Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

said:
kurun kömür madenlerinizi sonra gidip aynı regionın diğer sehirlerinde takılın okadar yer sorun yasıyorsanız

review'de söyledikleri kadarıyla başka bir şehire geçtiğin zaman diğer şehir donuyor, faaliyeti duruyor tamamen. "pause" oluyor sen tekrar oraya dönene kadar. sıkıntı o zaten. okumadan mı yorum yapıyorsunuz anlamadım ki.

@Kaede : evet etkiliyor reviewda bahsediyorlar, mesela bir bölge eğitimde gelişmiş ise, onun bonusları sana da geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

bu tek şehire yapılan fasiliteler diğer şehirleri de etkiliyor diye bişey okudum 4chanda sanki

öyle mi harbi abowww

abi baya bi sehirden diğerine ambulans polis, itfaiye falan gidiyo işte. hatta, benım suclularımı mesela senın sehrindeki hapisanede tutuyoruz. senın gencler benım sehirde okumaya geliyo, iç/dıs hatlar otubus terminalimiz mesela 3. bir sehirde vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

bu tek şehire yapılan fasiliteler diğer şehirleri de etkiliyor diye bişey okudum 4chanda sanki

öyle mi harbi abowww

town center'a yapılan ek binaların faydaları filan öyleymiş, bir region'da bir tane turizm departmanı olması yeterli mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

said:
kurun kömür madenlerinizi sonra gidip aynı regionın diğer sehirlerinde takılın okadar yer sorun yasıyorsanız

review'de söyledikleri kadarıyla başka bir şehire geçtiğin zaman diğer şehir donuyor, faaliyeti duruyor tamamen. "pause" oluyor sen tekrar oraya dönene kadar. sıkıntı o zaten. okumadan mı yorum yapıyorsunuz anlamadım ki.

hayır donmuyor. sizmi okumadan izlemden yazıyorsunuz anlamıyorumki... donmuyor. budget'ı donuyor, pop'u donuyor, ama hala diğer sehirlerle ilişkiye girmeye devam ediyor. hem kaynak, hem hizmet, hem sim, hem iş, hem alısveris vs vs vs bütün ilişkilerine devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

o kesin zaten hatta şehirlerin etrafındaki boş alanı onun için bıraktılarından şüpheleniyorum ben :p

ufak şehrin avantajı daha az problem çıkacak işte power, olsun su olsun yetmeme problemi olmayacak eskisi gibi 10 milyon nüfüslu şehir olmayacağı için
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

bingildak said:

said:

hayır donmuyor. sizmi okumadan izlemden yazıyorsunuz anlamıyorumki... donmuyor. budget'ı donuyor, pop'u donuyor, ama hala diğer sehirlerle ilişkiye girmeye devam ediyor. hem kaynak, hem hizmet, hem sim, hem iş, hem alısveris vs vs vs bütün ilişkilerine devam ediyor.

ne enteresan insanlarsınız ya. madem ben donuyor diye yanlış biliyorum, 78 kelime bıdı bıdı edene kadar, "donan şey income ve pop sadece, bonuslar devam ediyor" yazsana, bayılıyorsunuz laf salatası yapmaya amaçsız yere.
Sosyal ağlarda paylaş

persistent multiplayer ve her haltın sunucuya aktarılması olayından ötürü kesin şehir boyutları, herkes sc3000'deki metropolleri aynı anda oynasa şimdikinin 10 katı sunucu yatırımı gerekir oyuncunun bağlantısı bütün o harala güreleyi kaldırsa bile.

sen "çarpraz yol yapabileceksiniz" diye oyunu pazarla, sonra çarpraz yol yapmak oyunda kendi ayağına kurşun sıkmakla eşdeğer bir olay olsun. cidden bravo.
Sosyal ağlarda paylaş

bide bu upgrade sistemi ilginç, mesela coal plant var pollution high ama moduller açıldıkca clean coal plant oluyor o low pollution, oil içinde geçerli bu. istesek de batık problemli bir şehir yaratamıyoruz gibi.

ayrıca binalarıda gelecek upgradeleri düşünüp yerleştirmek lazım extra yer gerekiyor ilerde.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

donan şey income ve pop sadece.

başka şeylerde var mesela dün bi upgrade yaptılar videoda diğer şehride etkilemesi gereken, ama etkilemedi çünkü oyuncu yoktu o anda öteki şehirde lol, 10 tane şehrin olsa her upgradeden sonra tüm hepsini tek tek gezmek gerek gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...