Kanuni Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 GokTuRK said: 4 pikseli yazılarda doom daki 8 pikselli pembe yaratıklarda korkup heyecanlanan bir adam dragon age 2 de bu ne lan diyorsa o benim ayıbım olamaz... Bomba olmus bu super. Cok korkunctu dimi onlar lol. Ama sorsan cok korktuk biz gecmiste denecek. Simdi oyle korkmuyoruz denecek. Korktugumuz da dedigin sey iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 paranin oldugu yere gidiyo, uzun uzun konusucak bi olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 birçok oyun türü öldü ben onlara yanarım pc oyunları 2-3 oyun türü arasına sıkışmış gibime geliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Hayir, farkli oyun turlerinde oyun cikiyor ama hepsi AAA sinifi oyun degil. O nedenle isimleri pek duyulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Akıllı olun şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ilk mesajda bahsi geçen oyun: 50. snden başlatın. http://www.youtube.com/watch?v=1gldall2838# hide your kids, cannot be unseen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 hem stromtrooperları maymun yapmıslar hem ymcade oynatmışlar hemde sansürlü şarkı çalmışlar...allahını seven üstüme toprak örtsün yetti bana gayri bu dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 lucas arts zaten feci sapıttı son yıllarda. feci feci sapıttı. meşhur e3 kinect faciaları da var. microsoft lucas'a ne kadar para yediriyorsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 NO DANCING OUTSIDE OF PREDETERMINED DANCE ZONE DING DONG BANNU! END OF RINE! EmptyHero 1 day ago 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Soyle bakiyorum eski oyun reviewlerine boyle herkes 8 8 8 8.5 8.3 8 falan diye not vermiyormus. ign 9 veriyosa gamespot 7.5 falan olan cok oyun var. simdi al abi parayi ver abi 9 u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 meanwhile in obsidian entertainment: just cancelled "a future next gen project" layoff of approximately 20-30 employees from both that team and the South Park: The Game team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 oyun mu oynuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Icewind Dale modu çıkmış bu arada http://neverwinter.nexusmods.com/downloads/file.php?id=31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 http://i.imgur.com/Cloch.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Norak said: ilk mesajda bahsi geçen oyun: 50. snden başlatın. http://www.youtube.com/watch?v=1gldall2838# hide your kids, cannot be unseen. müthiş zevkli gözüküo lan oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 son 1 aydır oynadığım oyunlar: mafia, diablo2, cs, hl 1-2. hepsini 10 kere fln oynadım heralde. yeni 1-2 oyun oynuyorum sonra ne varsa eskilerde var diye tekrar bunları oynuyorum. son yıllarda en azından 1 kere bitirebildiğimiz oyun çıkınca sevinir hale geldik resmen. 4-5 yılda cod mw, bf, bioshock, stalker vs gibi 10 tane oyun anca bitirmişimdir. bi umut diye hep pc'yi de güncel tutuyordum en son 5850 çıktığı hafta almıştım. araya askerlik girince arada 1-2 seri kaynadı ama şu an yeni bi kart alıp almama konusunda ilk defa tereddüte düştüm. resmen kıtlık var pc oyunlarında. fps seven biri olarak konsola da elim varmıyor. =) büyük ihtimalle yine pc upgrade yapacağım. şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 şimdi oyunlarda içerikten çok grafik basıyolar memnuniyetsiz yeni nesil yüzünden. özellikle ea games yapıyor bunu. nerdeyse bütün oyunları dandik, hepsinde hayvan gibi grafikler. diablo 1'i görüp bu ne lan atari diyen insanlar var. bu halde pc gaming. yok ki şöyle metal gear solid ayarında hem içerik hem grafikli pc oyunu. gerçi içerik yoğun olunca oynayan adam da öğrenmeye üşeniyor. lan eskiden bi tomb raider geçerdi elimize aylarımızı verirdik adeta. heroes 3, diablo türlü türlü çığır açmış oyunlar vardı. nerden çıktı bu grafik sevdası anlamadım ki. bir oyun çok çok gerçekçi olunca benim elime pek bir şey geçmiyor açıkçası. ben hala daha içeriğe, oynanışa falan bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 şu an oynadığım oyunlar, requiem: avenging angel http://pc.watch.impress.co.jp/docs/article/990611/req_2_1.jpg messiah http://www.dansdata.com/images/v8200d/messiah640.jpg sin http://4.bp.blogspot.com/-emA5eelKAzI/Tt28yoZl97I/AAAAAAAADDM/L73KhGAy5eY/s640/sin1.jpg the thing http://i28.fastpic.ru/big/2011/1026/10/163f131b0863296babb3e28d04fc0610.jpg + amiga emulatoru var 3000 küsür romlu bunlar varken me3 gibi yeto oyunlar oynayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Pc için devamlı sistem değiştirmen gerekiyor. Morrowind çıktı değiştirdik,Oblivion çıktı değiştirdik,Skyrim'de eyeterin dedim. Oblivion'da çakılıyım.Daha onun öncesi tarih öncesi dönemler var, Baldur's Gate'i çalıştırmadığı için kuzenle gidip yazıcıoğlu işhanında eskimiş cd-rom satıp,ram almak için süründüğümüz dönemleri hatırlıyorum.Duke Nukem'i 30 diskete çektiğimiz çileli zamanları hatırlıyorum.Baldur's Gate 2 çıkınca yine sistem değiştirdiğimiz zamanlar. Halbuki 2001'de aldığım ps2'yi 6 yıl artı uzatmalı 1.5 yıl kullandım. 8 yılda tek değişiklik kollar oldu,miladını doldurdu,ondan önce ps1 de hala duruyor.Takıyorsun hala çalışıyor. Süper Nintendo bile çalışıyor.Game boy bile çalışıyor. Eski bilgisayarlarımın hepsi hakkı rahmetine kovuştu,anakart mı yanmadı,fanlarımı bozulmadı,çernobil virüsü ile eziyetmi çekmediler,ilk ergenlikle beraber merakla mahallecek girilen kurtadam.com'dan nefesnefeseden virüslermi bulaşmadı. Klavye ve mouse değiştirmekten gına mı gelmedi,harddisk mi cortlamadı,vs.Say say bitmeyecek zibilyon tane sorun. En son aldığım bilgisayar da son demlerinde hakkı rahmetine az kaldı.Benim gibi pc kullanıcıları çağın gerisinde kalıyor,sistem yenilemiyoruz veya yenilemek istemiyoruz,yeni oyun düzeninde de her şey grafik her şey grafik,son oynadığım oyun Crusader Kings 2,yeni oyunlardan anca bunu çalıştırabiliyor emektar. Halbuki 3 yıl önce bir ps3 alsaydım hala cayır cayır çalışıyor olacaktı hali ile bende yeni oyunları talep etmeye devam edecektim.En fazla yine kol değiştirirdim. Yani demem odur ki konsolda satış oranı yüksek,pc de değişken böyle olunca her ikisinde çıkıyor ama oynanış stili konsol eksenli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 İlla ultrada high da oynayacam demiyorsan sürekli değiştirmene gerek yok. 5 yıl önce 1.500 liraya toplanmış kasa şuan yine yüksek ayarda bile oynatır oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 işte öyle olmuyor 1.500 liraya topladığım bilgisayar skyrim'i en düşük grafik seviyesinde kasarak oynatıyor.(5 yıl önce aldığım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Skyrim i daha oynamadığım için bilemiyorum ancak bir optimizasyon problemi olabilir, sonraki patchlerle düzelebilir. 3 yıllık laptobum var hd 4650 hâlâ pek çok oyunu highda oynuyorum yani kasmasın hiç diyorsam mediumda oynuyorum. Gölgeleri vs. kapatıyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 O da en büyük yalanlardan ha. 2007/10'da yapılmış bir liste buyrun, said: CPU: Intel Core 2 Duo E4300 $130.00 MOBO: ECS P965T-A $60.00 RAM: 1GB Crucial DDR2/667 $40.00 VIDEOCARD: EVGA e-GeForce 8500GT $120.00 HARD DRIVE: Maxtor 200GB 6L200MO SATA $50.00 OPTICAL DRIVE: Hewlett-Packard DVD840ri (refurb) $25.00 CASE: Raidmax ATX528B 380W $45.00 TOTAL $470.00 $470 yurtdisi fiyati, TR fiyatı ortalama $600. Monitor falan da yok burada. Kasa sadece. Diğer ekipmanları da koyunca TR fiyatı yaklaşık 1,500 Lira. Bu sistemle bugün çıkan oyunları High'da oynayanlara kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 paparnoz said: işte öyle olmuyor 1.500 liraya topladığım bilgisayar skyrim'i en düşük grafik seviyesinde kasarak oynatıyor.(5 yıl önce aldığım) ne olması lazım peki aynı pc ile 10 yıl mı gidelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 eskiden cdromu bile upgrade ederdik be bilmemkaç x yetmiyo diye. 486 dan pentium'a geçiş tam bi şok olmuştu özellikle, 3d ekran kartlarına ilk upgrade falan. 3 senede bi upgrade etsen yeter pc'ye. abaza gibi ultra high oynamanın manası yok. aldımı sağlam alıcan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar