Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bas not : tarafimiz elyos kasmayalim bosuna :D asmo kasmistik cok karanlik ic bayabilir arti adima daha iyi hic oynamadim elyos. kimler oynayacak suradan yazisalim serveri belirleyelim, vay ak mi ne onu kuralim takilalim gw 2 d3 e kadar falan. hak ediyor aion zaman gecirtir. ben ve esim variz. cleric + templar asmo preffered ama cogunluk ne isterse orada oluruz np. not : anket olmuyormu yahu ? bulamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Ben varım, hiç oynamadım class falan bilmiyorum. Oyun class based mi onu bile bilmiyorum ahaha. Bitek bizimkiler çok zor falan diyorlardı, sırf o yüzden denemek istiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Viktor ile benim karakterler var Perento'da, oynarsak orada devam ederiz. Ayrıca kesinlikle Asmodian oynamayız, tüylü tüylü emolar, lol :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ben de gelebilirim aslında.chanter mıydı o eli sopalı class onu deneyememiştim bi türlü.server, faction hiç farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 gelirim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 selam, gelebilirim bi lvl 10 yapmıştım azcık anlıorm oyundan. Maksat beraberlik olacaksa oynayabilirim. why not ama karanlık taraf çok karanlıktı ya, aydınlık oynasak? bide karakter çok ciyaklıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Biraz oyundan bahsedin madem, şöyle kısa kısa. Kılaslar nedir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 axedice said: Biraz oyundan bahsedin madem, şöyle kısa kısa. Kılaslar nedir falan. abi işte classlar var mage warrior priest hasan hüseyin seçiosun levelliosun belli bi levelda kanatın oluo kanatlaniosun falan belli bi süre vs öle levellayıp instance yap arada pvp yap şekilnde 2 faction arasında geçen koreli mmorpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 grind grind grind.Oyun buydu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 nasıl aktif hale getircem la ben accountu? bi zamanlar açtığım bi beta account var ama aktif hale getirmeyi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 valla ben oynarken güzel bi hikayesi vardı, sarmıştı beni lvl 10 olana kadar. Yani oyun salak saçma deil sarıyor, hikayeleri falan dinleyebiliosun. Ortada bi kaso var zaten. Nese işte, kanatlandık bi süre sonra o yüzden o kanatlanana kadar oyun single player ama ben zevk almıştım; bi wow olabilirmiş eskiden çıksaymış yeterli yani gayet sarıyor. öle işte gerisini bilmiore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 top var, gay elf var, sekiyor falan, di mi Mortis? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 o zaman hic kasmayalim direk elyosuz diyelim. klasik omu bumu olmasin apticik bunyesinde elyos kisminda oynayacagiz gelen gelir :D server ciktiginda belli olur zaten bakalim bizim eski karakterler gelecekmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ya evet aydınlık olsun asmo çok karanlıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 indiriyorum 11 gb maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 eski karakterler gelebilio tabi para vermişler olanlar da şu zamana kadar verdikleri para aion parasına dönüo öle item aliolar o para ile, ama tabi karakter etkileyn itemlar mı yoksa geyik itemlar mı onu bilmiom ben her türlü yeni account açıp oynıcam, beta accountum vardı zamanında da ben çin serverında oynamıştım die hatırlıorum o yüzden yalan olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 25 gb download :D asmo gercekten cok karanlikti. nice elyos rulez! nasil dondum belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 zamanında trial acc alıp oyuna girememiştim bi türlü, f2p olsun bi daha denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 indireyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 13 gb mis download, install 17 gb civari. o yuzde download + install mis herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 lotro kurmuştum bende gw2 ye kadar ama bu daha iyi oldu. aion f2p ye geçtiyse gw2 büyük ihtimalde yakın zamanda gelicek. neyse kuralım bu gece aion. merak edip oynamamıştım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 na indiriyoduk az daha. neyse eu 11 gb birazda üstüne indirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ya varım aslında gece indireyim hangi server olacak onu söyleyin patiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 yalnız çok vaktimizi alcak mı bu oyun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar