Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı uyruklu hayat kadını lazım... Ödev için.


BAIIHAN

Öne çıkan mesajlar

Türkiye'ye zorla getirilmiş, kandırılmış veya bir şekilde istemeye istemeye gelmiş, bu işi yapan yabancı uyruklu hayat kadınlarının kendi ağzından farklı hikayelerine ihtiyacım var bir ödev konusu için. 4ever lilja diye bir film vardı. Bu tip veya benzer hikayeler olmalı. İsimleri tabiki yer almayacak dosyada. Yüzyüze veya mail yolu, ikiside uygun.

nasıl ulaşabilirim, kabul ettirebilir miyim, ulaşmak için önerileriniz var mıdır bir sorayım dedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
O değilde, geçenlerde doğulu aksanlı, garip giyinmiş iki adam İstiklal'de yolumu kesti tünele doğru, "burada genelev varmış, nerede" diye sordu biti, bilmiyorum diyince ben sen ne biçim erkeksin diye alay ettiler, bir de yere tükürdüler.

Dumur oldum bir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj editleme süresinin sınırlı olduğu bi forumda ilk sayfadan yer ayırtma mantığını 9 yıldır çözebilmiş değilim.

Diğer taraftan polise gitmen lazım, özellikle fuhuşla ilgilenen birimle (ahlak masası?) görüşüp bu kadınlardan sığınma evlerinde vs. varsa kalanlarla bağlantıya geçmek istediğini söyle. Tabi ödevi sosyal sorumluluk projesi olarak tanıtman, hem polisi hem de kadınları insanların bilinçleneceği konusunda ikna etmen de lazımdır heralde. Zor yani, öyle gergeye uyup lalelide gezeyim zor durumdaki bir kadını bulup konuşturayım dersen en iyi ihtimal böbrek gider.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...