ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 EA bu sefer yeterince sitenin banka hesabını dolduramamış anlaşılan http://www.gamespot.com/simcity/reviews/simcity-review-6405012/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 lol gamespot sanirim bu sefer guvenilirlik kredisi toplamaya oynadi, en son gecen gun trans ajandali yazarlari persona4 karakterlerini neden trans olmadilar diye elestirince bombalandi site 1500 commentle filan hepsi yazara geciren. hmm yok war z gecilmemis daha ama az kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 benim şehirlerden biri "processing" de kaldı adsasdas giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 5 çok acımasız bir puan. O kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Valla releasede ki sorunlar yüzünden veriyor millet bu puanları, d3'de böle olmuştu, Ha yüksek puan hak etmiyorlarsa çok düşük vermeninde bir manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 oyun kötü değil ya, drm problem. millet drm'i notluyor zaten oyunu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 3 avrupa sunucusu daha gelmiş. şu an boş. primetime'da bakmak lazım ama sanmıyorum bir sıkıntı olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Gittigidiyordan aliim dedim hala keyi gönderemedler pfft..tedarikçiden gelmemiş ellerine hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 adam beğensede yüksek puan veremezki zaten, eli mahkum az vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Metacritic'te technical issues diye bi seçenek olması lazım. Bi tech issue yüzünden not ortalaması bi de oyuna notlama... Ama DRM olmasından rahatsız biri normal review notunu kırarak 6 verebilmeli. Ama gidip normal review'a 0 verememeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmad Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sanki drm dışında oyun çok süpermiş gibi konuşuyosun. bi de şöyle bişiy var http://www.p4rgaming.com/?p=1473 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 10 uzerinden 0(sifir) vermek, "unplayable" kategorisi degil mi zaten? E oynanamayan oyuna baska ne not verilirki heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ahmad said: sanki drm dışında oyun çok süpermiş gibi konuşuyosun. bi de şöyle bişiy var http://www.p4rgaming.com/?p=1473 ahaha bu ne lan gerçek mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paticktei fanboyları quotelasınlar bi daki sefere aynı şey hemde bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Myshkin said: ahmad said: sanki drm dışında oyun çok süpermiş gibi konuşuyosun. bi de şöyle bişiy var http://www.p4rgaming.com/?p=1473 ahaha bu ne lan gerçek mi bu zaytung gibi bişey o site lan inanmayın böyle şeylere asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Dün oynadığım hiç bir şehri kaydetmemiş ya Euro East 1'de hay... Neyseki west 1 de duruyor şehirler. Region falan komşu arayan origin account atsın özele, ekliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 biz toplaşıyoruz ekle beni dr3amfury, origin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Myshkin said: ahmad said: sanki drm dışında oyun çok süpermiş gibi konuşuyosun. bi de şöyle bişiy var http://www.p4rgaming.com/?p=1473 ahaha bu ne lan gerçek mi bu AAA her oyunda var olan birşey bu yalnız. welcome to internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Bu arada html5 node.js vs. ile falan çakma sc2000 yapalım derken, internette bikaç yerde bu fikri projeye dökmeye başlayan elemanlar görünüyo. Geyiğine haftasonu projesi kıvamında bakarım diyorum ben de gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 arcane said: AAA her oyunda var olan birşey bu yalnız. welcome to internet hangi oyunda varmış başka, hangi firma yapıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Bi yirmi gün sonra falan oyunu oynamaya başlayabilecem. O zamana kadar serverları da hallederler, cillop gibi oyun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Myshkin said: arcane said: AAA her oyunda var olan birşey bu yalnız. welcome to internet hangi oyunda varmış başka, hangi firma yapıyormuş? EA, activision, ubisoft ve bunun gibi pazarlama bütçesi yeterli olan firmalar. ya tabii böyle çinlileri toplamışlar bi sweatshopa postla babam postla şeklinde yapmıyorlardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Oyunda şu iyi olmuş diye bir şey de göremedim. Adeta Farmville gibi bir oyun yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Ben de key bekliyorum GG üzerinden almıştım zaten alırken söylemişti keyler 8inde akşam 10 gibi ulaşır diye o yüzden halen beklemedeyim. Zaten gelsede oynanmadığı için sinirimi bozacağına geç olsun güç olmasın :) Edit: EA game olması + steam üzerinde olmaması nedeniyle zaten bu meret olsa olsa en fazla 30 dolara fln düşer ama o bile en az 1 sene bekletir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 su response a geberdim gulmekten ama said: ChineseSpammer says: March 6, 2013 at 11:56 pm I don’t know why run article like this, always online is good thing. Kaede said: Myshkin said: ahmad said: sanki drm dışında oyun çok süpermiş gibi konuşuyosun. bi de şöyle bişiy var http://www.p4rgaming.com/?p=1473 ahaha bu ne lan gerçek mi bu zaytung gibi bişey o site lan inanmayın böyle şeylere asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar