Xenus Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 GET YOUR FREE GAME FROM SIMCITY https://help.ea.com/article/simcity-something-extra Which games are available? Battlefield 3 (Standard Edition) Bejeweled 3 Dead Space 3 (Standard Edition) Mass Effect 3 (Standard Edition) MOHW (Standard Edition) NFS Most Wanted (Standard Edition) Plants vs. Zombies SimCity 4 Deluxe Edition iyimiş ya alsaymışım keşke hintli kardeşlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 HMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Simctiy 4 ahahahaha rezilliğe bak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ahahahah. sim city 4 mü önermişler harbiden asgfdsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 dalga geciyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 battlefield 3 alınır herhalde olsa bile tek mantıklı hareket o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 BF3'u beles alin da sonra 60 gaymeyi dlclerine verirsiniz demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 En iyisi hangisi bunlardan ya. Battlefield mı? Yoksa Dead Space falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 bf3 zaten bf4 çıktıktan sonra f2p olur söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 MOHW (Standard Edition) oynanır nitelikte mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 abi ama şu hareket EA'den beklenmicek hareket ya. Şoktayım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 bana pek bir yararı olmadı ya, oyunlardan hiçbirini istemiyorum, herhalde direk hesaba yüklüyorlardır ondan da satamam meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 valla ben simcityi her ihitmale karşı ayrı bir hesap alıp ona yükledim. Bf3 ve nfs olan hesabim vardi zaten. acaba simcity 4'ü steam olarak istesek sktr lan çekerler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 15 20 dolar kredi verseler daha iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 aynen ya, deadspace alayım bari, oynarım. hem 60 dolarlık ürün asdhjuasd şaka maka oyunu originden alıp da dead space satın almayı zaten planlayanlar simcity'i bedevaya getirdi ayrıca 20 dolar origin kredisini de cebe indirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Keşke orcinden alsaydım =/ Ama 10 dolar indirimdeydi benimki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 DoruK said: yusema da gelmiş regiona 210k lık şehir yapmış :D invite atayım gelin daha boş yer var bi ton sdfsd haftasonu yerleştim oraya , ama biraz daha kalabalık olsa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Redeagle said: Keşke orcinden alsaydım =/ Ama 10 dolar indirimdeydi benimki de. nası ya greenmanden alanlara yok mu bu indirim şimdi :S varmış herkeze ya 25 martdan evvel aktive eden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 bingildak said: MOHW (Standard Edition) oynanır nitelikte mi? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Yok orcinden alanlara 20 dolarlık kupon gelmişti ya. Oyunun yanına + 20 dolar güzel olurdu diye açgözlülük yaptım o kadar ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 valla aslında bf'si olmayan için hala güzel firsat bi taşla iki karga vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 bingildak said: MOHW (Standard Edition) oynanır nitelikte mi? Sakın ha! Yapma, döndürme Shevchenko'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Bf'yi de kapmış oldum hintli simcity ile. Oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 deadspace 3 gibi duruyor şimdilik yada beeeeeeeeelki me3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 bf3'u olmayan direk onu kapsin derim..Ben most wanted yada deadspace alacagim gibi..en olmadi Bejewelled (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar