamadim, fazla da takip edemedim ama oyunu aldim insallah beni utandirmaz. :) oyunda region lock var. us aldıysanız amerikadan oynayabilirsiniz sadece. dikkat edin ona. us keyi ile amerikadan eu serverında oynayabilirsiniz. farklı şeyler server seçimi ile dünyada bulunulan yer seçimi Bu region lock muhabbeti varmı cidden? Şimdi ben gg.com daki satıcılardan key alsam, EU yada US şeklinde ayırmaya yarayan bir sistemi varmı? Atıyorum EU lar XX le başlıyor US lar YY ile şeklinde? (sanırım bir oyunda vardı bu tip birşey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Bide gg.com da 107 liradan deluxe edition var,deluxe almayı düşünüyorum satıcı EU diyo inşallah EU çıkar :) keyi aktifleştirdiğimizde EU yada US olduğunu belirten birşey varmı account sayfasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar