BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 http://steamcommunity.com/groups/PaticikBorderlands Vermilion benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ultimate vault hunter upgrade pack 2 yide aldım dayanamayıp. Level Cap 72 oluyor bununla. Çakallar koymamışlar GOTYnin içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 C3KTJ-KHS6B-H5TFW-T3BJ3-6RB9X WTCBJ-K39R3-SWTRW-TBTJJ-TKB99 WTWT3-996RJ-9WJ6W-JBTTB-5FCSK Shift keyleri. Toplamda 11 gold key veriyor. Sabah aldım sıkıntı yok hiç birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Yeni shift key WT5JJ-FS9W3-SKJR5-TJJJJ-5R3XX 5 adet veriyormuş, sınırlı sayıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 K35J3-9T9X3-ZK365-3JTTB-WBRCJ 7 temmuza kadar. 3 key. KJWTJ-R3Z6T-SKJXK-B33BB-RRCST 7 temmuza kadar. 3 key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 75% indirimde goty edition da dahil gomunitü boostlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Sunu oynayasim geldi Destiny oynayamiyorum gelen olursa Edit: ben goty aldim da yeter mu bu baska bisey almama gerek yok di mmi hepsi icinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 sanırım o dlclerde bi torgue bide dragon keep güzel zaten grind için 2. playthru için kaç lvl ideal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 true vault mode u diyosan 35 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ben 36 da başlamıştım. fena olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Bütün dlcler var ama headhunter görevler (5 tane) yok. Onları da çok istersen steam kış indiriminde alırsın. Beraber oynamak isteyen olursa steam id Vermilion. Kocaeli türkiye olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 o frp mavrası olan çok iyi mutlaka bir kere oynanması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 BalisticGel said: Bütün dlcler var ama headhunter görevler (5 tane) yok. Onları da çok istersen steam kış indiriminde alırsın. Beraber oynamak isteyen olursa steam id Vermilion. Kocaeli türkiye olan. ekledim oynarız senlen fresh başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 olm bu ne kötü oyunmuş ya bi de hakkında 50 sayfa konuşmuşsunuz lanet olsun size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Ya kötü dilde mehten hallice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 baya iyi bir oyun, beğenmediyseniz zevk handikaplısınız demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 tarzı olmayanı anlarım da fps ve h&s sevenler için çok iyi oyun. tarzı olmayanın da yorum yapması saçma =) ben baya severek oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Phyx güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Phyx sevmiş de trolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep şu bile başlı başına bir muazzamlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 BL1'den sonra 2'nin silah sistemine ısınamamıştım ama Krieg ve Butcher yivsizleri yetti şu an bana. Paldır küldür atıştıktan sonra baltayı çıkarmak çok keyifli. Brick'in alevli ve baltalısı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar