bingildak Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 çok enteresan bir ticaret şehri yarattım ya, ayda 1.7m para geliyor ticaretten. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 http://techcrunch.com/2013/03/09/ea-apologizes-for-simcity-disaster-says-it-was-dumb-and-offers-free-game-to-players/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ucuza alicak yer bulan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 public hizmet servislerini diğer şehirlerle paylaşın iyi oluyor, ben 1er tane polis itfaiye vb arabası gönderiyorum her şehre, onlardan da ana şehre geliyor, 4 tane şehriniz olsa böyle bağlı birbirine, bir tanesini oynarken ekstradan 12 tane hizmet aracınız oluyor çalışan :) bide: Norak said: gift sistemi buglı ya, yok değilmiş, düzgün çalışıyor ama zaman alıyor gitmesi paranın, bildiğin kamyonla gönderiyorlar parayı şehirler arasında ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Muhteşem bir simülasyon, acayip derinlik katmışlar oyuna çünkü şehri izleyebiliyorsun. Hava kirleniyor falan, umarım EA bizi düdüklemeye devam eder. Param olur olmaz alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Oyunu biraz daha oynadım ve oldukça zevk aldım. Şehirlerin küçük olması aldatıcı, çünkü daha önce de söylediğim gibi bütün bölgeye tek bir şehir muamelesi yapmak mümkün. Hani oyunun online olmaya mecbur etmesinin sinir bozuculuğunu ve o sebeple oyun çıktığı zaman yaşanan sorunları bir tarafa bırakırsak, gayet iyi bir iş çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Bir önceki oyunumda 100k nüfus vardı. Coal, Ore exporta rağmen iflas etmiştim ahah. Son oyunumda çok kontrollü büyüttüm. 20k nüfus, sırf vergiden çok daha fazla gelir elde ediyorum. Oyunu öğrendim galiba. Dikkatli oynayınca skora yansıması Glassbox'a olan saygımı arttırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 40 saat oynamışım şu ana kadar, şahsen inanılmaz zevk alarak oynuyorum. tabii simcity serilerinde expert sayılmam simcity 2000 oynamıştım en son ama oyuna bakıp çok rahat bana en az 300-500 saat gameplay vereceğine inanıyorum. o da eklentiler olmadan tabii DLC'ler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Hacılar nerden aldınız oyunu ne kadara, torrent demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 keyif almayın lan oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 en ucuz greenmande galiba 54 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 bingildak said: 40 saat oynamışım şu ana kadar, şahsen inanılmaz zevk alarak oynuyorum. tabii simcity serilerinde expert sayılmam simcity 2000 oynamıştım en son ama oyuna bakıp çok rahat bana en az 300-500 saat gameplay vereceğine inanıyorum. o da eklentiler olmadan tabii DLC'ler vs. 10000 saat oyna ozaman expert olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 öyle gereksiz hedefler koymuyorum insan olarak kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 oyun kaç gb ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 çok az bir şey indiriyor ya, 3 gb fln indiriyor sanırım. benim 45 dk fln sürdü indirmem. bu arada homeless'lara nasıl engel oluyoruz veya azaltabiliyoruz?ilk defa şehrimde homesless sorunu yaşıyorum. parklardan dolayı mı böyle mantar gibi çoğalıyolar? şehir zengin, ev var, iş var. anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 gittim sc4 aldım :( Download ediyor da hevesim gitti bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 saat hesabına girmeyelim hem çok zaman yiyor hem de cheetah yapamıyoruz. rekor bir playtime olacak bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 cheetah olayı çok koydu yalnız, tek iyi tarafı oyunu daha hızlı öğrenmeye başladım asdasdas yavaş yavaş para birikmesini beklerken baya micro yapmaya başladım son şehrim, 0 industry. oil'e bile dadanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 redditten apart olsun, burda da bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 EA'den aksini bekleyen var mıydı ki? :D no industry epey iyiymiş. aklıma bile gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 satışlar azalsın sonra offline gameplay çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 yollara upkeep olmaması çok saçma olmuş, kim uğraşır caddeyle sokakla o zaman daya avenueyu her yere gitsin tek seferde ödüyorsun ne de olsa ya ciddi ciddi ea eline yüzüne bulaştırmış oyunu hem bilinçli hem bilinçsiz yaptıklarıyla çok boktan hale getirmiş. oyun anons edildiğinde eski addonlara boğduğum simcity 4ümü raftan indirip oynamıştım günlerce, o oyundan sonra bunu 1 saat bile oynamaya tahammül edemem sanırım. biri çıkıp hazır eski simcity konseptini addonlarla beraber baştan harmanlasa, yamalı pantolon giyiyormuş hissinden kurtarsa, belli başlı yol, boru vs. sorunlarına native çözüm getirip vasat üstü grafiklerle ortaya koysa hani, çok bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 offline gameplay çıkması mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 tek şehirle başladım ben de, öğreneyim diye her şeyi tek şehirde yapmaya çalıştım o yüzden ekonomi çok coşmuş değil ama diğer şehirlere başlayınca düzeltirim. nüfus 100k'ya vurduğunda şu halde şimdilik http://i.imgur.com/vjj5LMq.jpg baya bişey öğrendim ama, bir sonraki şehirlerde daha mantıklı ilerlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 no industry şehrime, tren bağlantısı yaptım hiç beklemediğim bir şekilde akın akın turist gelmeye başladı turistlerden dolayı, bende baktım talep var 2 tane event center attım, çok güzel para kazandım bu ss'i aldığımda patladım ama talep olmadı 100k girdim içeri :( vintage filter bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar