Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Abi PC'nin kalesi dediğimiz MMO'lar var işte. RTS desen gelmiyor artık yıllardır çünkü yeni nesil oyuncular için çok uğraş işi o tarz oyunlar. Koskoca Starcraft 2 bile ne hype ile geldi de sonuç ortada. Tarzı seven oyuncu sayısı az. Bir de işte meraklısına Paradox türü dediğimiz simulasyonlar var PC'de kale olarak. Seveni için harika ki ben de deliler gibi CKII oynayan biriyim.

FPS konusuna hiç girmiyorum çünkü alakam yok türle. Ama gözlemlediğim kadarıyla burda bir çatışma var. xD Konsolda süper oynanıyor diyen de var buna katılmayan da var.

Geri kalan herşey için konsollar yeterli ve bildiğin lüks toggie'nin dediği gibi.

Ayrıca spor/arcade oyunlarına da merağınız varsa konsol tek çare. SSX'i, Mortal Kombat'ı, SF'si ve FIFA'si falan apayrı bir dünya ve konsol alma nedeni. 15'de bir arkadaşlarla toplanıp eşlerimizi bir odaya dizi başına oturtup biz net akıyoruz FIFA'si Mortal Kombat'ı. Mis gibi de oluyor. PC'de yok işte bu. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Cüce zamanında SC oynamak için kaç defa dersleri, dershaneyi kırdık biz de. Yapma şimdi. SC2'nin durumu iyi diyorsan SC neydi derler.

Ama burada da şüphelerim var benim. Acaba istediğimiz, ilk oyuna daha bağlı bir SC gelse daha da mı başarısız olurdu diyorum ben bazen. Çünkü şu anki kitle ne kadar karmaşıksa o kadar çabuk bayıp kaçıyor oyundan. Daha da basite indirgenseydi belki LOL karşısında bu komik hallere düşmezdi yıllardın SC'si. Kim bilir.

Neyse konu çok sapmasın. Bence tüm platformlara erişimi olmak en iyisi en rahatı.
Sosyal ağlarda paylaş

autoaim'e gerek yok abi, ben de başlarda seninle benzer görüşteydim. ps 3 controller'ı ile bırak fps, tps bile nasıl oynanır ki düzgün bir şekilde diye düşünüyordum (autoaim'den bahsetmiyorum) bir yerden sonra gayet alışıyorsun. tabi ki benim için hiçbir zaman mouse rahatlığında olmayacak, ama ana oyun platformu x-box, ps olan insanlar gayet rahat kapışır pc'dekilerle.
Sosyal ağlarda paylaş

Multiplatform multiplayer oyunlar geldiğinde lümpenproleter konsol kitlelerine auto aim de gelecektir. Bu tür ikinci sınıf oyunları üretecek firmalar tabii ki ikinci sınıf müşterilerinin rahatlığını ister.

Ayaktakımı oyunlarından uzak durursanız ayaktakımı etkisine de maruz kalmazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

gamepad ile zor dövülür mouse&klavye aynı fps oyununda, çok büyük fark olması lazım oyuncuların reaksiyon ve aim'inde. eşitse bunlar hayatta dövemez gamepad heh. hele hele günümüzün klişe military arcade shooter'ında değil de şöyle ut3 gibi walljump esnasında shock patlatmalı bir oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

yav gidip ömrünü cs'lerde, bf'lerde geçirmiş adamın karşısına ps oyuncusu koyun demiyorum. casual ya da casual'dan biraz daha iyi bir pc oyuncusu, düzenli olarak ps 3'de fps oynayan birine denk olabilir bence. ha, ps 3 oyuncusu ile pc oyuncusu aynı fps'de kapışırken gördüm mü ? gördüysem de hatırlamıyorum. ama ps 3'deki fps oyuncularının ne denli hayvanca aim alabildiğin görecek kadar da tecrübe edindim.

neyse konudan sapmayalım. 14 güne görücez yeni kızımızı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...