df Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 sonunda be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 dlc guzel ama kisa diyorlar :( aksam oynicaz bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ahaha dark souls'a gonderme var harika olmus.mutlaka o quest'i yapin dlc'nin baslarinda.fazla detaya girmeyim spo vermek istemiyorum ama 2 saattir filan oynuyorum baya iyi olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 hahaha çok güzel lan yeni dlc çok ters bi günde kurdum oyunu dsghhasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 meh 60 golden key var ama oynamak istemiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 golden keye ne gerek var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 levellarken işe yarıyor güncel silah bulmak vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Gangren said: meh 60 golden key var ama oynamak istemiyorum :p 40 falan bende de. Preorderdan beli duruyor pasif mechoramancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Tek tuşla 99 golden key oluyor zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 eskiden oluyodu hala oluyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 al sınırsız golden key http://orcz.com/Borderlands_2:_Golden_Key#Working_Cheats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ohooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yeni dlc dünya üzerindeki en iyi şey falan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 GOTY ında ucu gözüktü: http://image.noelshack.com/fichiers/2013/27/1372962266-borderlands-2-goty.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Ya tüm DLC leri alayım desem 55 dolares tutuyor, ne yapayım GOTY mı bekleyeyim? EDIT: Kıyafetleri çıkarttım, yine de fatura 40 dolar. Çok ya DLC için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 season pass, psycho pack, mechromancer pack birde creature dome var dlc o kadar tutmaz campaignler, vault hunter pack season pass içinde collector's edition packini almana hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 O kadar tutmaz ne abi, sana mı inanayım, önümdeki Steam shopping cart a mı? Season pass i ekledim {$20.09), ona dahil 5 adet DLC yi çıkarttım, üzerine işte Mechromancer {$6.69), Creature Dome ($6.69) ve Psycho Pack ($6.69) u ekledim. Zaten CE $3.34 bir şey, varlığı yokluğu bir. Ne yapayım GOTY mu bekleyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 geçen amazonda season passla birlikte 16 dolar mı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 daha 2-3 saat önce steamde daily sale vardı sen onu kaçırmışsın hepsi yazdığının yarı fiyatınaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 tekrar indirime girer habire giriyo. acele etme. 10 dolar ana oyun 10 dolar season pass rahat alınır. diğer dlc ler gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 beyler, ultimate mod da, sizde böyle buglar, takılmalar falan oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yeni dlc: http://store.steampowered.com/app/224180/ The Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge adds 11 more levels of character growth, new legendary gear, and the challenging “Raid on Digistruct Peak” map offering even more high-level play. For players who want to get the most out of their Borderlands 2 experience, the first Ultimate Upgrade Pack and Ultimate Upgrade Pack 2 can be combined for a max level cap of 72 , even more legendary gear, and new over-leveled modes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 season pass'te yok mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 zamanında crackli giriştim simdi beceremiyorum dlcleri eklemeyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar