Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 aquila said: kilic degil katana, adam degil samuray, bu yaptigin ayip. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 akila gerekeni demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Llama said: kıçıyla okuyan bi ben miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 katanayla kesmeyi geçtim, adam iaido ile yapıyor bunu. hiko seijuro gurur duyardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 baska turlusu ayip olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 isa kanlı hrist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 aquila said: kilic degil katana, adam degil samuray, bu yaptigin ayip. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 katana değil öldürme kılıcı, samuray değil kullanmasını bilen ayrıca cüneyt'in gözleri daha keskin http://www.youtube.com/watch?v=ENwWvkqPOT4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 mermiye de bir kılıç versinler o zaman görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Bilmediğimden soruyorum da katana tahtadan mı yapılıyomuş? Sonra bi madenden dedi lakişaşi falan dedi dalmışım o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 10 cümlenden 9'u kolpa be cüneyt. ama kızı da götürüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 samaella said: Bilmediğimden soruyorum da katana tahtadan mı yapılıyomuş? Sonra bi madenden dedi lakişaşi falan dedi dalmışım o arada. hayır, savaşırken kullandıkları tahtadan değil. tahtadan olan bi tane vardı da onun adı ayrı. http://www.youtube.com/watch?v=wHkk9vCFI3o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 off ninjalar hakkında hiç bu kadar bilgilenmemiştim çok iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Olm cüneyt arkının anlattıklarından ninja olmaya kalksak 40 yaşında anca dövüşmeye başlayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ben kağıtlı olanı yapsam yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Myshkin said: samaella said: Bilmediğimden soruyorum da katana tahtadan mı yapılıyomuş? Sonra bi madenden dedi lakişaşi falan dedi dalmışım o arada. hayır, savaşırken kullandıkları tahtadan değil. tahtadan olan bi tane vardı da onun adı ayrı. http://www.youtube.com/watch?v=wHkk9vCFI3o bokken bambudan shinai agactan yapilana deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 sabahtan beri kıçıyla diye okuyorum of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bende memeyi diye okuyorum sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bu saatte normal olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Llama said: kıçıyla okuyan bi ben miyim değilsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar