Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amnesia: A Machine for Pigs

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
satın aldım ama outlast'i bitirmeden oynamayacağım. outlast'i bu çıkmadan bitirmek gibi bir planım vardı ama iş çıkınca olmadı :(

4chande "moblar 8 vuruşta öldürüyor, çok hikaye kasmışlar ühüüüü" diye bir mesaj gördüm gözlerim doldu sdfsdf.

yine de taşeron olduğu için temkinli yaklaşacağım. spoiler yememek namına thread ve reviewlar sizlere emanet sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
sabonis said:

arcane said:

1-2 saat outlast oynayabildim sadece. vakit olmadı :(

hadi len acele et :D :D ona göre ya amnesia'yı bioshock infinite almak için falan takaslıcam, sonra 1 dolar olunca alırım :P

ne oldu lan öve öve bitiremiyodun oyunu. amnesia bekliyom oynamak için diyodun, takas ne iş? la biraz karakterli ol.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

bioshock infinite corridor shooter. o konuda makale yazıp hevesini kırabilirim istersen sdfsd. yalnız piyasa olarak ederi daha fazladır, iyi bir takas olur, kar edersin.

ben lineer shooter seviyorum ya. alıyorum en zora, kasarak oynuyorum. bulletstorm falan baya beğenmiştim yani. direk kafa dağıtmalık oyunlar, ki bioshock'un hikayesinin 592 kat falan daha iyi olduğuna eminim bullestorm'dan :D

bioshock indirime falan girdi 20 dolarlara düştü 1-2 yerde sanırım. Yine bi indirime girsin millet biraz alsın, piyasa değeri düşer, o zaman takaslarım. Yoksa şu anda direk kafa kafaya takaslamazlar muhtemelen.

Seru said:

sabonis said:

arcane said:

1-2 saat outlast oynayabildim sadece. vakit olmadı :(

hadi len acele et :D :D ona göre ya amnesia'yı bioshock infinite almak için falan takaslıcam, sonra 1 dolar olunca alırım :P

ne oldu lan öve öve bitiremiyodun oyunu. amnesia bekliyom oynamak için diyodun, takas ne iş? la biraz karakterli ol.

1 ile aynı kalibrede olacaktı sözde, söylenilenlere göre yeni yapımcı sıçmış. ben de bundan şüpheleniyordum. eski herifler 1-2 seneye yeni oyun yaparlar heralde, onu yine ağzımın ve götümüzün suyu aynı anda akaraktan oynarız
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
şimdi bitirdim, korku faktörü 2. plana atılmış nedense, yoğun bi hikaye akışı var ama tam anlamadım, biraz interneti karıştırıcam şimdi. İlk oyunda bizi geren olayları zaten kaldırmışlar, aydınlatıcımızın yağ vs. sıkıntısı yok, çatır çatır aydınlatıyor, üstümüze çullanan bigguylara bakarken herhangi bi cozurtu olmuyor (ilk oyunda düşmanımıza bakınca karakter çıldırıyordu), kaçması kolay, encounterlar az. Yani nerdeyse sadece W'a basıp yerdeki kağıtları toplayıp diyalogları dinleyip hikayeyi anlayalım mekanları gezelim diye yapmışlar dicem. Ki ona rağmen hikayeyi tam anlayamadım o da benim şahsi başarım sdfg

Herşeye rağmen oynayın, konsept enteresan hatta şu "oyun değil de hikaye ürkütücü" yorumuna katılıyorum.

bi de müzikleri çok güzel olmuş onu ayrıca söylemem lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...