knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 $15.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 torrent e düstü bakalım nasıl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 satın aldım ama outlast'i bitirmeden oynamayacağım. outlast'i bu çıkmadan bitirmek gibi bir planım vardı ama iş çıkınca olmadı :( 4chande "moblar 8 vuruşta öldürüyor, çok hikaye kasmışlar ühüüüü" diye bir mesaj gördüm gözlerim doldu sdfsdf. yine de taşeron olduğu için temkinli yaklaşacağım. spoiler yememek namına thread ve reviewlar sizlere emanet sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 kötü diyorlar ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ben tek başıma oynadım gece ışıklar kapalı falan o korkuyu iliklerimde hissettim. Ama tabi 15 dk da bir ara veriyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sabonis said: kötü diyorlar ya :( sen bir hafta benim oynamamı bekle panpa. internete güven olmaz. amnesia'nın aslı bile uzun vadede yıldızlaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 benim hoşuma gitmedi ilk 10 dakka biraz tamam diyorusn ama korku yok gerilim de. hikaye bir ürkütücü o kadar. bu sefer olmamış. outlast iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Bence kıyaslamak açısından başka oyunlarla değil de Amnesia: The Dark Descent ile kıyaslansa daha sağlıklı olur. Yani Amnesia: The Dark Descent'tan kötü mü? Onun kadar tırsıtmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 oyunun ilk 1 saati puzzle sonrasında the big guy çıkınca oyunun tam oluyor. biraz sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 nasıl beyler oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 arcane said: sabonis said: kötü diyorlar ya :( sen bir hafta benim oynamamı bekle panpa. internete güven olmaz. amnesia'nın aslı bile uzun vadede yıldızlaştı. oynamadın mı la hala. benim outlast bitmek üzere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 1-2 saat outlast oynayabildim sadece. vakit olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ben ilk oyunu dl etmedim bile. library'de duruyor. imkanı yok bitiremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 arcane said: 1-2 saat outlast oynayabildim sadece. vakit olmadı :( hadi len acele et :D :D ona göre ya amnesia'yı bioshock infinite almak için falan takaslıcam, sonra 1 dolar olunca alırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 bioshock infinite corridor shooter. o konuda makale yazıp hevesini kırabilirim istersen sdfsd. yalnız piyasa olarak ederi daha fazladır, iyi bir takas olur, kar edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 sabonis said: arcane said: 1-2 saat outlast oynayabildim sadece. vakit olmadı :( hadi len acele et :D :D ona göre ya amnesia'yı bioshock infinite almak için falan takaslıcam, sonra 1 dolar olunca alırım :P ne oldu lan öve öve bitiremiyodun oyunu. amnesia bekliyom oynamak için diyodun, takas ne iş? la biraz karakterli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 arcane said: bioshock infinite corridor shooter. o konuda makale yazıp hevesini kırabilirim istersen sdfsd. yalnız piyasa olarak ederi daha fazladır, iyi bir takas olur, kar edersin. ben lineer shooter seviyorum ya. alıyorum en zora, kasarak oynuyorum. bulletstorm falan baya beğenmiştim yani. direk kafa dağıtmalık oyunlar, ki bioshock'un hikayesinin 592 kat falan daha iyi olduğuna eminim bullestorm'dan :D bioshock indirime falan girdi 20 dolarlara düştü 1-2 yerde sanırım. Yine bi indirime girsin millet biraz alsın, piyasa değeri düşer, o zaman takaslarım. Yoksa şu anda direk kafa kafaya takaslamazlar muhtemelen. Seru said: sabonis said: arcane said: 1-2 saat outlast oynayabildim sadece. vakit olmadı :( hadi len acele et :D :D ona göre ya amnesia'yı bioshock infinite almak için falan takaslıcam, sonra 1 dolar olunca alırım :P ne oldu lan öve öve bitiremiyodun oyunu. amnesia bekliyom oynamak için diyodun, takas ne iş? la biraz karakterli ol. 1 ile aynı kalibrede olacaktı sözde, söylenilenlere göre yeni yapımcı sıçmış. ben de bundan şüpheleniyordum. eski herifler 1-2 seneye yeni oyun yaparlar heralde, onu yine ağzımın ve götümüzün suyu aynı anda akaraktan oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ilk oyunu tek basima kaldigim bir evde karanlikta bitirdim. var mi arttiran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ilk oyun hiç korkutucu değildi. daha hakikaten korkutan bir oyun çıkmadı malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 arcane hadi sen de oynamadin mi daha oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ilk oyundan korkmadiysan cok sey kacirmisin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 oynamadım ki. arkadaşım oynarken baktım arkadan. hiç korkmadım. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 şimdi bitirdim, korku faktörü 2. plana atılmış nedense, yoğun bi hikaye akışı var ama tam anlamadım, biraz interneti karıştırıcam şimdi. İlk oyunda bizi geren olayları zaten kaldırmışlar, aydınlatıcımızın yağ vs. sıkıntısı yok, çatır çatır aydınlatıyor, üstümüze çullanan bigguylara bakarken herhangi bi cozurtu olmuyor (ilk oyunda düşmanımıza bakınca karakter çıldırıyordu), kaçması kolay, encounterlar az. Yani nerdeyse sadece W'a basıp yerdeki kağıtları toplayıp diyalogları dinleyip hikayeyi anlayalım mekanları gezelim diye yapmışlar dicem. Ki ona rağmen hikayeyi tam anlayamadım o da benim şahsi başarım sdfg Herşeye rağmen oynayın, konsept enteresan hatta şu "oyun değil de hikaye ürkütücü" yorumuna katılıyorum. bi de müzikleri çok güzel olmuş onu ayrıca söylemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ilk oyunu laptopta komedi dükkanı açıkken falan oynayabildim lan anca dfsds. buna da bakıp 15 dakika sonra kapatırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ilkinden daha az korkutuyor bu. geriyor yine ama epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar