Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

tek şehre herşeyi yapmak imkansız ya, hatta her şehri bir konu üstüne yoğunlaştırmak lazım, 2 bile fazla. ilerki binalar falan açılınca yer kalmıyor koca koca hepsi.

bide şu dr vu yada zu herneyse adı işte onu yaptınız mı? bi faydası var mı? maxis man yaptım ben sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

bir şehirde 2 veya daha fazla tema çalışabiliyorsun ya. sadece industry kapsayan şeyler sıkıntılı. 2km alan zaten, tam ortasına veriyor coal'ı, kazarsan her yer pislik, hastalık oluyor hiçbir türlü altından kalkamıyorsun.

bu arada ministry of finance gidince "bond" yapabiliyorsunuz. borçlanıyorsunuz bir oranla halka. 100k'lık bond var, 120k geri ödüyorsun taksit taksit. bond u patlatıyorum, event'e yatıyorum, evetten 100k falan kazanıyorum yatırdığım dışında. al sana her gün bedava 80k para. event olayı süper olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

europe 6 dayim ben. dun satin aldim sizin olumlu yorumlar uzerine.

login, save vs hic bir sorunla karsilasmadim. server bombos, public yapmama ragmen kimse bolgeme de tasinmadi.

ancak buna iyi diyen arkadaslar kafayi nereye vurdular, EA topluca hipnoz altinda telkin yapmanin bir yolunu falan mi buldu, merak ediyorum.

oyun grafik olarak guzel gozukmuyor. hatta cozunurlugun artmasi disinda simcity4 ten cok daha guzel falan gelmedi gozume.

sehir alani ufak dediklerinde gercekten bu kadar ufak oldugunu dusunmemistim. ayrica oyun cok kolaylasmis durumda.

kosarak kacin. ben simcity 4 u mod destegi ile, ya da cities xl 2012 yi oynamanizi oneririm bu coplugun yerine. yazik, 50 dolarim gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

bide şu dr vu yada zu herneyse adı işte onu yaptınız mı? bi faydası var mı? maxis man yaptım ben sadece.

Dr Vu'nun kulesi civarindaki fabrikalarin teknolojik seviyesini arttiriyor ve sehre turist cekiyor. Onun haricinde adamlarini salarak sehirde bir suru suc islenmesini saglayabiliyoruz. Tabii bu temelde iyi bir sey degil de bu sekilde adama para toplatip binayi falan upgrade etmenin odulleri var.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna yeterli ilgi olursa sims 3 gibi yaparlar. Çok uzun zaman yeni simcity çıkmaz buna bi ton ek paket görürüz dlc görürüz falan. O zaman uzun zaman boyunca server derdi olmaz.

Bi de çok büyük ihtimalle bir şehrin diğer şehirlere sağladığı bonuslar(hizmet, insan gücü, iş, turist vs.) o şehir aktif değilken de sunmaya devam ediyor. O yüzden aktif olmama meselesinin bir etkisi olacağını düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yok gene bi sürü şey çalışıyor öbür şehirlerde tamamen durmuyor, para falan kazanmıyorlar işte anca. bikaç şehri birbirine bağlayınca baya iyi oluyor zaten ekonomik vb şeyler bi sürü olduğu için. zaten her şehir yandakine muhtaç bir şekilde biraz gelişince eğer sırf industry şehri yapmayacaksanız.

serverlar falanda iyi ya son 3-4 gündür hiç problemsiz istediğim zaman girip çıkıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

ayıptır söylemesi oyuna sadece 1 kez giremedim o da genel bir downtime vardı dünya çapında ahah :)

europe west 1'de önceden kayıtlı haritam olduğundan mıdır bakıyorum her yer full ama ora available hep, hemen giriyor.

bu kadar ağır fail bir oyunla o kadar az sorun yaşadım ki verilmiş simoleanım varmış sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...