Wyand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Abi PC'nin kalesi dediğimiz MMO'lar var işte. RTS desen gelmiyor artık yıllardır çünkü yeni nesil oyuncular için çok uğraş işi o tarz oyunlar. Koskoca Starcraft 2 bile ne hype ile geldi de sonuç ortada. Tarzı seven oyuncu sayısı az. Bir de işte meraklısına Paradox türü dediğimiz simulasyonlar var PC'de kale olarak. Seveni için harika ki ben de deliler gibi CKII oynayan biriyim. FPS konusuna hiç girmiyorum çünkü alakam yok türle. Ama gözlemlediğim kadarıyla burda bir çatışma var. xD Konsolda süper oynanıyor diyen de var buna katılmayan da var. Geri kalan herşey için konsollar yeterli ve bildiğin lüks toggie'nin dediği gibi. Ayrıca spor/arcade oyunlarına da merağınız varsa konsol tek çare. SSX'i, Mortal Kombat'ı, SF'si ve FIFA'si falan apayrı bir dünya ve konsol alma nedeni. 15'de bir arkadaşlarla toplanıp eşlerimizi bir odaya dizi başına oturtup biz net akıyoruz FIFA'si Mortal Kombat'ı. Mis gibi de oluyor. PC'de yok işte bu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 sc2 butun dunyada 5-6 büyük lig 10 kadar pereiyodik turnuvalar a falan profesyoel oynanıyo. baya ortada hali sc2nın pc de cılgın attım ben aylarda sf4 sft4'te hem hotseat hem vs hem internet üzerinden. mortal kombat neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Cüce; İlk oyun kadar olmadı. Mesela League of Legends karşısında bariz eziliyor SC2. MK fanıyım ben daha çok valla. :p SF'de iyidir ama bir MK değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 sc2 dediğin lola hergün kan kaybeden bir oyun bizde seviyoruz sc yi ama sc2 çok büyük hüsran üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Valla Cüce zamanında SC oynamak için kaç defa dersleri, dershaneyi kırdık biz de. Yapma şimdi. SC2'nin durumu iyi diyorsan SC neydi derler. Ama burada da şüphelerim var benim. Acaba istediğimiz, ilk oyuna daha bağlı bir SC gelse daha da mı başarısız olurdu diyorum ben bazen. Çünkü şu anki kitle ne kadar karmaşıksa o kadar çabuk bayıp kaçıyor oyundan. Daha da basite indirgenseydi belki LOL karşısında bu komik hallere düşmezdi yıllardın SC'si. Kim bilir. Neyse konu çok sapmasın. Bence tüm platformlara erişimi olmak en iyisi en rahatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 sc kore dısında adam gıbı olmıyan bır oyundu. korede efsaneydı bızde her gun ızlıyoduk agzımızın suyu aka aka ama su anda olduğu yer sc2nın sc bw'den cok daha anlamlı dünyanın geri kalanı acısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 neyse konu sc deil zatende. pc gaming ufalmıyp hiç, hatta kickstarterlar indieler vs vs derken baya kuvvetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ne farkı var ki sc2 nin yoksa burda "AMAN ALLAHIM ÜRETTİĞİM İŞÇİLER GERİZEKALI GİBİ DURMAK YERİNE TIKLADIĞIM YERE OTOMATİK GİDEBİLİYOR" otizmi mi yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 baya farkı var, anlatmak zor o yüzdem, hissiyat farkı var diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Cuce said: kickstarterlar Bundan ben de umutluyum çok. Ama daha ürünleri görmeden tamam bu iş oldu yargısına varmak hata. Brian Başgan'ın Wasteland 2'sine 100$ basmış adamız. Oyun olmazsa da canı feda olsun, ilk oyuna sayarız np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 PC cunku EVE. PC cunku Paradox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 fps tartışmasına girsenize hadi eheheeh, gamepad'in mouse dan daha iyi olduğunu falan iddia edin. aaah ah bf3 ü ortak yapıcaklardı, ps3 ve pc ciler aynı anda kapışabilecekti, o zaman çıkacaktı olayın gerçeği sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 emin ol ps 3'cülerden seni dövenler olurdu dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ya illaki çinli koreli 7/23 ps oynayan adam döver. np. ama benim gibi casualları da ben döverim gayet. he bide autoaim falan çalışmıcak öle ps oyunları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 autoaim'e gerek yok abi, ben de başlarda seninle benzer görüşteydim. ps 3 controller'ı ile bırak fps, tps bile nasıl oynanır ki düzgün bir şekilde diye düşünüyordum (autoaim'den bahsetmiyorum) bir yerden sonra gayet alışıyorsun. tabi ki benim için hiçbir zaman mouse rahatlığında olmayacak, ama ana oyun platformu x-box, ps olan insanlar gayet rahat kapışır pc'dekilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Multiplatform multiplayer oyunlar geldiğinde lümpenproleter konsol kitlelerine auto aim de gelecektir. Bu tür ikinci sınıf oyunları üretecek firmalar tabii ki ikinci sınıf müşterilerinin rahatlığını ister. Ayaktakımı oyunlarından uzak durursanız ayaktakımı etkisine de maruz kalmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 gamepad ile zor dövülür mouse&klavye aynı fps oyununda, çok büyük fark olması lazım oyuncuların reaksiyon ve aim'inde. eşitse bunlar hayatta dövemez gamepad heh. hele hele günümüzün klişe military arcade shooter'ında değil de şöyle ut3 gibi walljump esnasında shock patlatmalı bir oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konsolda FPS oyunları PC'deki kadar iyi oynanamıyorsa bunun ikinci sınıf oyunla ya da oyunculukla ilgisi nedir? Bir tarafı savunucam derken kendinizi kaybediyorsunuz. type. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yav gidip ömrünü cs'lerde, bf'lerde geçirmiş adamın karşısına ps oyuncusu koyun demiyorum. casual ya da casual'dan biraz daha iyi bir pc oyuncusu, düzenli olarak ps 3'de fps oynayan birine denk olabilir bence. ha, ps 3 oyuncusu ile pc oyuncusu aynı fps'de kapışırken gördüm mü ? gördüysem de hatırlamıyorum. ama ps 3'deki fps oyuncularının ne denli hayvanca aim alabildiğin görecek kadar da tecrübe edindim. neyse konudan sapmayalım. 14 güne görücez yeni kızımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 FPSler iyi oynanmadığı için değil, oyunların geneli ikinci sınıf olduğu için konsolcular da ikinci sınıf insan. Konsol fpssi dediğimiz abominationa gelmeden daha bir sürü medeniyet suçu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 toggie said: CD'yi takıyosun oyun calısıyor abi, bu bir oyuncu icin luks bence. Arkadaşlar 64k adsl kullanmayı bırakırsanız oyunu indirip kurmanın cd almaktan/beklemekten daha kısa sürdüğünü göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Pek degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 matematiğine şey edeyim ekmek. ya da 1Gbit kullanıyorsun. millette hala 3-5-10 filan var en fazla. 100 bile her yerde yok. Şuan hesaplamadım ama 100mbit de daha çabuk yüklenmez cd den gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Adil kullanım kotasını da hesaba katmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar