BAIIHAN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Türkiye'ye zorla getirilmiş, kandırılmış veya bir şekilde istemeye istemeye gelmiş, bu işi yapan yabancı uyruklu hayat kadınlarının kendi ağzından farklı hikayelerine ihtiyacım var bir ödev konusu için. 4ever lilja diye bir film vardı. Bu tip veya benzer hikayeler olmalı. İsimleri tabiki yer almayacak dosyada. Yüzyüze veya mail yolu, ikiside uygun. nasıl ulaşabilirim, kabul ettirebilir miyim, ulaşmak için önerileriniz var mıdır bir sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 efsanevi iplik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 1# ne desem bilemedim ödevine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bu topikte olacakları hayal bile edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 o nasıl ödev lan :D birde 4ever felan yazmışsın mesaj içine korktum bi an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 o ödev bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 37 kişi hunharca banlanacak yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Eğer paticik bu soruna çözüm bulursa helal dicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Laleli. Eskort sitelerine filan bak ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ilk sayfa postum olsun istedim it's going to be legen...dary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ilk sayfada mesajım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 mesaj atmaya korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 /postum olsun ilerde satariz buralari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 posting in an epic thread... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 yuh asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 O değilde, geçenlerde doğulu aksanlı, garip giyinmiş iki adam İstiklal'de yolumu kesti tünele doğru, "burada genelev varmış, nerede" diye sordu biti, bilmiyorum diyince ben sen ne biçim erkeksin diye alay ettiler, bir de yere tükürdüler. Dumur oldum bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 postumuz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 off geç kaldık ikinci sayfaya düştük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ilk sayfa kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj editleme süresinin sınırlı olduğu bi forumda ilk sayfadan yer ayırtma mantığını 9 yıldır çözebilmiş değilim. Diğer taraftan polise gitmen lazım, özellikle fuhuşla ilgilenen birimle (ahlak masası?) görüşüp bu kadınlardan sığınma evlerinde vs. varsa kalanlarla bağlantıya geçmek istediğini söyle. Tabi ödevi sosyal sorumluluk projesi olarak tanıtman, hem polisi hem de kadınları insanların bilinçleneceği konusunda ikna etmen de lazımdır heralde. Zor yani, öyle gergeye uyup lalelide gezeyim zor durumdaki bir kadını bulup konuşturayım dersen en iyi ihtimal böbrek gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Burdaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 gençler sakin fapa devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 hade beh ilk sayfayı kaçırmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bence baslikta ödev için yazmasa simdiye 6 sayfayi bulmustuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar