Xenus Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://i.imgur.com/vV8PLqv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ahahahahahah resim bitirmiş. barbu said: http://localistica.com/usa/cities/least-populated-cities/ şehir kavramını şaşırmış onlar. sealand da ülke o mantığa göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bu tek şehire yapılan fasiliteler diğer şehirleri de etkiliyor diye bişey okudum 4chanda sanki öyle mi harbi abowww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 şehir mi şehir. gerisi tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 said: kurun kömür madenlerinizi sonra gidip aynı regionın diğer sehirlerinde takılın okadar yer sorun yasıyorsanız review'de söyledikleri kadarıyla başka bir şehire geçtiğin zaman diğer şehir donuyor, faaliyeti duruyor tamamen. "pause" oluyor sen tekrar oraya dönene kadar. sıkıntı o zaten. okumadan mı yorum yapıyorsunuz anlamadım ki. @Kaede : evet etkiliyor reviewda bahsediyorlar, mesela bir bölge eğitimde gelişmiş ise, onun bonusları sana da geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bence oyun güzel olucak ama çok pahalı olduğu için değmez olucak aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Kaede said: bu tek şehire yapılan fasiliteler diğer şehirleri de etkiliyor diye bişey okudum 4chanda sanki öyle mi harbi abowww abi baya bi sehirden diğerine ambulans polis, itfaiye falan gidiyo işte. hatta, benım suclularımı mesela senın sehrindeki hapisanede tutuyoruz. senın gencler benım sehirde okumaya geliyo, iç/dıs hatlar otubus terminalimiz mesela 3. bir sehirde vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Kaede said: bu tek şehire yapılan fasiliteler diğer şehirleri de etkiliyor diye bişey okudum 4chanda sanki öyle mi harbi abowww town center'a yapılan ek binaların faydaları filan öyleymiş, bir region'da bir tane turizm departmanı olması yeterli mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bingildak said: said: kurun kömür madenlerinizi sonra gidip aynı regionın diğer sehirlerinde takılın okadar yer sorun yasıyorsanız review'de söyledikleri kadarıyla başka bir şehire geçtiğin zaman diğer şehir donuyor, faaliyeti duruyor tamamen. "pause" oluyor sen tekrar oraya dönene kadar. sıkıntı o zaten. okumadan mı yorum yapıyorsunuz anlamadım ki. hayır donmuyor. sizmi okumadan izlemden yazıyorsunuz anlamıyorumki... donmuyor. budget'ı donuyor, pop'u donuyor, ama hala diğer sehirlerle ilişkiye girmeye devam ediyor. hem kaynak, hem hizmet, hem sim, hem iş, hem alısveris vs vs vs bütün ilişkilerine devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 neyse daha ilk yorumda demiştim ben zaten EA diye. üstüne yemediğim laf kalmamıştı müstehak sizlere alın kumda oynayın şimdi sims hedef kitlesiyle beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ya şehir boyutu çok az gözüküyor evet. ama ben bilerek yaptıklarından kuşkulanıyorum. dlc gelir, MEGA CITY DLC, now you have 5xYourcityArea bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 allahtan bilgisayar oyunlarının geleceği minecraft gibi otizm simülatörlerinin elinde değil de böyle electronic arts şaheserlerinin elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 o kesin zaten hatta şehirlerin etrafındaki boş alanı onun için bıraktılarından şüpheleniyorum ben :p ufak şehrin avantajı daha az problem çıkacak işte power, olsun su olsun yetmeme problemi olmayacak eskisi gibi 10 milyon nüfüslu şehir olmayacağı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Cuce said: bingildak said: said: kurun kömür madenlerinizi sonra gidip aynı regionın diğer sehirlerinde takılın okadar yer sorun yasıyorsanız review'de söyledikleri kadarıyla başka bir şehire geçtiğin zaman diğer şehir donuyor, faaliyeti duruyor tamamen. "pause" oluyor sen tekrar oraya dönene kadar. sıkıntı o zaten. okumadan mı yorum yapıyorsunuz anlamadım ki. hayır donmuyor. sizmi okumadan izlemden yazıyorsunuz anlamıyorumki... donmuyor. budget'ı donuyor, pop'u donuyor, ama hala diğer sehirlerle ilişkiye girmeye devam ediyor. hem kaynak, hem hizmet, hem sim, hem iş, hem alısveris vs vs vs bütün ilişkilerine devam ediyor. ne enteresan insanlarsınız ya. madem ben donuyor diye yanlış biliyorum, 78 kelime bıdı bıdı edene kadar, "donan şey income ve pop sadece, bonuslar devam ediyor" yazsana, bayılıyorsunuz laf salatası yapmaya amaçsız yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 persistent multiplayer ve her haltın sunucuya aktarılması olayından ötürü kesin şehir boyutları, herkes sc3000'deki metropolleri aynı anda oynasa şimdikinin 10 katı sunucu yatırımı gerekir oyuncunun bağlantısı bütün o harala güreleyi kaldırsa bile. sen "çarpraz yol yapabileceksiniz" diye oyunu pazarla, sonra çarpraz yol yapmak oyunda kendi ayağına kurşun sıkmakla eşdeğer bir olay olsun. cidden bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bide bu upgrade sistemi ilginç, mesela coal plant var pollution high ama moduller açıldıkca clean coal plant oluyor o low pollution, oil içinde geçerli bu. istesek de batık problemli bir şehir yaratamıyoruz gibi. ayrıca binalarıda gelecek upgradeleri düşünüp yerleştirmek lazım extra yer gerekiyor ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bu ne lan? Mahalle similasyonu??? Muhtar'ı mı oynuyoruz? 4 km kare bizim mahalle eder! Simcity bu değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bingildak said: donan şey income ve pop sadece. başka şeylerde var mesela dün bi upgrade yaptılar videoda diğer şehride etkilemesi gereken, ama etkilemedi çünkü oyuncu yoktu o anda öteki şehirde lol, 10 tane şehrin olsa her upgradeden sonra tüm hepsini tek tek gezmek gerek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 topice kafa göz giren adam olarak oyuın çıkmadı di mi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 5 idi ama 8'ine postpone etmişler sanırım gman'de öyle yazıyordu. ben çok muallakta kaldım ya, 100 tl vereceğim bir ürün için çok fazla soru var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Server olayını diablo gibi mi yapmışlar yani, crack işi yalan mı oldu? EA o kadar server için paraya nasıl kıymış ya hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 citesxl bile daha güzel şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 review'de birçok şeyin serverside yapıldığı söylediler ama onlar da pek emin değildi. pek anlamam ama serverside'sa korsan olayı tamamen ortadan kalkar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Adamlar sadece daha çok para kazanabilecekleri bir oyun yapmışlar. Bu kafayla batar bunlar. Madem böyle bir oyun yapıyorsun 20 dolara sat bari, dlc daya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 zaten dlc dayıyabilmek için always online yaptılar yoksa modcular işe el atar haritaları falan 10 katına çıkarırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar